Hali én csak most gondolkodtam el ezen, hogy ugye Pein-nek hat újta van igaz amik egyedi Rin negan-os jutsuk és hat testbe irányította őket
1.Isteni út
2.Démoni út
3.Emberi út
4.Pokoli út
5.Szellemi út
6.Állati út ami ugye a kuchiyose no jutsu
Ami érdeklene a Kuchiyose jutsu mintől út azt szinte mindenki képes megtanulni mitől különbözik a többitől attól, hogy megidézett állat rin negannal van irányítva ? szerintem ahhoz elvileg nem lehetne köze mert az állatokban is olyan piercingek vannak mint pein testein szóval nem kuchiyoseval irányítja őket hanem úgyan úgy mint a testeket...
Ez érdekelne, mivel szerintem ez egy baki én amíg nem láttam, Edo Nagatot harcolni azt hittem a jutsuk a holtestek specialításai és Nagato csak irányítja őket de ugye most már tudom, hogy nagato egymagában is képes irányítani a hat utat szóval érdekelne a Kuchiyose jutsu mitől számít útnak ha valaki ezt tudja megmondhatná...... lécci
Jah és Domynyk szerintem Madara ezért tudta rudak nélkül csinálni mert a Jinchurikik eredetileg nem holtestek hanem edo tenseiek ők már irányítva voltak eleve nem pedig halottak akiket tele kell szurkálni peircingekkel szóval Madara nem teljesen ugyan azt a jutsut használja csak egy enyhitett változatátt Kabuto segítségével...