Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 feb 13, 17:06:47 » |
|
Valóban csak az elsőt próbáltam. És mivel csalódnom kellett a 2.at meg sem kíséreltem Nem jönnek be nekem az olyan "játékok" ahol 1 gombot megnyomok és a nyomorék karakter magától végigmegy az egész pályán. Ha játszok, akkor játszok. Ne csináljon meg magától mindent a gép. Szánalom volt. Megnyomok egy gombot és végigsasszézik a fickó egy 20 méteres szakadék fölött 32 pilléren át én meg csak nézek. Egy 15 évvel régebbi játék nagyobb bonyolultsággal bír.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 17:07:19 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 feb 13, 17:08:54 » |
|
Miért van mindenki annyira oda az assassins creedért? Szerintem egy szánalom, nem is vittem végig, ment a kukába. Egy rokonlélek Én se tudtam végig vinni és nem is akarom. Legyen bármilyen jó a többi része, az 1 elvette a kedvemet... Ha konzolon játszotok akkor Gears of War vagy God of War-al tegyétek (kinek milyen gépe van, akinek mind2 az próbálja ki mindkét játékot ). Vagy xbox-on ott van még az Army of Two. Kár, hogy csak az első részhez volt/van szerencsém. PS3-on ott van a Metal Gear Solid 4. Nem játszottam még vele (konzol hiánya miatt), de PS1-en és PS2-ön nagyon megfogott. Gondolom csak pozitív irányba mozgott a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 feb 13, 17:12:04 » |
|
Hát én csak az első és a Revelations-al játszottam az első tényleg 1 csalódás de a másik nagyon megfogott ^^ Pénzt kellet keresni abból 1 csomó dolgot venni ruhákat fegyvereket és bombákat (ezeket készíthetted is) és 1 csomó fejtörő rész volt benne és még a harc rendszerrel is babráltak párszor az első rész óta Sok a mellék "küldi" amik szintén elég nehezek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 feb 13, 17:12:41 » |
|
God of War amúgy csak és kizárólag konzolra van? Nincs pc-re egyik része sem? Csak mert én szemezek vele egy ideje, de konzolom nincs. Meg nem is nagyon szeretem. Először ez a kép keltette fel iránta az érdeklődésem: http://imagerz.com/QEBCDEtvAwMHVV8eQwVR XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 17:15:01 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 feb 13, 17:25:07 » |
|
Tudtommal csak konzolra jelent meg, azon belül is csak PS-ekre. 1 és 2-vel játszottam, de ha lenne egy kevés pénzem csak a 3 végett vennék egy PS3-mat Nagyon olcsón dobálják a PS2-őt. Használtan is érdemes venni, ha megbízható embertől veszed. Én utoljára 8k-ért vettem 2joy-al és chippelve. Rengeteg jó játék jött ki rá. Én is most akarok beruházni egyre, mert az előző egy baleset miatt darabokra tört...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 feb 13, 21:51:58 » |
|
Jól tudod, tényleg csak PS-en van. PS 2-3-psp. Laci, veled pedig nagyon egyet kell értsek, én is főképp a GoW3 miatt szeretnék PS3-at beszerezni PS2-t meg tényleg nevetséges áron lehet venni. 13k-ért vettem 2 joy-jal, 1 memó kártyával, chippelve, és még pár játékot is adtak hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 márc 09, 14:25:01 » |
|
PC_n nekem ami abszolút kedvencem az a The Sims 2. Évek óta játszom rajta, és számomra megunhatatlan. (ha meglesz a gépem & az új laptopom mind2re felnyomom majd és újra indulhat a játék ) Nekem ez a játék a játékok csúcsa =) Konzolon (PS2)-n meg a Downhill Domination mostohahugimmal a mai napig elverjük benne egymást
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 14:25:57 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 márc 10, 21:52:51 » |
|
Hm egyértelműen a God of war trilógia a 3 legjobb játék amivel eddig játszottam. Brutálisan jó történet, brutálisan jó grafika, ha nem easyn vagy normalon játszod elég nehéz játék, iszonyatosan jó harcrendszer, és a főszereplő is szimpatikus =D
Az egyik legepicebb mondata Kratos barátunknak:
I have lived in the shadow of the Gods for long enough... The time of the Gods has come to an end !
Aki teheti probálja ki =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 márc 10, 21:56:15 » |
|
Most ezt írom, mert erre most nagyon rákattantam (megint ), Carmageddon 2. Minden autós játékot felülmúl, az egész játékrendszer király. A sok pálya, sok autó, azok a versenyek, meg a küldik is királyak. Szerintem máig nincs egy olyan autósjáték, ami felül tudná múlni.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ZakuroMaiAyame
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 márc 24, 16:36:40 » |
|
A legjobb amivel valaha játszottam az a The Elder Scrolls V Skyrim volt. De azért a Portal 1-2 se volt semmi. Ha MMO-k közül kell választanom akkor World of Warcraft. Ha békés kedvem van akkor The Sims 2 vagy 3. Ha ugrándozni akarok akkor egyértelműen Mirror's Edge. Ha stratégia akkor Anno valamelyik része. Ha építeni van kedvem vagy csak túlélni akkor a Minecraft a legjobb!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 16:40:10 írta ZakuroMaiAyame »
|
Naplózva
|
"Ha még a kapitányodat sem tudod megmenteni, akkor a célod értéktelen! Luffy lesz a következő kalózkirály!" /Zoro/
|
|
|
N
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 márc 25, 11:34:41 » |
|
pc -> star wars: empire at war imádom a stratégiákat de ez minden téren a legjobb ( legalábbis nekem ) ! psp-> naruto shippuden ultimate ninja impact
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ? Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 12 máj 10, 17:27:05 » |
|
Sok jó játékkal játszottam már, de nem mindig abba öltem sok órát, ami nagyon meg is maradt az emlékezetemben. A jó játék nekem sztoriközpontú, elsődlegesen, és nem érzem a kényszert hogy falhoz vágjak valamit, ha már negyedjére sem sikerül egy rész. A nevezettjeim:
- stratégia: Heroes 3 és The Movies, Tropico 2 - platform: Spyro 1-3 - rpg: Chrono Cross, Pokemon (Heart)Gold - verekedős: Tekken 3 és 5 - logika: Meteos - verseny: Crash Team Racing - egyéb: Inazuma Eleven széria, Yo-Jin-Bo, Rock Robin (egyenlőre csak a demó elérhető de nagyon jó)
Amivel személyesen nem játszottam, de maradandó élmény volt: Final Fantasy X
Hát így hirtelen ennyi - ezek között van ps, pc, nds játék is vegyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 12 máj 12, 23:14:52 » |
|
Vannak emlékezetesek!! Legjobbak sztem a történéses játékok, mentsd meg ezt, csináld meg azt, szerezd meg ezt stb. The Getaway szerintem egy nagyon jó játék ps 2-őn, de a Hitman is tetszett!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #223 Dátum: 12 máj 17, 14:16:16 » |
|
hali! az én kedvenc játékaim: a jak széria, szóval az összes rész nagyon jó kis játék. az első részével még kb 4-5-6 évesen játszottam ^^ rachet and clank gladiators, és a 3. része. a god of war 1-2 is tetszett minecraft, mondjuk egyre kevesebbet játszok vele return to castle wolfenstein is tetszett kicsit wolfenstein enemy territory - ezzel mostanában is játszok multiban a penumbra szériát is nagyon élveztem és jelenleg a kedvencem: Amnesia The Dark Descent, és az a nagyon sok custom map, amit készítettek hozzá. kicsit szívbajos az a játék, de sztem "jópofa" meg most keresgélek ebben a topicban néhány játékot, hogy ne unatkozzak majd a nyári szünetben, ha esetleg nem lenne semmi dolgom ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 14:28:36 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #224 Dátum: 12 jún 01, 12:29:19 » |
|
Jazz Jack Rabbit *_* Az első számítógépes játékom amit már a saját gépemen toltam *_* órákig elvoltam illetve voltunk vele a multijával *_* én személyszerint néha imádok azokkal a játékokkal játszani amit vagy 10 éve játszottam... Jó játékok voltak azok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|