Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 aug 14, 20:06:28 » |
|
A Foci és a F1 a favorit.
A Fociban a Milan a kedvencem. Már 9 éve a kedvenc csapatom.
A F1 ben a Ferrari Scuderia a kedvencem Schumacher óta.
Pókert is szoktam nézni, meg sok netes versenyen is részt vettem. Korda miatt szerettem meg, na meg persze Klárika miatt. Majkáék annyira nem nyomják jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 aug 17, 14:09:18 » |
|
Nos igazából sok sportot szeretek, vagy 10-t is bejelöltem volna, de hát így jártam A suliban kézilabdáztam, tollaslabdáztam meg röplabdáztam, de szeretem a kajak-kenut, az úszást, lovaglást, focit, vízilabdát, teniszt, ping-pongot és a síelést. Legtöbbjüket tv-ben szoktam nézni leginkább, hiszen itt Zala megyében nincs lehetőség ezeknek a sportoknak úgy több mint felére sajnos. Jó a focit az nem bírnám annyit időn keresztül nézni, de játszani jó xD csak a fiúkkal nem mert azok nagyon erőseket rúgnak xD Amúgy mi az a kempó??
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 aug 17, 20:28:34 » |
|
Egy fajta harcművészet, és ez is Kínából indult amit a Shaolin papok fejlesztetek ki. De ezen belül is több fajta van. Ha jól tom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 aug 17, 23:04:10 » |
|
Hát én nálam a foci az első utána egyenlő a forma 1 és WWE sajna ez nincs az opcioba de sokan nem is tekintik annak pedig hivatalosan is az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 aug 18, 22:32:49 » |
|
Hát én kajak (Verseny szinten toltam ) Emellet biliárd,úszás,lovaglás....És még sok egyéb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 aug 18, 22:56:04 » |
|
Amúgy mi az a kempó?? Nevet Nyelvesít
Egy fajta harcművészet, és ez is Kínából indult amit a Shaolin papok fejlesztetek ki. De ezen belül is több fajta van. Ha jól tom Gondolkozik Így van. A Shaolin kolostorok lerombolása után többen is Japánba menekültek. Érdekes hogy nem csak kínai hanem indiai eredete is van. A kempo jelentése: ökölharc Igen jól tudod több fajtája is van pl a Kurayfat Kempo ( fekete Buddha ökölharc) amit én is űzök. Ha valakit érdekel netán szeretné is csinálni az nyugodtan szóljon én is nemrég kezdtem el és sztem nagyon jó!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 aug 19, 21:48:48 » |
|
Jó sok fiú járhat a fórumon, ha a foci áll az élen. Én imádok úszni. Megnyugtat, teljesen kikapcsol. Annyira jó érzéssel tölt el, mikor egy forró nyári napon, beleugrok egy mély, hideg vízbe, és az teljesen lehűt.
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 aug 20, 10:00:30 » |
|
Én imádok úszni. Megnyugtat, teljesen kikapcsol. Annyira jó érzéssel tölt el, mikor egy forró nyári napon, beleugrok egy mély, hideg vízbe, és az teljesen lehűt.
Reira, az úszás tényleg jó dolog! Én is szeretnék úszni de nem tudok xD vagyis mély vízben nem xD úgy meg nincs is sok értelme
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 aug 20, 16:36:47 » |
|
nah, ugyan nem vagyok a sportok embere, de néha énis-énis megejtek egy kis mozgást, illetve nézem. örök kedvencem az az úszás lesz. imádok úszni. most például voltam négy napot családommal a Szelidi-tónál, ahol ember nem volt, jó volt a víz, és mély is volt. mást se csináltam, csak úsztam. minden porcikát megmozgat, nem izzadsz, és jó kikapcsolódás is. pláne, egy olyan csöndesnek, mint nekem. =D egyébként még a tollast, asztaliteniszt (ping pong) szeretem. meg 2 évig kéziztem hobbi gyanánt, az se volt rossz. ^^ és 2 évet aikido-ztam, akkor lettem Japánba is "szerelmes".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 aug 20, 16:42:11 » |
|
Aikidozni én 5 évet jártam Úszással meg úgy vagyok hogy 4 évig versenyszerűen úsztam csak aztán ennek vége szakadt és meg maradt jó hobbinak mint a strandröpi és a tollas ^^ De a first a síelés és a snowboard
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 aug 20, 19:22:25 » |
|
FOCI!! 4 ever aktívan tolom ezt a sportot.... és a favorit csapatoma Zebrák "alias" JUventus ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 aug 29, 16:49:49 » |
|
Tenisz, tenisz, tenisz... Az örök kedvenc! Már heti háromszor járok, és mennék én többször is, de nincs időm és amúgy is nagyon drága. A Vasasba és Telkin játszok, de még csak három éve... Szal csak hobbi, túl későn kezdtem. De a labdákat gyűjtöm olyan cukik a Vasasból is kértem egyet... meg van lyukas is... Röplabdáztam egy ideig az iskolában, de nem tetszett, szal abbahagytam, és még alsóba kosaraztam egy évig, az nagyon bejött, csak elköltöztünk ,aztán abbamaradozott.
|
|
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 szep 20, 19:16:47 » |
|
Én már vagy 5 éve snowboardozok és kb. fél éve floorballozok nekem ez a két favorit sportom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 okt 04, 08:27:28 » |
|
Huhu hát én keméyen a helyi kocsmában billiárdozok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 okt 04, 22:15:45 » |
|
Régen mi is mennyit billiárdoztunk kocsmába most már egy golyót nem találnék el Régen nagyon szerettem az F1-et, de az valahogy eltünt az életemből. Kicsit meguntam, hogy anno mindig Schumi nyert Tudom hogy ő már nincs, de valahogy már nem izgat annyira Egy időben pingpong-oztam haverokkal hobbi szinten, poénból még egy versenyre is elmentünk Fociban egyedül az angol focit nézem, meg a BL-t. A többi nekem kicsit laposnak tűnik Tenisz-t is szeretem, Federer a nagy favoritom, nála szerényebb sportolót még nem láttam, igazán tanulhatnának tőle ilyen téren más sportolók is Am nem nagyon van olyan sport amit ne szeretnék, kivéve azokat amik látvány elemre épülnek. Pl: Jégtánc, Műugrás, Torna gyakorlatok,stb. Mert én ezeket annyira nem tartom sportnak, a tornát még úgyahogy, de a tánc jellegűeket egyáltalán nem, mivel ezeket nem lehet mérni időben, távolságban vagy súlyban. Csakis a látvány elemre megy, meg hogy minél bonyolultabb legyen. Sztem szubjektív vélemény, hogy kinek melyik bemutatott gyakorlat tetszik jobban. Tudom, hogy megvan, hogy mi alapján kell pontozni, de akkor sem tartom ezt jó megoldásnak. És van még egy speciális eset, amit nem tartok sportnak, és ez a Sakk annak ellenére, hogy szoktam sakkozni Nem értem, hogy ebben mi a sport, ennyi erővel egy matek verseny-re is lehetne adni kupát meg aranyérmet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|