24 nov 27, 04:44:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Te melyik sportot szereted a legjobban ?
Foci - 110 (19.6%)
Forma 1 - 55 (9.8%)
Tenisz - 22 (3.9%)
Kézilabda - 26 (4.6%)
Kosárlabda - 34 (6.1%)
Rally - 8 (1.4%)
Sielés - 17 (3%)
Snowboard - 9 (1.6%)
Más - 42 (7.5%)
Nem szeretem a sportokat - 17 (3%)
Vízilabda - 12 (2.1%)
Kajak - 6 (1.1%)
Úszás - 35 (6.3%)
Jégkorong - 7 (1.3%)
Evezés - 2 (0.4%)
Röplabda - 17 (3%)
Kidobós - 14 (2.5%)
Asztalitenisz - 19 (3.4%)
Karate - 10 (1.8%)
Kempó - 2 (0.4%)
Lovaglás - 13 (2.3%)
Ökölvívás - 5 (0.9%)
Bírkózás - 4 (0.7%)
Darts - 8 (1.4%)
Billiárd - 26 (4.6%)
Amerikai foci - 17 (3%)
Rögbi - 1 (0.2%)
MotoGP (összes fajta) - 8 (1.4%)
Kerékpár - 14 (2.5%)
Triatlon - 0 (0%)
Összes szavazó: 245

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sportok , neked mi a kedvenced ??  (Megtekintve 41658 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #60 Dátum: 09 aug 14, 20:06:28 »

A Foci és a F1 a favorit.

A Fociban a Milan a kedvencem. Már 9 éve a kedvenc csapatom.

A F1 ben a Ferrari Scuderia a kedvencem Schumacher óta.

Pókert is szoktam nézni, meg sok netes versenyen is részt vettem. Korda miatt szerettem meg, na meg persze Klárika miatt. Majkáék annyira nem nyomják jól.
Naplózva

Esztii
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 09 aug 17, 14:09:18 »

Nos igazából sok sportot szeretek, vagy 10-t is bejelöltem volna, de hát így jártam Nevet
A suliban kézilabdáztam, tollaslabdáztam meg röplabdáztam, de szeretem a kajak-kenut, az úszást, lovaglást, focit, vízilabdát, teniszt, ping-pongot és a síelést. Legtöbbjüket tv-ben szoktam nézni leginkább, hiszen itt Zala megyében nincs lehetőség ezeknek a sportoknak úgy több mint felére sajnos. Jó a focit az nem bírnám annyit időn keresztül nézni, de játszani jó xD csak a fiúkkal nem mert azok nagyon erőseket rúgnak xD
Amúgy mi az a kempó?? Nevet  Nyelvesít
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
mates07
Akadémiai tanár
*

« Válasz #62 Dátum: 09 aug 17, 20:28:34 »

Egy fajta harcművészet, és ez is Kínából indult amit a Shaolin papok fejlesztetek ki. De ezen belül is több fajta van. Ha jól tom Gondolkozik
Naplózva
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #63 Dátum: 09 aug 17, 23:04:10 »

Hát én nálam a foci az első utána egyenlő a forma 1 és WWE sajna ez nincs az opcioba de sokan nem is tekintik annak pedig hivatalosan is az  Nevet
Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #64 Dátum: 09 aug 18, 22:32:49 »

Hát én kajak (Verseny szinten toltam Kúl ) Emellet biliárd,úszás,lovaglás....És még sok egyéb Nevet
Naplózva

Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #65 Dátum: 09 aug 18, 22:56:04 »

Idézet
Amúgy mi az a kempó?? Nevet  Nyelvesít
Idézet
Egy fajta harcművészet, és ez is Kínából indult amit a Shaolin papok fejlesztetek ki. De ezen belül is több fajta van. Ha jól tom Gondolkozik

Így van. A Shaolin kolostorok lerombolása után többen is Japánba menekültek. Érdekes hogy nem csak kínai hanem indiai eredete is van.
A kempo jelentése: ökölharc
Igen jól tudod több fajtája is van pl a Kurayfat Kempo ( fekete Buddha ökölharc) amit én is űzök.

Ha valakit érdekel netán szeretné is csinálni az nyugodtan szóljon én is nemrég kezdtem el és sztem nagyon jó!!!!
Naplózva
*Reira
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

[Naru♥Hina]

« Válasz #66 Dátum: 09 aug 19, 21:48:48 »

Jó sok fiú járhat a fórumon, ha a foci áll az élen. Nevet
Én imádok úszni. Megnyugtat, teljesen kikapcsol. Annyira jó érzéssel tölt el, mikor egy forró nyári napon, beleugrok egy mély, hideg vízbe, és az teljesen lehűt.
Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
Esztii
VIP

« Válasz #67 Dátum: 09 aug 20, 10:00:30 »

Én imádok úszni. Megnyugtat, teljesen kikapcsol. Annyira jó érzéssel tölt el, mikor egy forró nyári napon, beleugrok egy mély, hideg vízbe, és az teljesen lehűt.

Reira, az úszás tényleg jó dolog! Én is szeretnék úszni de nem tudok xD vagyis mély vízben nem xD úgy meg nincs is sok értelme  >.<# Nevet Nevet
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #68 Dátum: 09 aug 20, 16:36:47 »

nah, ugyan nem vagyok a sportok embere, de néha énis-énis megejtek egy kis mozgást, illetve nézem.
örök kedvencem az az úszás lesz. imádok úszni. most például voltam négy napot családommal a Szelidi-tónál, ahol ember nem volt, jó volt a víz, és mély is volt. mást se csináltam, csak úsztam. minden porcikát megmozgat, nem izzadsz, és jó kikapcsolódás is. pláne, egy olyan csöndesnek, mint nekem. =D
egyébként még a tollast, asztaliteniszt (ping pong) szeretem. meg 2 évig kéziztem hobbi gyanánt, az se volt rossz. ^^ és 2 évet aikido-ztam, akkor lettem Japánba is "szerelmes". Nevet
Naplózva

vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #69 Dátum: 09 aug 20, 16:42:11 »

Aikidozni én 5 évet jártam  Pojén Úszással meg úgy vagyok hogy 4 évig versenyszerűen úsztam csak aztán ennek vége szakadt és meg maradt jó hobbinak mint a strandröpi és a tollas  ^^ Mosolyog Nevet De a first a síelés és a snowboard  Ördögi
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Takashi
Gennin
*

« Válasz #70 Dátum: 09 aug 20, 19:22:25 »

FOCI!! 4 ever aktívan tolom ezt a sportot.... és a favorit csapatoma Zebrák "alias" JUventus .. bow Nevet
Naplózva
Justine
Újonc
*

« Válasz #71 Dátum: 09 aug 29, 16:49:49 »

Tenisz, tenisz, tenisz... Nevet Az örök kedvenc! Már heti háromszor járok, és mennék én többször is, de nincs időm és amúgy is nagyon drága. A Vasasba és Telkin játszok, de még csak három éve... Szal csak hobbi, túl későn kezdtem. De a labdákat gyűjtöm olyan cukik Nevet a Vasasból is kértem egyet... meg van lyukas is... Nevet Röplabdáztam egy ideig az iskolában, de nem tetszett, szal abbahagytam, és még alsóba kosaraztam egy évig, az nagyon bejött, csak elköltöztünk ,aztán abbamaradozott.
Naplózva

Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...

Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #72 Dátum: 09 szep 20, 19:16:47 »

Én már vagy 5 éve snowboardozok és kb. fél éve floorballozok nekem ez a két favorit sportom
Naplózva
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #73 Dátum: 09 okt 04, 08:27:28 »

Huhu Nevet hát én keméyen a helyi kocsmában billiárdozok  Nyelvesít
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #74 Dátum: 09 okt 04, 22:15:45 »

Régen mi is mennyit billiárdoztunk kocsmába Ohh My God most már egy golyót nem találnék el  >.<#
Régen nagyon szerettem az F1-et, de az valahogy eltünt az életemből. Kicsit meguntam, hogy anno mindig Schumi nyert Nevet Tudom hogy ő már nincs, de valahogy már nem izgat annyira Nevet
Egy időben pingpong-oztam haverokkal hobbi szinten, poénból még egy versenyre is elmentünk Nevet
Fociban egyedül az angol focit nézem, meg a BL-t. A többi nekem kicsit laposnak tűnik  Gondolkozik
Tenisz-t is szeretem, Federer a nagy favoritom, nála szerényebb sportolót még nem láttam, igazán tanulhatnának tőle ilyen téren más sportolók is Nevet
Am nem nagyon van olyan sport amit ne szeretnék, kivéve azokat amik látvány elemre épülnek. Pl: Jégtánc, Műugrás, Torna gyakorlatok,stb. Mert én ezeket annyira nem tartom sportnak, a tornát még úgyahogy, de a tánc jellegűeket egyáltalán nem, mivel ezeket nem lehet mérni időben, távolságban vagy súlyban. Csakis a látvány elemre megy, meg hogy minél bonyolultabb legyen. Sztem szubjektív vélemény, hogy kinek melyik bemutatott gyakorlat tetszik jobban. Tudom, hogy megvan, hogy mi alapján kell pontozni, de akkor sem tartom ezt jó megoldásnak. És van még egy speciális eset, amit nem tartok sportnak, és ez a Sakk Nevet annak ellenére, hogy szoktam sakkozni Nevet Nem értem, hogy ebben mi a sport, ennyi erővel egy matek verseny-re is lehetne adni kupát meg aranyérmet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins