Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 okt 27, 11:00:42 » |
|
most egy kicsit megdöbbentem, de simán meggyőzhető vagyok... Szóval L a (Death Note-ból) ????? :o
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 okt 27, 13:23:10 » |
|
OMG!!! Háát... Narutoból talán Neji az, aki kawaii; Sasuke, ha Orochimarum kegyetlenül beteg szemeivel nézem és ha így nézek, akkor még Sai is cuki De természetesen itt kell megemlítenem, hogy Orochi az első (De csak a Naruban) Viszont Kakashit sem hagynám elrohanni Jájájj! Raito-kun!!! (DN) Soubi-kun és a szöszke srác a Lovelessből... aztán, aztán... asszem még gondolkodom. Az összes fehér hajú bishi Hidan, az édibédi Sasorii!! Ha még fél órát itt ülök, akkor fél oldalnyit tuti leírok, de hagyom lógva egy ideig a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 okt 27, 14:06:30 » |
|
most egy kicsit megdöbbentem, de simán meggyőzhető vagyok... Szóval L a (Death Note-ból) ????? :o
Igen, nekem nagyon bejön. Egyrészt imádom az eszét, nagyon okos pasas. Külsőre lehet ha "nyominak" néz ki, de ez csak fura testartása és viselkedése okozza, egyébként semmi baj nem lenne vele...szerintem. :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 22:41:54 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 15, 23:55:37 » |
|
Hááá... most feltűnt egy filler-szereplő a Bleachben... Ashido (? :-X) a neve. Hát, én nagyon ritkán (bocsi Sorina) szoktam ilyet csinálni, de most aztán egy pillanatra se köpni, se nyelni nem tudtam, mikor végre megmutatta az arcát! Egy "Még egy bishi...!!!" csúszott ki a számon - aki ismer, tudja, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, ilyet hányszor mondtam már eddigi életemben xD És még a seiyuu-ja is remek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 nov 16, 00:31:09 » |
|
Nálam Sasori a best. De Sesshoumarut sem rugdosnám ki az ágyamból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 nov 16, 12:10:47 » |
|
Naná! Sesshoumaru még mindig a #1 nálam is... de ez nem jelenti azt, hogy be kell csuknom a szemeimet, amikor meglátok egy bishit... ne? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 nov 16, 18:12:56 » |
|
Az összes fehér hajú bishi OMG, fehér hajú bishounen szerető rajtam kívül? Áááá, én imádom őketXD *____* (főleg Hitsugayát, Aion a Chrno Crusadeből, aztán jönnek a többiek ) Ésigen, Ashido a Bleachben iszonyat smexy Kár h csak fillerszereplő, el tudnám még nézegetni egy jó darabig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 nov 17, 13:20:05 » |
|
noshát lássuk, csak ide, még nem nagyon írtam. Nos, alapjáraton sok helyes anime srác van, de ha ki kell emelnem a leghelyesebbeket: Naruto: Sasuke W Wish: Junna Romeo X Juliet: Romeo, Tybalt Megaman Fullmetal Alchemist: Ed InuyashaaaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 nov 17, 16:23:57 » |
|
Gyere csak gyere Igen, vhogy én is a világosabb hajú karakterekhez vonzódom, Isten tudja miért Narutóból Yondaime (szőke), Bleachből Hitsugaya (fehér), Chrno Crusadeből Aion (fehér), Fullmetalból Ed (szőke)... hajajXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 nov 17, 16:41:54 » |
|
Én csak annyit tudok mondani kik a legszimpatikusabbak: Hitsugaya (bár ne lenne olyan fiatal..)(Bleach) Naruto,Minato,Kakashi,Shikamaru (Naruto) Kiba(Wolf's Rain) Train (Black Cat) Az én esetembe nem lehet behatárolni hajszínt Van itt minden Nálam leginkább a szép szem ami veszélyes ez alapjám szavaztam rájuk:Train,Kiba,Naruto,Minato A másik kettő nagyon szimpatikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 nov 17, 16:53:45 » |
|
Engem már az sem érdekel, ha Hitsugaya túl fiatal... max. pedofil leszekXD >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 nov 17, 17:03:15 » |
|
Ejnye ejnye sensei lassan kezdek félni :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 nov 17, 17:09:29 » |
|
Neked nem kell félned, csak a kisfiúknak. heheheheh > (najó, nem vagyok pedofil, csak Hitsugaya kivétel > )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|