24 nov 30, 07:18:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A legjobb játék amivel valaha játszottál.  (Megtekintve 72378 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #210 Dátum: 12 feb 13, 17:06:47 »

Valóban csak az elsőt próbáltam. És mivel csalódnom kellett a 2.at meg sem kíséreltem ikszdé Nem jönnek be nekem az olyan "játékok" ahol 1 gombot megnyomok és a nyomorék karakter magától végigmegy az egész pályán. Ha játszok, akkor játszok. Ne csináljon meg magától mindent a gép. Szánalom volt. smirksweat Megnyomok egy gombot és végigsasszézik a fickó egy 20 méteres szakadék fölött 32 pilléren át én meg csak nézek.  Egy 15 évvel régebbi játék nagyobb bonyolultsággal bír.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 17:07:19 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #211 Dátum: 12 feb 13, 17:08:54 »

Miért van mindenki annyira oda az assassins creedért? Hmm... Szerintem egy szánalom, nem is vittem végig, ment a kukába. smirksweat
Egy rokonlélek Nevet Én se tudtam végig vinni és nem is akarom. Legyen bármilyen jó a többi része, az 1 elvette a kedvemet...
Ha konzolon játszotok akkor Gears of War vagy God of War-al tegyétek (kinek milyen gépe van, akinek mind2 az próbálja ki mindkét játékot Nevet). Vagy xbox-on ott van még az Army of Two. Kár, hogy csak az első részhez volt/van szerencsém.
PS3-on ott van a Metal Gear Solid 4. Nem játszottam még vele (konzol hiánya miatt), de PS1-en és PS2-ön nagyon megfogott. Gondolom csak pozitív irányba mozgott a játék.
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #212 Dátum: 12 feb 13, 17:12:04 »

Hát én csak az első és a Revelations-al játszottam az első tényleg 1 csalódás de a másik nagyon megfogott ^^ Pénzt kellet keresni abból 1 csomó dolgot venni ruhákat fegyvereket és bombákat (ezeket készíthetted is) és 1 csomó fejtörő rész volt benne és még a harc rendszerrel is babráltak párszor az első rész óta Nevet Sok a mellék "küldi" amik szintén elég nehezek
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #213 Dátum: 12 feb 13, 17:12:41 »

God of War amúgy csak és kizárólag konzolra van? Nincs pc-re egyik része sem? Csak mert én szemezek vele egy ideje, de konzolom nincs. Meg nem is nagyon szeretem. Neeem

Először ez a kép keltette fel iránta az érdeklődésem: http://imagerz.com/QEBCDEtvAwMHVV8eQwVR XDDD
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 17:15:01 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #214 Dátum: 12 feb 13, 17:25:07 »

Tudtommal csak konzolra jelent meg, azon belül is csak PS-ekre. 1 és 2-vel játszottam, de ha lenne egy kevés pénzem csak a 3 végett vennék egy PS3-mat Nevet
Nagyon olcsón dobálják a PS2-őt. Használtan is érdemes venni, ha megbízható embertől veszed. Én utoljára 8k-ért vettem 2joy-al és chippelve. Rengeteg jó játék jött ki rá. Én is most akarok beruházni egyre, mert az előző egy baleset miatt darabokra tört...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #215 Dátum: 12 feb 13, 21:51:58 »

Jól tudod, tényleg csak PS-en van. PS 2-3-psp.   Laci, veled pedig nagyon egyet kell értsek, én is főképp a GoW3 miatt szeretnék PS3-at beszerezni Nevet PS2-t meg tényleg nevetséges áron lehet venni. 13k-ért vettem 2 joy-jal, 1 memó kártyával, chippelve, és még pár játékot is adtak hozzá.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #216 Dátum: 12 márc 09, 14:25:01 »

PC_n nekem ami abszolút kedvencem az a The Sims 2. Évek óta játszom rajta, és számomra megunhatatlan. Mosolyog (ha meglesz a gépem & az új laptopom mind2re felnyomom majd és újra indulhat a játék Nevet) Nekem ez a játék a játékok csúcsa =)

Konzolon (PS2)-n meg a Downhill Domination Nevet mostohahugimmal a mai napig elverjük benne egymást ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 14:25:57 írta Lilus » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #217 Dátum: 12 márc 10, 21:52:51 »

Hm egyértelműen a God of war trilógia a 3 legjobb játék amivel eddig játszottam. Brutálisan jó történet, brutálisan jó grafika, ha nem easyn vagy normalon játszod elég nehéz játék, iszonyatosan jó harcrendszer, és a főszereplő is szimpatikus =D

Az egyik legepicebb mondata Kratos barátunknak:

I have lived in the shadow of the Gods for long enough...  The time of the Gods has come to an end !

Aki teheti probálja ki =D
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #218 Dátum: 12 márc 10, 21:56:15 »

Most ezt írom, mert erre most nagyon rákattantam (megint ikszdé), Carmageddon 2. Minden autós játékot felülmúl, az egész játékrendszer király. A sok pálya, sok autó, azok a versenyek, meg a küldik is királyak. Szerintem máig nincs egy olyan autósjáték, ami felül tudná múlni.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
ZakuroMaiAyame
Újonc
*

« Válasz #219 Dátum: 12 márc 24, 16:36:40 »

A legjobb amivel valaha játszottam az a The Elder Scrolls V Skyrim volt.
De azért a Portal 1-2 se volt semmi.
Ha MMO-k közül kell választanom akkor World of Warcraft.
Ha békés kedvem van akkor The Sims 2 vagy 3.
Ha ugrándozni akarok akkor egyértelműen Mirror's Edge.
Ha stratégia akkor Anno valamelyik része.
Ha építeni van kedvem vagy csak túlélni akkor a Minecraft a legjobb!
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 16:40:10 írta ZakuroMaiAyame » Naplózva

"Ha még a kapitányodat sem tudod megmenteni, akkor a célod értéktelen! Luffy lesz a következő kalózkirály!"
/Zoro/
N
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #220 Dátum: 12 márc 25, 11:34:41 »

pc -> star wars: empire at war
imádom a stratégiákat de ez minden téren a legjobb ( legalábbis nekem ) !
psp-> naruto shippuden ultimate ninja impact  Nyelvesít
Naplózva

"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ?
Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #221 Dátum: 12 máj 10, 17:27:05 »

Sok jó játékkal játszottam már, de nem mindig abba öltem sok órát, ami nagyon meg is maradt az emlékezetemben.
A jó játék nekem sztoriközpontú, elsődlegesen, és nem érzem a kényszert hogy falhoz vágjak valamit, ha már negyedjére sem sikerül egy rész.
A nevezettjeim:

- stratégia: Heroes 3 és The Movies, Tropico 2
- platform: Spyro 1-3
- rpg: Chrono Cross, Pokemon (Heart)Gold
- verekedős: Tekken 3 és 5
- logika: Meteos
- verseny: Crash Team Racing
- egyéb: Inazuma Eleven széria, Yo-Jin-Bo, Rock Robin (egyenlőre csak a demó elérhető de nagyon jó)

Amivel személyesen nem játszottam, de maradandó élmény volt: Final Fantasy X

Hát így hirtelen ennyi - ezek között van ps, pc, nds játék is vegyesen.
Naplózva
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #222 Dátum: 12 máj 12, 23:14:52 »

Vannak emlékezetesek!! Legjobbak sztem a történéses játékok, mentsd meg ezt, csináld meg azt, szerezd meg ezt stb. The Getaway szerintem egy nagyon jó játék ps 2-őn, de a Hitman is tetszett!!
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #223 Dátum: 12 máj 17, 14:16:16 »

hali!
az én kedvenc játékaim:

a jak széria, szóval az összes rész Nevet nagyon jó kis játék. az első részével még kb 4-5-6 évesen játszottam ^^
rachet and clank gladiators, és a 3. része.
a god of war 1-2 is tetszett
minecraft, mondjuk egyre kevesebbet játszok vele
return to castle wolfenstein is tetszett kicsit
wolfenstein enemy territory - ezzel mostanában is játszok multiban Nevet
a penumbra szériát is nagyon élveztem
és jelenleg a kedvencem: Amnesia The Dark Descent, és az a nagyon sok custom map, amit készítettek hozzá.
kicsit szívbajos az a játék, de sztem "jópofa"

meg most keresgélek ebben a topicban néhány játékot, hogy ne unatkozzak majd a nyári szünetben, ha esetleg nem lenne semmi dolgom ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 14:28:36 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #224 Dátum: 12 jún 01, 12:29:19 »

Jazz Jack Rabbit *_* Az első számítógépes játékom amit már a saját gépemen toltam *_* órákig elvoltam illetve voltunk vele a multijával Nevet *_* én személyszerint néha imádok azokkal a játékokkal játszani amit vagy 10 éve játszottam... Mosolyog Jó játékok voltak azok.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins