jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 máj 31, 12:09:22 » |
|
2006-ban Button megnyerte a magyar nagydíjjat....amire te gondolhatsz az Hakkinen volt az egyik futamon ahol is az utolsó körben a cél előtt 200 méterrel ált meg az autója pedig az élen állt...hát nem voltam boldog akkor...
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 jún 02, 15:02:54 » |
|
Lehetséges , amugy szerintem 2006-ban ne volt rossz a honda istálló , csak 2007 - ben lett olyan szar .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rolley
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jún 05, 20:07:33 » |
|
Pont az a 3 vezet amit én is jelöltem Foci(Real Madrid) F1(Ferrari) Más(Van esetleg olyan aki triálozik?) A testépítés felkerülhet a szavazhatók közé szerintem(nem "gyúrás", testépítés)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 jún 06, 20:26:44 » |
|
A pókert is megjelölném... az is sportxDDD. Amúgy én a digital esport híve vagyok... Azért imádom a focit és mind1k sportotxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 jún 06, 22:15:17 » |
|
A póker az nem egy sport... egy sportban legyen már valami mozgás én azt mondom.. Meg bocs ha valakit megbántok ezzel de én az ilyen táncokat meg rsg-t meg ilyen aerobicot stb-t se tartom sportnak sztem ezek elég p*csadolgok.. tisztelem az űzőit sok ismerősöm csinálja de nem ismerem el annak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 jún 08, 12:01:51 » |
|
Én a síelést és az úszást jelöltem be...meg még jó a búvárkodás...meg futni is jó...csak már nem bírok...és ez benne sincs a jelölhető opciókban
Nem tom anyu szerintem van közöttük olyan is ami igen is kemény fizikai erőlétet igényel....kinyomni, tartani magadat, a másikat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 jún 08, 12:22:08 » |
|
Én a focit és a Forma1-et jelöltem meg. Ezek érdekes sportok. Meg a póker is, ha sportnak vesszük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 jún 09, 00:17:19 » |
|
Most mit mondjak megjelöltem volna vagy 10-et. De csak 3-at lehet. Foci, jégkorong és kempo! utóbbit most kezdtem el és bár sok fájdalommal jár de kezdem magát az edzéseket és amúgy az egészet élvezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
motosandu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 jún 20, 10:01:13 » |
|
én csak nézni szeretem a sportokat .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 aug 05, 13:18:15 » |
|
én kézilabdázni szeretek, meg régen még röpizni is szerettem de azt most már nem...
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 aug 06, 18:48:02 » |
|
Úszás, ping pong meg kidobós ezek a legjobbak számomra. Az úszást nem lehet elmondani, hogy milyen jó. A ping pong is, a kidobós, meg csak megszokott sulis játék. ^^ Egyszer megvertük (mi lányok,kidobósban) a nálunk egy évvel idősebbeket. ^^ OFF: Most fedezek fel egy csomó jó topicot.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 aug 10, 14:37:49 » |
|
Ja, a pingpong tényleg jó!Múltkor elmentünk apuval a mamához ( mert ott van pingpong asztal) pingpongozni, és pár órán keresztül folyamatosan játszottuk!Eszméletlen jó volt!
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Madoka Motto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 aug 13, 09:48:47 » |
|
én a lovaglást jelöltem be,de az úszást is kedvelem....
|
|
|
Naplózva
|
"Jelenleg nehéz elképzelni hogy valahol a világban esik az eső"
|
|
|
T@BI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Örökös Hot-Dog /blöki/ faló! x|
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 aug 13, 14:55:25 » |
|
hát mivel én képviselője vagyok a vízilabdának ezért én azt jelöltem mert szerintem az az egyik legélvezhetőbb sport:) bármondjuk egy 3 órás megállás nélküli edzés után nem nagyon istenítem az edzőm meg a sportot^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fasírt
Újonc
Nem elérhető
Olyan ember izé...
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 aug 13, 17:05:16 » |
|
Én harcművészetet űzök,nagyon imádom.Ja,és amellett szeretek kosarazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|