Karasu
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 24, 17:56:04 » |
|
Hát... én szexi helyett általában úgy fogalmazok hogy "nagyon szimpatikusra rajzolták meg" és jelenleg talán Ichigo a Bleach-ből... hugom szerint meg Ukitake kapitány, szintén a Bleachből (de Urahara Kisuke is tök ari) :-[
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Neiko
Újonc
Nem elérhető
Éggel egyenlő Nagyszent ... XD
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 25, 22:49:40 » |
|
hm...szerintem Dark, Satoshi a Dn Angel-böl meg Dai Chan is cuki! Akkor szeintem Oboro és Benawi se rossz az Utawarerumono-ból! Akkor nekem Kyo is nagyon teccik a Fruits Basketből! Jaj még Tsume a Wolf's Rain-ből! Aki még nagyon jó szerintem a Fate Stay Night-ből Archer és Gilgamesh! Na és akkor Alucard-ot se haggyuk ki! Nah asszem egyenlöre ennyi! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 29, 22:42:21 » |
|
Egyértelmű változás állt be a listámon... Mr Elsőszámú: Shin a Tenjou Tenge animéből.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 29, 22:45:30 » |
|
Na latom akkor tetszik a tenjou rajzolasa de ott Bob a legjobbképü ezt abbol gondolom ho neki van a legjobb csaja , en igy szoktam eldönteni ki lehet a joképü... .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 szep 20, 18:17:09 » |
|
Legszexibb anime fiú szereplő háááát! Inuyasha, Naruto, Itachi, Kakashi, Sasuke, Kenshin, Aoshi. de nagyon sok jó anime pasi van:D Hotohorit kihagytam XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 szep 30, 18:29:04 » |
|
nah sztem leghelyessebb bishik: Kenshin [Rurouni Kenshin]; Yuki [Gravitation]; Yondaime [Naruto]; Raito, Ryuuzaki (L)[Death Note] X3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 okt 12, 20:30:19 » |
|
Ömmm... :-[.....végülis én is lányból vagyok :-[ :-[ :-[ nekem egy abszolúdte mindenki fledt álló férfi karakterem van akit imádok :-[ :-[ az Shikamaru :-[ :-[
[A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 okt 13, 11:19:12 » |
|
Topp 3: 1. Bleach - Renji :-[ Egyszerűen oda meg vissza vagyok tőle... 2. Naruto - Shikamaru...hm...kell kommentálnom? Ahogy a shippudenben viselkedik... :szeret: :szeret: :szeret: 3. Hát a Naruto-s pasik a legjobbak... szóval Minato, elolvadok olyan jól néz ki... :-[
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 okt 13, 19:57:29 » |
|
Hehhehehehe én vagyok az eggyetlen aki mindenét oda adná ha volna egy igazi Shikamaruja?? :szeret: :szeret: :szeret: nekem nincs top listám mert csak egy van akiért bolondulok...bár az Uchihak sem néznek ki rosszúl és Kankuro sem,Kabuto,..ömmm soroljam még?? De maradok Shikanal Mit tett velem ez a ...(akkor most át írom ) Shika? Örök hű szerelmem ő. [Eredeti: Beatrice : Mit tett velem ez a Jenő? Örök hűú szerelmem ő. De elfelejtette az utolsó csóknál. Hogy kémény seprő. (no comment... )]
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 okt 15, 21:28:09 » |
|
Gonoszak a rajzolók direkt minden anime-be rajzolnak sexy pasit hogy nekünk meg csorogjon a nyálunk utána :ninjaáá:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 okt 16, 03:15:27 » |
|
Na igen. Nekem nagyon szimpi Ichigo / Bleach Minato / Naruto Yuuhi / Ayashi no Ceres stb, stb... túl hosszú a lista én meg lusta vagyok :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 okt 16, 16:15:10 » |
|
Szimpi srácból sok van de nekem van legcukibb karakterem >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 okt 16, 20:22:55 » |
|
nemtom en fiu vok de azert eggyertelmu hogy Orochimaru... NEM Vash the Stamp... ahhh csakk vicceltem... am sztem Pain Itachi Sasuke Rock Leee ahh o nem... PAin Itachi SAsuke es mongyuk Eszeveszett Vas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 okt 27, 10:18:57 » |
|
Itachi, Sasuke, Shikamaru, Kakashi [NARUTO] L, Light [DEATH NOTE] Vegeta, Trunks [DBZ]
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|