Valamelyik topicban pont írta is valaki, hogy Madara majd beszippantja Danzou-t Sasuke mellé. Igaz, hogy pont fordítva lesz, és Sasuke-t löki ki, de akkor is bejött.
Olyan okos ez a Tobi, úgy bírom.
És ahogy kénye-kedve szerint alakítja a dolgokat...cool...
Gondolom minél előbb meg akar szabadulni Danzou-tól, hogy aztán Sasuke 100%-osan arra tudjon összpontosítani, ami a leginkább Madara érdeke...
A ShikaTema miatt meg nem kell aggódni. Hinata "feláldozom magam Naruto-ért" akcióját is jóval előbb ellőtte valaki egy fake spoilerként. Teljesen reális, hogy kapcsolattartás céljából Temari Konoha-ba menjen.
Csak lehet, hogy várni kell még rá néhány fejezetet. :"D
Viszont érdekelt volna, h mit tervez Naruto. Sajnálom, hogy az kimaradt.
Az utolsó mondatot én úgy értelmeztem, hogy speckó "Sharinganos chakrával" kell feltölteni azt a kart, vagy nem tudom. xD Mert konkrétan Sharingannal nem hiszem, hogy feltöltődne. xD
Vagy esetleg a Sharingan aktiválja 100%-osan. Az a baj, hogy én ilyesfajta tippelésben nem vagyok jó. :"DDD
---szerk---
Amúgy kíváncsi leszek, hogy Karin mit fog kezdeni Fu-val és Torune-nal (vagy kik azok) Tobi kis dimenziójában.
Remélem mindenki megérzi majd Sasuke chakráját, és összefutnak a szálak, mindenki egy helyen, és elkezdődik a kavarodás. :O (De úgyis lelép Sasu, mielőtt odaérnének.)
(Max csak Saku-nak lesz szerencséje...talán...)