24 nov 25, 11:52:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 289
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga - Spoiler megbeszélés  (Megtekintve 845399 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #2235 Dátum: 09 dec 09, 22:51:15 »

Csatlakozom az előttem szólóhoz ez valami bűn rondaxDD. Viszont az érdekelne ki tette ezt a kezérexDD. Szöveget nem olvastam... Oro Danzou kapocsról tudok, de Orochimaru nem tette volna a Sharingan hegyeket erre a gyökére.
Szal érdekel ki operálta azt odaxD.
Naplózva
datango
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Firma

« Válasz #2236 Dátum: 09 dec 09, 22:58:49 »

szerintem az anbu gyökérbe bizti volt orvos ninja és az...
orochimaru biztos hogy nem mert ő is sharingant akarta és akkor inkább ellopta volna:D
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #2237 Dátum: 09 dec 09, 23:17:35 »

Sharingan kar:D Vajon van köztük ms is?Nevet
Amúgy nekem ez furcsa, hogy Danzou sharingan piacos van vagy 7 db neki, de Orochimaru a nagy sannin egyet se tudott szerezni:S
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2238 Dátum: 09 dec 09, 23:24:25 »

Csatlakozom az előttem szólóhoz ez valami bűn rondaxDD. Viszont az érdekelne ki tette ezt a kezérexDD. Szöveget nem olvastam... Oro Danzou kapocsról tudok, de Orochimaru nem tette volna a Sharingan hegyeket erre a gyökére.
Szal érdekel ki operálta azt odaxD.

Hiei ezt én se tudom elképzelni Ororól, ugyanakkor nem ismerek más olyan elmebeteg állatot, aki ilyen beavatkozást hajlandó és képes lenne elvégezni.
Nehéz elhinni, de nem áll tőle távol a szörnyszülöttek gyártása és egyébként is egy ilyen beteg ötlet nagyon is rá vallana.  >.<#
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #2239 Dátum: 09 dec 09, 23:24:34 »

Bontakun-
Hát, ő a klán írtás után kezdett próbálkozni, Itachi hatására, és úyg azért problémásabb..  >.<#

Annak idején amúgy nyílván ő is neki álhatott volna a hullákból guberálni, ha ott van, és sharingant akar.. és ő a klán kiírtását lerendező szervezet egyik feje... de neki egyébként sem iylen harmadosztályu beültetett szem kellett, hanem egy tökéletes, Itachiéval felérő sharingan, az ahhoz járó megfelelő testtel.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 09, 23:25:13 írta STM » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2240 Dátum: 09 dec 09, 23:29:55 »

Oro ott volt, amikor Madara, és Itachi felkoncolta az Uchiha klánt?
Nem!
Danzou ott volt?
Igen!
Na most kétszerkettőzd ki, hogy kinek volt több esélye összekaparni egy rakás szemet..
A szem beültetés meg úgy látszik nem nagy mutatvány, mert Kakashinak is csipp-csupp megoldották helyben! Csak a szemek száma több... Gondolkozik

De Orochimaru itt most OFF, mert semmi köze nincs a spoilerhez!
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2241 Dátum: 09 dec 09, 23:48:20 »

hát megnéztem a képeket és ráfagyott a WTF az arcomra ! >.<# smirksweat de ahogy elnézem azok má MS formában voltak méghozzá az örök MS előtti állapotban , hát ez a durva...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #2242 Dátum: 09 dec 10, 00:18:25 »

Azok sima sharinganok.
Az ms-nek (az "örök" ms-t leszámítva) nincsenek különböző formái/szintjei, egyzserűen minden ms-hazsnálónál máshogy néz ki.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #2243 Dátum: 09 dec 10, 00:52:12 »

Off: Oronak nem csak a szem kellett a test is vele együtt... szóval végre hajthatta a dolgot. Viszont cserébe a minimum egfy test lett volna szemekkel. Danzou vagy bepalizta vagy nem Oro keze van a műtétbe.
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #2244 Dátum: 09 dec 10, 01:34:21 »

Idézet
Ez viszont érdekes!! Lehetséges hogy Madara Sasuke kedvére akar tenni. Hiszen elvileg (javitsatok ha tévedek) Sasuket még mindig Madara tartja "fogságban" egy másik dimenzióban Karinnal ugye akinek gyógyitania kell őt. És lehet pont ezért hogy felkészüljön a Danzou elleni csatára szoval lehet ez Madara terve. DE NAGY AZ ESÉLY RÁ HOGY TÉVEDEK!!!!
Azt hiszem ezek után megyek is lottozni ezt a mákot hogy pont eltaláltam végre egyszer nekem is sikerült Mosolyog!!!!!!!!

Valami azt sugja hogy azzal a karral Danzou nem lesz egy egyszerü ellenfél.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #2245 Dátum: 09 dec 10, 01:44:11 »

Nem hiszem, hoyg a kage találkozó és Kisaméjék harca után Kishi' egyből belemenne most egy hosszabb harcba Danzou és Sasuke/Madara közt. Danzou villant valami ütőset, ami végülis nem jön be, aztán vagy elmenekül, vagy meghal, vagy valamilyen diplomatikusabb megoldást találnak Madarával. Bár az utolsónál útban lenne Szöcske.
Naplózva
Bereja
Gennin
*

« Válasz #2246 Dátum: 09 dec 15, 20:03:54 »

Szerintem Danzou vs Sasuke harcban Sasukét legépelik vagy le saringanozzág  Nevet
Engem most jobban az érdekel,hogy Naruto hogyan fog reagálni Gaara mondataira. Az lenne a poén ha most meg magánakcióba kezdene. Érdekes lenne ha a csata közepén beállítana Naruto Sannin módban.Azt megnézném kacsint
Naplózva

Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #2247 Dátum: 09 dec 15, 21:22:40 »

az lenne igazán vicces ha Sakura érne oda először Nevet
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Bereja
Gennin
*

« Válasz #2248 Dátum: 09 dec 15, 23:01:07 »

Sakurával az a bajom,hogy úgy tesz mintha erős lenne.Most őszintén,ha oda is érne Sasukéhez mit csinálna? Gondolkozik
Kicsit le lenne gépelve  Nevet
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #2249 Dátum: 09 dec 16, 07:37:02 »

Hogy is fogalmazak Naruto erös a legerösebek közöt is.
Sakura erös a leggyengébek közöt de a kage szintű S szintü sinobikat nem közeliti meg.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 289
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins