Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 08 jan 05, 00:09:04 » |
|
Honey and Clover című remekmű!!Nomiya
Én a Honey and Clovert alig két napja kezdtem nézni.. igen, valóban remekmű. Az első évadnál járok, ez a Nomiya még nem volt benne nekem. Na de, hogy témához szóljak..ugyanebből az animebol kiemelném Morita -sant. Imádoooom. Nem az a tipikus szépfiú, de baromi jó a stílusa, kis lökött, de mégis komoly.  Egyébként örülök, hogy vki rajtam kívül itt a fórumon nézi még ezt . 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 08 jan 05, 09:15:20 » |
|
Igen értem mire gondolsz. A második befutó nálam is Morita-san, jóideig volt az első helyen, de mikor Nomiya is belépett a színre nálam tarolt rendesen.  Nomiya se az a szépfiú típus, de nagyon imponáló, ahogy belelát az emberbe. Ja és ha az első évadban szeretted Moritát, akkor a másodikban imádni fogod.  Jársz már a twisteres résznél? Az haláli volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 08 jan 05, 14:00:50 » |
|
Már láttam a Twisteres részt, ott dobtam egy irdatlan nagy hátast a nevetéstől  Időközben belépett Nomiya drága is. :-X Őt, Moritaval karöltve megnevezném első helyre. 8)
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 08 jan 05, 14:04:42 » |
|
Nana, el a kezekkel.. !  Megkaptad Morita-sant, Nomiyat tessék meghagyni nekem!  Így igazságos... Mellesleg szerintem a sensei se rossz pasi, most hirtelen nem jut eszembe a neve, de ilyen tanárokat én is elviseltem volna!! 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 08 jan 05, 14:30:50 » |
|
Hihi..  Rendben van, engedek. Nomiya a tied, Morita az enyém.. a tanár pedig fifty-fifty (mivel nekem is bejön..) Amúgy nem tom mi a neve.. maradjunk a Sensei-nél. :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 08 jan 05, 14:33:53 » |
|
Shuu-chan!!  Oké megegyeztünk!  De nem bírtam tovább és nyitottam egy topicot az animének...., van egy meglepi is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 08 jan 08, 19:20:19 » |
|
Én szeretem a különc pasikat, soxor nekem ők a szexik, így én Ł-ra adom a voksom a Death Note-ból, és Kyuzo-ra a Samurai 7-ból 
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 08 feb 06, 16:26:48 » |
|
Azt hiszem, hogy számomra új kedvenc van! Mégpedig Hitsugaya! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 08 feb 13, 13:49:43 » |
|
Wolf's rain: Kiba  Naruto: Gaara FMA: Edward Kenshin: Kenshin  Bleach: Ichigo Inuyasha: Sesshoumaru Yu Yu Hakusho: Kurama Sailor Moon: Nephrite Dragon ball: Trunks A többi animéből (amit eddig láttam) nincs.  Meg még a fiatal Orochimaru is szexi :-\ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rogue
Vendég
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 08 márc 04, 14:08:09 » |
|
Azt hiszem, szinte senki nem fogom velem egyetérteni abban, amit én most ide firkantok, de mit tegyek, ha így köpött az Isten a földre, ilyen lett az ízlésem...  Szal nálam az abszolút nyertesek Zaraki Kenpachi (Bleach) és Jet Black (Cowboy Bebop). Imádom, hogy 20 ajtós szekrények! Meg Ken-chan őrültségét is nagyon csipázom, Jetben meg azt szeretem annyira, hogy az a kicsit cinikus protektor - típus. (Imádom, amikor közli, h nem érdekli, hol van a csapat többi része, egyáltalán nem érdekli, mi van velük, aztán mégiscsak utánanéz.  ) Persze Kakashiról sem szabad elfeledkezni, lököttségben ő is nagyon ott van!  És aztán még ott van Naruse - sempai ("honeyyyyyyyyyyyyy!") a Gakkuen Heavenből (azt konkrétan az instant fangörlnyáladzás miatt érdemes nézni, semmi másért) plö. De azért a koronát abszolút Ken-chan és Jetto - san viszi!  Ja, ha már itt szóbakerült pár helyen a Blood+ és a Honey and Clover: előbbiből én Karlra (imádom az őrülteket, na), utóbbiból pedig Shuu-chanra szavaznék. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 08 márc 10, 09:48:06 » |
|
Új sexy fiúk, amiben szerintem gaara_fan lyányom is egyetért  : Zero és Kaname a Vampire Knigtból*.* De azért Hitsu marad a févörit a févörit ezüst hajúak között is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 08 márc 18, 16:36:33 » |
|
Van egy pár:) A Narutoból (Shippuden): Naruto, Shikamaru, Kakashi, Kiba, Itachi, na meg őersze Minato drága, bár ő sajna nem élő szereplő...  Nem tom ki hpgy van vele, de nekem a Tokyo Mew Mew anime tetszett és abból Shirogane (Animax-on: Elliot) Vampire Knight (ez manga, de mind1): Kaname  Inuyasha: Kouga, Sesshomaru Gravitation: Ryuu-chan  és Yuuki D.N.Angel: Dark na jó... ennyi asszem elég is lesz... sorolhatnám estig :'X
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 08 ápr 08, 13:42:32 » |
|
szerintem Itachi sem nez ki jol de ezt en nem tom megmondani mert nem vok buzi!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Realista
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 08 ápr 08, 13:47:21 » |
|
LOL akkor minek irsz be ide?  Én nem tudom meg mondani mert nem vagyok lány és legfőképpen nem khm...Ditrekt kihagynám ezt a témát a helyedbe...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 13:48:03 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Bence0206
Gennin