kics1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #825 Dátum: 09 júl 01, 13:55:27 » |
|
Bolond Naruto válthatott volna Sage modba, hogy legalább ne fájjon/látszódjon annyira az, h megverik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #826 Dátum: 09 júl 01, 14:12:54 » |
|
közben már megelőztek, ugye hogy tiszta Tsunade, a Tsuchikage meg mint Bilbo a LOTR-ból! Naruto mért nem használ Sage-tech-et? Mondjuk Kyuubi úgyis hamar meggyógyítja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Armagaddon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #827 Dátum: 09 júl 01, 14:19:18 » |
|
kinek Gimli kinek Bilbao De full Tsunade a csaj érdekes lesz a kage találkozó, ugy h nincs Konoha mint falu és csak Gaara haver
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #828 Dátum: 09 júl 01, 14:35:03 » |
|
Nem rossz a csaj Tényleg hasonlít rá ,de azért nem ikrek..
|
|
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Szauron
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #829 Dátum: 09 júl 01, 15:30:42 » |
|
Tobi csak volt mizukage és miután lelécelt a kardforgatók is szét széledtek .
Érdekesek ezek spoilerek a Tschuchikage meg szerintem is ilyen ágyűrűkurás karakterre hasonlít vagy hobit vagy törpe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #830 Dátum: 09 júl 01, 15:52:02 » |
|
A Mizukage tényleg jól néz ki. Bár lehet ez csak valami álcázás, és a háttérben továbbra is Madara ott a főnök. Nem hiszem, hogy valóban átadta volna a hatalmat ennek a csajnak, elkergetni meg nem tudták volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #831 Dátum: 09 júl 01, 15:55:50 » |
|
Azért ne fényezzük annyira Madara-t, ha olyan kemény lenne akkor nem titokban bujkálna, ergo tisztában van a saját képességeivel. Akkor volt Mizukage, most meg van helyette egy jó bőr bige!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #832 Dátum: 09 júl 01, 16:43:54 » |
|
Naruto Ghandi technikára váltott! ^^" De ha belegondoltak akkor nem olyan nagy gáz... végül is elég uncsi lehet valakit csak úgy a semmiért agyonverni, előbb utóbb abbahagyják... és talán még el is gondolkodnak azon amit mondott. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #833 Dátum: 09 júl 01, 17:28:44 » |
|
Hát az előző fejezetben már örültem,és fényeztem narutot,hogy végre nem sasuke az elsőszámú célja,erre most meg összevereti magát a nyomorékért,hát mit ne mondjak elég balf*szság volt... Am egyébként a Mizukage elég szimpatikus....remélem nem madara az álcában,csalódás lenne!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 18:02:24 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Armagaddon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #834 Dátum: 09 júl 01, 17:32:03 » |
|
a Naruto Sasuke ugy kezd ciki lenni, és fárasztó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #835 Dátum: 09 júl 01, 18:07:24 » |
|
Most egy pillanatra vonatkoztassunk el attól, hogy a Mizukage milyen szempontból hasonlít Tsunade-hoz. Csak az arcát nézzétek meg szerintem van hasonlóság közte és a 4. felesége között. Mit gondoltok ? Ha tévednék akkor sorry.
ui:ez saját feltevés , de talán nem akkor a hülyeség mint a múltkori madara=tobi=danzo teoria, mert ettől még mindig a fejem fogom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Armagaddon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #836 Dátum: 09 júl 01, 18:11:05 » |
|
van vmi hasonlóság, de talán már meseszerü lenne ha naruto anyja is megjelenne nem, azokután h meghalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #837 Dátum: 09 júl 01, 18:13:04 » |
|
Hát nemtudom,nekem egy kis hasonlóság sem tűnt fel,de elég szimpi egy karakter,már látásra favorit!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 18:13:48 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Revan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #838 Dátum: 09 júl 01, 18:28:49 » |
|
van vmi hasonlóság, de talán már meseszerü lenne ha naruto anyja is megjelenne nem, azokután h meghalt
Lehet de elég kényelmes megoldás azt feltételezni hogy halott. Tudja valaki mire képes konoha vezetése ha egy ekkor a titok megörzéséről van szó mint az hogy mi történt a kyuubi támadása napján. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a titok és naruto védelme érdekében el kellett hagyni a a falu-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Armagaddon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #839 Dátum: 09 júl 01, 19:29:05 » |
|
nem hiszem, szerintem lehetne végre egy karakter aki ha meghal ugyis marad végleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|