Azta Zuko milyen menő már?!
Egy sárkány hátá lovagol mint Roku. Pont olyan mint régen volt. Mikor a liftben elkezd mesélni.
Bumi az elején xD mindenki azt hitte, hogy kamuzik. Érdekes történet szál lesz ez a hirtelen megjelent légidomárok. Remélem azért lesz valami normális magyarázat és nem csak annyi, hogy csak mert. Azt hittem, hogy több szellem fog feltűnni de úgynézki, hogy még kevesen vannak, akik új lakhelyet kerestek a másik világban. Például a főút közepén.
Tetszik ez a léghajón utazgatás. Tényleg kicsit visszahozza az eredeti széria hangulatát. Az hatalmas jelenet, mikor próbálják beszervezni nomádnak az embereket. xD Az elején még milyen vidámak voltak az ábrán, aztán már tök szomorúak.
Mindenkinek bejött Tenzin kocka hasa, azért voltak olyan népszerűek.
A harcok még mindig látványosak. Az egész végig folyamatos. Ha megnézünk utána egy Fairy Tail-t, akkor az egész csak egy állóképnek tűnik. Mondjuk az az is.
Új karakterek:
Zaheer: Egyenlőre kedvelem. Van egy célja, aminek a miértje egyenlőre ismeretlen, szabadulása után az első dolga, hogy kiszabadítsa a régi haverjait és még jóban is vannak. Olyan mint egy gonosz avatár csapat.
Kai: Egyenlőre elég semleges 5 rész után. Elsőre nem kedveltem mert minek lop, és használja az Avatár nevét, mikor a levegő templomába megy? Gondolom nem is akart oda menni csak már kénytelen volt, ha már kimentették őt. Jinora érdeklődését Kyle hamar felkeltette. Rossz fiú és még légidomár is.^^ Talán majd lesz valami jó jelenetük. Tenzin vajon mit fog hozzá szólni?
Földkirálynő: Olyan mint a legtöbb öreg nemes egy kicsi gonosz beütéssel. Mondjuk nem rossz ötlet légidomár sereget képezni, ha már van. Most önként adja át őket az Avatárnak? Olyan, mintha találnál egy huszast az utcán, majd jönne egy híresség, hogy "Szia. Hallotam, hogy találtál egy huszezrest. Azért jöttem, hogy odaad nekem."
Kicsit vicces, hogy az apja nagy állatrajongó volt, ő meg allergiás rájuk. Milyen rossz gyerekkora lehetett emiatt? Nem hinném, hogy az apja csak úgy lemondott volna a kedvenceiről.
Suyin: Egyenlőre túl kedves. Biztos van valami komoly dolog a háttérbe, hogy Lin ennyire nem kedveli/haragszik rá. Kíváncsi vagyok, hogy ennek a fél-testvér dologhoz van-e köze. Mondjuk nem hiszem, hogy Lin ne tudná ki az apja.
Opal: Hajts rá Bolin!
Toph vérvonala, és még aranyos is!
Woah. Nem azon lepődtem meg, hogy Tophnak van még 1 lánya, hanem azon, hogy egy másik férfitől van! És az mi, hogy egyikőlyük sem ismeri az apját?!
Azt olvastam, hogy Lin és Suyin között 6 év van. Toph! A lázadó, akit nem lehet lekötni!
És még az is lehet, hogy életben van! :OO Elment, hogy keresse a megvilágosodást. Lehet, hogy Sokka halála után borult sötétségbe? Suyin azt mondta, hogy Zaheerék megpróbálták elrabolni Korrát de Zuko, Tonraq és Sokka megállították őket. Örülnék egy olyan forgatókönyvnek, hogy Sokka, akkor halt meg és elégtételt akart venni Zaheer-en de mivel már börtönbe küldték nem tehette. Ezért ment el, hogy megvilágosodjon. Mekkora lenne, ha a végső csatába ő is visszatérne?
Akkor hivatalossá tehetnék, hogy ő minden idők legerősebb földidomárja.^^