USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #150 Dátum: 11 ápr 01, 22:19:18 » |
|
kisamenak van haja mert én eddig azthittem hogy az a fején az egy cápauszon féle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #151 Dátum: 11 jún 13, 10:09:03 » |
|
Samehada. Az egyik kedvenc kardom. Kisame meg a kedvenc kardforgató. Bár igaz a többi kard forgató nem igazán mutatja Zabuzán kívül. Csak amikor visszatérnek Kabuto segítségével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cickafarka
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #152 Dátum: 11 júl 25, 13:18:31 » |
|
Nos, nekem Zabuza a kedvenc karakterem a narutoból kár hogy meghalt. Remélem egyszer újra éled. Amúgy várom azt a percet amikor együtt láthatom az egész"bandát". Szerintem nagy lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #153 Dátum: 11 júl 25, 14:10:49 » |
|
A favorit az Houzuki Mangetsu és ha sikerül az öccsének is akkor Suigetsu is az lesz! Tetszik hogy ilyen folyékony meg hogy ő az amelyik mindegyik kardot feltétel nélkül tudja használni, esetenként megidézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #154 Dátum: 11 júl 25, 14:46:27 » |
|
Tetszik hogy ő az amelyik mindegyik kardot feltétel nélkül tudja használni, esetenként megidézni! Ez tényleg király, de hogy kellene elképzelni? Pl: Zabuza nagyban harcol valakivel, és egyszer csak eltűnik a kezéből a kard, mert Mangetsu azzal akar konzervet nyitni. Gondolom, nem így működik, de vicces lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #155 Dátum: 11 júl 25, 15:21:25 » |
|
Ezt ne tőlem kérdezd meg hanem kishitől, hisz ő rágta bele suigetsu szájába (lásd. manga 523 vagy 524 fejezetet)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #156 Dátum: 11 júl 25, 15:51:24 » |
|
Pl: Zabuza nagyban harcol valakivel, és egyszer csak eltűnik a kezéből a kard, mert Mangetsu azzal akar konzervet nyitni. Gondolom, nem így működik, de vicces lenne.
Nem, azt nem tudja megidézni, ami a tulajdonosánál van. Lásd Az iker kardot, és samehadát nem tudta előhívni a tekecséből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 11 aug 20, 18:52:03 » |
|
A samehada előző tulajdonosa a dagadt tigris nek az a jutsuja amivel a hajával átdöfte a csávókat miután megidézte őt Kabuto, az ugyanaz a jutsu lehet mint amit Jiraiya szokott művelni a hajával? És az "áramos kard, ami mindennél élesebb" az ugyan az a kard mint az egyik "naruto moziban" annak a csávónak a kardja aki a 2 kard segítségével villám támadásokat intézett narutóék ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #158 Dátum: 11 aug 21, 07:45:28 » |
|
Tigris? 1. Nem tudom, lehet, hogy ugyanaz, lehet, hogy nem, de valószínüleg hasonló alapon működik. 2. Igen, ugyanaz volt a FILLERben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #159 Dátum: 11 szep 05, 13:52:57 » |
|
Hu, az a filler elég gáz volt :S Egy kardforgatótól egy akasukis-szintet elvártam volna... Vagy legelább azt, hogy ne legyen teljesen becsavarodva o.O Am én eddig mind a 3at szerettem akit mutattak, Zabuzát, Kisamét, és Suigetsut(vegyük bele) is imádom
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #160 Dátum: 11 dec 15, 18:54:56 » |
|
Akardokra nézzünk egyet: Samehada-szentem a legjobb kard a hét közül. Iker- nem rossz Villám-klafa villám elemü kard, kár hogy a használója egy balfasz volt Lefejezö(Zabuzáé)-én birom, bár a képesség nem valami toppos, de az ötlet az jó és egész hasznos. A maradék most következö kardok csak a hej betöltésére jók: Tompa penge-most komojan, valami kovács szerszám, semmi értelme sincs. Hosszú-összevarja az ellenséget, de minek? Ha már úgy is halott nem tök mindeggy hogy mi less vele? Robbanó-ez még is mi akar lenni? Apenge robban vagy mi? Akkor a használó is megszívja. Nem értem hogy ez mégis miféle képesség, nevetséges.
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
|
« Válasz #161 Dátum: 11 dec 15, 20:46:59 » |
|
A villám elemű kard használója mért volt balfaz A tompa pengének totálisan semmi értelme nem is értem. A varrótű nem biztosan öli meg az ellenfelet. Ha a hasán szúrja át akkor speciel rohadt jó mert roncsolja az emberek belső szervrendszerét, illetve nem tudom milyen gyorsan használja de nincs kétségem afelől hogy baromi gyors megzavarja a formációt, és ez tegyük fel csapatmunkában igen hasznos nem beszélve arról ha tegyük fel a kezén vagy a lábán szúrja át. A robbanó kard meg nem robbantja fel a használóját csak minden egyes csapódásnál robban egy sor robbanójegyzet. Tehát ha valakit hát tud csapni abból egy kupac véres gennyes massza lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #162 Dátum: 11 dec 19, 22:23:33 » |
|
Nagyon dúrván tólják az ipart de remélem az animében több részen át lesz velük a harc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #163 Dátum: 11 dec 20, 07:18:47 » |
|
Biztos, hogy meg lesznek hosszabbítva a harcok, mivel ez a háború szerintem az eddigi leghosszabb arc és az animéseknek valamivel húzniuk kell az időt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #164 Dátum: 11 dec 20, 15:57:35 » |
|
részemről ez volt a legnagyobb csalódás.. Mivel nagyon sokoldalúak ezért érdekes technikáik vannak amiket jó lett volna megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|