25 ápr 24, 13:17:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a legszexibb fiú anime szereplő?  (Megtekintve 69569 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Chidori
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 08 jan 05, 00:09:04 »

Honey and Clover című remekmű!!Nomiya

Én a Honey and Clovert alig két napja kezdtem nézni.. igen, valóban remekmű. Az első évadnál járok, ez a Nomiya még nem volt benne nekem. Na de, hogy témához szóljak..ugyanebből az animebol kiemelném Morita -sant. Imádoooom. Nem az a tipikus szépfiú, de baromi jó a stílusa, kis lökött, de mégis komoly.  Nevet Egyébként örülök, hogy vki rajtam kívül itt a fórumon nézi még ezt . Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #61 Dátum: 08 jan 05, 09:15:20 »

Igen értem mire gondolsz. A második befutó nálam is Morita-san, jóideig volt az első helyen, de mikor Nomiya is belépett a színre nálam tarolt rendesen.Mosolyog Nomiya se az a szépfiú típus, de nagyon imponáló, ahogy belelát az emberbe. Ja és ha az első évadban szeretted Moritát, akkor a másodikban imádni fogod. Mosolyog Jársz már a twisteres résznél? Az haláli volt. Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #62 Dátum: 08 jan 05, 14:00:50 »

Már láttam a Twisteres részt, ott  dobtam egy irdatlan nagy hátast a nevetéstől  Nyelvesít
Időközben belépett Nomiya drága is.  :-X Őt, Moritaval karöltve megnevezném első helyre.  8) Hümm-hümm
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #63 Dátum: 08 jan 05, 14:04:42 »

Nana, el a kezekkel.. !  kacsint Megkaptad Morita-sant, Nomiyat tessék meghagyni nekem!  Hümm-hümm Így igazságos... Mellesleg szerintem a sensei se rossz pasi, most hirtelen nem jut eszembe a neve, de ilyen tanárokat én is elviseltem volna!! Nevet Nevet
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #64 Dátum: 08 jan 05, 14:30:50 »

Hihi..  Nevet Rendben van, engedek.  Nomiya a tied, Morita az enyém.. a tanár pedig fifty-fifty (mivel nekem is bejön..) Amúgy nem tom mi a neve.. maradjunk a Sensei-nél.  :-\
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #65 Dátum: 08 jan 05, 14:33:53 »

Shuu-chan!! Nevet Oké megegyeztünk! Mosolyog De nem bírtam tovább és nyitottam egy topicot az animének...., van egy meglepi is!
Naplózva

Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #66 Dátum: 08 jan 08, 19:20:19 »

Én szeretem a különc pasikat, soxor nekem ők a szexik, így én Ł-ra adom a voksom a Death Note-ból, és Kyuzo-ra a Samurai 7-ból kacsint
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #67 Dátum: 08 feb 06, 16:26:48 »

Azt hiszem, hogy számomra új kedvenc van! Mégpedig Hitsugaya! xD
Naplózva

Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #68 Dátum: 08 feb 13, 13:49:43 »

Wolf's rain: Kiba Hümm-hümm
Naruto: Gaara
FMA: Edward
Kenshin: Kenshin Nevet
Bleach: Ichigo
Inuyasha: Sesshoumaru
Yu Yu Hakusho: Kurama
Sailor Moon: Nephrite
Dragon ball: Trunks
A többi animéből (amit eddig láttam) nincs. Mosolyog Meg még a fiatal Orochimaru is szexi :-\ Nyelvesít
Naplózva
Rogue
Vendég
« Válasz #69 Dátum: 08 márc 04, 14:08:09 »

Azt hiszem, szinte senki nem fogom velem egyetérteni abban, amit én most ide firkantok, de mit tegyek, ha így köpött az Isten a földre, ilyen lett az ízlésem... ikszdé
Szal nálam az abszolút nyertesek Zaraki Kenpachi (Bleach) és Jet Black (Cowboy Bebop). Imádom, hogy 20 ajtós szekrények! Meg Ken-chan őrültségét is nagyon csipázom, Jetben meg azt szeretem annyira, hogy az a kicsit cinikus protektor - típus. (Imádom, amikor közli, h nem érdekli, hol van a csapat többi része, egyáltalán nem érdekli, mi van velük, aztán mégiscsak utánanéz. ikszdé) Persze Kakashiról sem szabad elfeledkezni, lököttségben ő is nagyon ott van! ikszdé És aztán még ott van Naruse - sempai ("honeyyyyyyyyyyyyy!") a Gakkuen Heavenből (azt konkrétan az instant fangörlnyáladzás miatt érdemes nézni, semmi másért) plö. De azért a koronát abszolút Ken-chan és Jetto - san viszi!  Kúl

Ja, ha már itt szóbakerült pár helyen a Blood+ és a Honey and Clover: előbbiből én Karlra (imádom az őrülteket, na), utóbbiból pedig Shuu-chanra szavaznék.  Kúl
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #70 Dátum: 08 márc 10, 09:48:06 »

Új sexy fiúk, amiben szerintem gaara_fan lyányom is egyetért Nevet : Zero és Kaname a Vampire Knigtból*.*

De azért Hitsu marad a févörit a févörit ezüst hajúak között is Kúl
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #71 Dátum: 08 márc 18, 16:36:33 »

Van egy pár:)
A Narutoból (Shippuden): Naruto, Shikamaru, Kakashi, Kiba, Itachi, na meg őersze Minato drága, bár ő sajna nem élő szereplő... Szomorú
Nem tom ki hpgy van vele, de nekem a Tokyo Mew Mew anime tetszett és abból Shirogane (Animax-on: Elliot)
Vampire Knight (ez manga, de mind1): Kaname Mosolyog
Inuyasha: Kouga, Sesshomaru
Gravitation: Ryuu-chan Nevet és Yuuki
D.N.Angel: Dark

na jó... ennyi asszem elég is lesz... sorolhatnám estig :'X
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Bence0206
Gennin
*

« Válasz #72 Dátum: 08 ápr 08, 13:42:32 »

szerintem Itachi sem nez ki jol de ezt en nem tom megmondani mert nem vok buzi!XD
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #73 Dátum: 08 ápr 08, 13:47:21 »

LOL akkor minek irsz be ide?  Nevet Nevet Nevet Én nem tudom meg mondani mert nem vagyok lány és legfőképpen nem khm...Ditrekt kihagynám ezt a témát a helyedbe...
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 13:48:03 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Bence0206
Gennin
*

« Válasz #74 Dátum: 08 ápr 08, 13:50:42 »

attól még lehet véleményem nem?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins