Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 ápr 23, 18:49:53 » |
|
Szerintem borzalmas játék.. xD amúgy amivel jól elvoltam az a god of war 3, talán a legjobb játéknak mondható nálam^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 ápr 24, 17:22:56 » |
|
Talán: Kalandjáték:- Broken Sword 1-2 Statégiai:- Settlers 2 (+ a 10 év évfordulóra, felújították így a Settlers 2 10th anniversary is) - Age of Empire 2 - Warcarft 3 + Frozen Throne PS1:- Rayman 1 - Chras Bandicoot - Tenchu 2 - Pandemonium Verekedős: - Street Fighter sorozat - Tekken 3 - Dead or Alive Ultimate RTS:- Red Alert 2 MMO:- World of Warcraft - Aion + GTA 3, Tony Hawk (Xbox-on, de nem tudom melyik)... Oh és Dragon Age Hirtelen ezek jutottak eszembe, a "legjobb játékok közül" amikkel én játszottam, de biztos kihagytam egy csomót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 ápr 26, 00:16:34 » |
|
Nekem nagyon tetszett és top is a Beyond Good & Evil game! De a másik nagy kedvenc a C&C tiberium sorozata mind kivéve a 4. részt az borzalom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 ápr 26, 06:05:30 » |
|
Talán: [Verekedős: - Street Fighter sorozat - Tekken 3 - Dead or Alive Ultimate
Akig a Street Fightert és a DOA-t szereti rossz ember nem lehet:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 ápr 26, 18:12:24 » |
|
A 4. részbe kicsit nehéz az irányítás, meg kombókat is nagyon nehéz összehozni, a grafika is fura de ezek ellenére nekem bejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 ápr 26, 18:16:22 » |
|
hmm... kis tökös koromban uncsitesómnál nyomtuk psp-n a tekkent meg a mortal kombatot, azok felejthetetlen élmények voltak pc-n 3 nagy kedvencem volt időrendben: Abe Odyssey Fable Prototype
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 máj 05, 10:15:27 » |
|
Nekem van ps2-őm és azon a Naruo Ultimate Ninja 4 Pc-n: GTA: San Andreas, NNK, Mini Ninjas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 máj 05, 10:18:07 » |
|
Az eddigi legjobb játék amivel valaha játszottam: Knights Of The Old RepublicTökéletesen végig tudtam izgulni a történetet, úgy hogy közben teljesen beleéltem magam, az akciók meg hihetetlenek voltak Most meg a szintén Zseniális Sam & Max-et nyomom.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 máj 05, 10:49:03 » |
|
Hm... Nálam a legjobb játékok.... Half-Life 1. : Action Half-Life MOD Half-Life 1.: Normal multiplayer Starcraft: Brood War C&C: Red Alert 2 Rainbow Six: Raven Shield bár ide az összes részt felsorolhatnám. Warcraft 3 : Frozen Throne DOTA mod majdnem kihagytam 1 régi klasszikust!! Heroes of Might and Magic III: Wake of God
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 05, 10:51:00 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 júl 12, 06:16:03 » |
|
az én kedvenc játéjom counter strike igaz vannak benne hibák mint pl: ha megsebeznek ugyanúgy fuc ugrasz stb... nem a grafika a legjobb de nagyon izgalmas föleg ha sokan vagyunk és tétre megy .
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 júl 14, 14:08:17 » |
|
fuc? jó nem kötekszem ^^ Hát nagyon bírom az összes final Fantasy-t. a God of war trilogiát , WoW , Heroes 3,4,5 Warcarft stb. Sok jó játék van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 júl 14, 17:19:02 » |
|
PS2 : örök kedvencem a Persona 4 Aztán Final Fantasy 12 És a Yu-Gi-Oh DX Tag force Evolution Pc: Mostanába Sims 3 + S4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 júl 16, 10:14:21 » |
|
hmm... kis tökös koromban uncsitesómnál nyomtuk psp-n a tekkent meg a mortal kombatot, azok felejthetetlen élmények voltak pc-n 3 nagy kedvencem volt időrendben: Abe Odyssey Fable Prototype Abe Odyssey <3 jaj istenem, hogy szerettem azt a játékot. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 júl 16, 10:30:07 » |
|
Abe bácsit az éven még suliba is bevittem (4 év után kicsit kezdtem unni a RA2-t odabent ) Kedvencekhez asszem hozzá kell raknom a Mass Effect 1-2. részét is A story is egész érdekesre sikerült, +vmi félelmetesen jó dolog, hogy az első részben meghozott döntések kihatnak a 2. részre is (Persze csak importált karakternél)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 16, 10:32:31 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 júl 17, 12:02:15 » |
|
Akció: Counter-Strike 1.3, 1.5, 1.6, Source, Gears of War Stratégia: Starcraft 1 és a 2 (2-vel játszottam a béta verziójával nem volt rossz ); Heroes 3 , 5; Warhammer 40k Dawn of war sorozat és a kiegjei iszonyat jók!!! ; Age of Empire 2 is RPG: Titan Quest és a kieg, régi monstermu Autós: Need for Speed Underground 1,2 és a Most wanted Verekedős: Tekken 5 (ez mindent ütöt hihetetlen jó ps2-n játszottam még anno)
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|