Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 aug 21, 13:55:49 » |
|
Animés játékok közül nekem a favoritom a Bleach Versus Crusade. Szinte minden nap játszok vele valamennyit
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 aug 24, 22:13:43 » |
|
Hát bocs de a wow egy xar én így vok vele.
A topic neve nemaz hogy szerintünk mi a legsz*rabb játék hanem pont forditva. Az hogy nem élvezed a wow-ot még ne fikázd le. Mert vannak emberek akik szeretik a csapatjátékot a jó történetet az rpg-t és a Warcraft világát. És nem minden számukra az hogy milyen a grafika. Lehet hogy nemtetszik de ne sz*rozd le mert nemaz. Hát ami nagyon leköt azok a Final Fantasy-k. Most játszok épp asszem a 12-essel ( amiben Balthier Vaan és a többi fickó van ) és nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 aug 25, 12:39:49 » |
|
Jól van Warcraft 2 és 3-mal nagyon sokat játszottam életemben azokat szerettem is de ez az RPG műfaj nem jött be :S Amúgy a Final Fantasy-ból a filmek vmi hihetetlenül szépek
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 aug 25, 17:50:20 » |
|
Lew: Igen, az a XII. Balthiert imádtam benne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 aug 26, 11:47:54 » |
|
jaja Balthier nagyon állat Te milyen felállásban játszol? Én ugye Vaan, Penello, Balthier Vaan a "tank" Penello ugye "healer" Balthier pedig "ranged dps" Ha épp nem valami kemény fight van akkor Penellot lecserélem Fran-ra és úgy gyorsan lehet haladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 aug 26, 16:26:26 » |
|
Én a Vaan - Balthier - Fran kombót használom végig, a nuszihölgy szimpibb, kint Panelo Minden csapattagnak megvan a White magic legalább 4. szintig (kell is), black magic 3 és green magic 3, szóval nem nagyon mondható, hogy lenne kijelölt healer a csapatban (bár így második nekifutásra inkább Fran a varázslóbb beállítottságú, bár én Vaan-nak íjhasználatot tanítottam, az első karakterem minden játékban íjász )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 16:27:34 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 aug 28, 16:34:28 » |
|
Noha nem a legjobb játék amivel valaha játszottam, de FPS-ek közül eddig nekem a Postal 2 a kedvencem. Nagyon beteg egy játék, ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 aug 28, 16:47:29 » |
|
Ha az beteg játék akkor játsz a Manhunt-al Legjobb játék? PC: Super Mario Xbox 360-on: Skate, Gears of War 2 PS1: Medievil PS2: God of War 1-2 PS3: itt még nincs NDS: Dragon Ball Kai : Saiyajin Raishuu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 szep 01, 23:15:04 » |
|
hmm nézzük csak PC: Age of Mythology + Titans, Sacred, StarCraft 1-2 PS: Tekken 3 (mire meg szereztük Doctor B.-t) PS2: Primal, Tekken 5, God of War 1-2, Final Fantasy XII, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3, Naruto Shippuuden Accel 2 Xbox360: Gear of War2 ha csak ezekkel kéne 5 évig játszanom nem unatkoznék
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 szep 13, 20:23:58 » |
|
Huhh Legjobb játék nálam a Fahrenheit. Nagyon jó story , több szálon vezethető . Egyszerűen amikor elősször elkezdtem , akkor nem nyitottam meg más játékot hetekig csak ezt. Mindenkinek ajánlani tudom aki 16-17 év fölötti. Igazi psycho és a zenék még hatásosabbá teszik a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 szep 14, 06:15:35 » |
|
hm ha szereted a fahrenheitet próbáld ki a heavy raint ugyan az az alalkulat készítette, és nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 szep 14, 10:33:31 » |
|
Hmmm a Fahrenheit tényleg jó de én 3 laza délután alatt végigjátszottam. (happy end cuki kis réttel) Utána már nem nyúltam hozzá pedig eredetileg akartam mert tudom máshogy is történhetnek a dolgok Na mindegy talán majd egyszer Amúgy is gyűlnek a játékok amiket másképp is végig akarok tolni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 szep 15, 16:21:19 » |
|
Mert vannak emberek akik szeretik a csapatjátékot a jó történetet az rpg-t és a Warcraft világát. És nem minden számukra az hogy milyen a grafika. A WoW-nak nem nagyon van története MAx egy minimális. És a WoW grafikája (patchek nélkül) a megjelenésekor nagyon nagy szám volt Egyébként én sem WoW-ozom. Van életem. (Najó ez kicsit szemétnek hangzott )
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 szep 15, 17:30:35 » |
|
Lehet, hogy "története" nem nagyon van, de van benne jó sok lore ami sok embernek fontos.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 szep 15, 17:34:12 » |
|
Hmmm a Fahrenheit tényleg jó de én 3 laza délután alatt végigjátszottam. (happy end cuki kis réttel) Utána már nem nyúltam hozzá pedig eredetileg akartam mert tudom máshogy is történhetnek a dolgok Na mindegy talán majd egyszer Amúgy is gyűlnek a játékok amiket másképp is végig akarok tolni Rita, ha meg van még a mentésed akkor tudsz chaptert választani a Fahrenheitben, így elég onnan játszanod, ahonnan bele tudsz nyúlni a történet további alakulásába, pl meghalnak e rendőrök, vagy össze jössz e újra csajjal...sok lehetőség van benne. én nagyon szerettem. Végülis kalandjáték 3 délután nem olyan rossz tőle:) Hogy állsz a FF7-el? Régen elég profi voltam benne, de a legerősedd ultimate materiakhoz már nem volt erőm....mire 5-ös szintre viszel egy Knights of the roundot ahhoz kell grindelni egy keveset...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|