Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 10 szep 07, 17:28:31 » |
|
Mivel ha jól tudom , minden amit a távolkeleti kultúrából belevarázsoltak kínai mitológia , így nem feltétlen mondanám a Tűznépét japánnak. Inkább Mongolok vagy kínaiak. Szinkronnal nem volt bajom. Nekem bejöttek a hangok. (y) Angolul nem néztem így nem tudom , hogy mikor mi az elfordítás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #31 Dátum: 10 szep 07, 19:55:20 » |
|
kínai alap a történet .. de attól még kölcsön vettek dolgokat nem ? gondolj jobban bele .. az épületek .. a szokások meg ilyenek .. szerintem igen hasonlít a japán kultúrához . am viszont az összes idomár mozdulat valamien harcművészeti mozdulatból van "ellesve" .. mert például a tűzidomítás nagyon hasonlít karatéra.. a vízidomítás meg talán a tai chi .. de ebben nem vagyok biztos ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 10 szep 07, 20:07:29 » |
|
Inkább Kung Fu az alsó rugások , tigris karom egyebek... A víz idomítás tényleg tai chire emlékeztet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #33 Dátum: 10 szep 27, 16:48:44 » |
|
Meglepődnél ha azt mondanám nem is szeretem annyira a Yu-Gi-Oh!-t? A film naaaaaagyon gyenge lett. De már bűn rossz, és az a baj, hogy Filmnek is rossz nem csak Avatar-filmnek. Reméljük Shyalaman bácsi tanul a hibáiból. De ez a Legend of Korra, szögezzük le nem a film hanem a Rajzfilm Folytatása! Engem nagyon érdekel Remélem a régi szereplők közül legalább Iroht láthatjuk NO WAY, YOU CAN'T BETRAY US BILLLYYYYYY!!!És igen, a rajzfilm folytatására gondoltam én is, csak nem tudtam már emeberi mondatokba összesűríteni a dolgokat. Aw, Iroh bácsi! *w* Sajnos az angol szinkronja már meghalt egy ideje. De attól persze még belerakhatják! Reménykedjünk. Tegyük össze kezeinket, és imádkozzunk Krozehoz az istenekhez, hogy tegyék bele minden idők legjobb fej nagybácsiját.
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #34 Dátum: 10 dec 30, 10:50:52 » |
|
régen még képes voltam felkelni, hogy megnézzem...amikor elegem lett, indavideón megnéztem az egészet és kész am nagyon tetszik a grafika meg minden, de a sztori kicsit unalmas. és lehet, h néhányan most megölnének ezér, de sokkal érdekesebbek lennének a filmek, ha nem mindig a jók győznének. vagy ha mégis, akkor ne az legyen, hogy minden jó életben marad, és együtt lesznek meg szerelem & happy end... persze...rossz elveszíteni a kedvenc karaktereidet, de a sztori így izgalmasabb lenne. ezért is jobb a Naruto. ottisn meghaltak jók is meg gonoszok is... pl Asuma vagy Jiraiya...nagyon sajnáltam, de hát így kellett lennieSzerk: Hogy lehettem ilyen hülye? Minden délután nézem a Nicken, azthiszem újra nagyonszeretem a sorozatot (:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 17:48:51 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #35 Dátum: 10 dec 30, 12:24:55 » |
|
kezdjük ott hogy ez nem egy anime. ez egy rajzfilm animére emlékeztető vonásokkal. ez alapvetően gyerekeknek készült .. és sokkal több értéket közöl velünk mint mondjuk a naruto .. és hogy sosem győz a rossz .. végülis a föld könyvének utolsó része és a tűz könyvének az eleje nem erről szól .. narutora ha magyarul adják mekkora korhatár kellene ? 12? vagy nagyobb ? erre nem kell. ez a különbség . ezért sem hal meg benne gyakorlatilag senki. de összességében igazad van , unalmasak néha az olyan filmek amikor már gusztustalanul oldódik meg minden , de ez ebben nem így volt, volt amikor a szereplők vesztettek, és volt amikor nyertek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #36 Dátum: 10 dec 30, 14:32:26 » |
|
én a végkifejletre gondoltam amúgy modjuk élreérthetően írtam, rossz szokás egyszer ugye láttam egy sorozatot, amiben a rosszak jártak jól :o ledöbbentem, és nem hittem el hogy ez a vége, pedig ez volt. és belegondolva eléggé életszerű is. de eltértem a témától ^^" szal nincs különösebb bajom az Avatárral, régen imádtam, de más mindenkinek az ízlése, ezért jött jobban be a Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #37 Dátum: 10 dec 30, 22:35:44 » |
|
kezdjük ott hogy ez nem egy anime. ez egy rajzfilm animére emlékeztető vonásokkal. ez alapvetően gyerekeknek készült .. és sokkal több értéket közöl velünk mint mondjuk a naruto .. és hogy sosem győz a rossz .. végülis a föld könyvének utolsó része és a tűz könyvének az eleje nem erről szól .. narutora ha magyarul adják mekkora korhatár kellene ? 12? vagy nagyobb ? erre nem kell. ez a különbség . ezért sem hal meg benne gyakorlatilag senki. de összességében igazad van , unalmasak néha az olyan filmek amikor már gusztustalanul oldódik meg minden , de ez ebben nem így volt, volt amikor a szereplők vesztettek, és volt amikor nyertek.
Azért egy "mesében" ahol ilyen komoly dolgok vannak mint Zuko jellemfejlődése vagy Azura megtébolyodása... nos nemhinném hogy feltétlenül csak gyerekeknek szánták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 jan 06, 17:53:35 » |
|
a fő korosztály igenis a gyerekek. az egy más dolog hogy nem agyatlan minimaxos mesét csináltak belőle hanem egy olyat amit minden korosztály élvezni tud.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 dec 30, 21:27:49 » |
|
Egy részt megnéztem a Nickelodeonon, de nem ragadott el annyira...először azt hittem, hogy a James Cameronos Avatar című filmnek lesz egy sorozata is, egyből egy rossz copy-zásnak tartottam, de rájöttem, hogy ez teljesen más. Ez tényleg nem az anime kategória, inkább egy rajzfilm. Hogyha ez egy anime, akkor már a Sonicnak is anno annak kellett volna lennie...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 feb 16, 14:52:43 » |
|
Ez édes, de ez korábban ment már a csatornákon mint hogy kijött az Avatar című film. Én nagyon szeretem ezt a mesét, de attól még hogy mese nem kötelező hogy gyerekeknek készüljön. Máig készülnek mesék amiket persze megnézz egy gyerek, mert hát mese, de akkor sem fogja fel mi történik benne, csak az alap sztorit. És szerintem ennél is így van. Két féle közönségének készült, a kicsi gyerekeknek akik látják a kis poénokat, sokat nevetnek stb, de a másik fél meg érzékeli a komolyabb dolgokat is amiket egy gyermek még nem érthet meg. Kedvem támadt újra nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 feb 16, 15:33:44 » |
|
Én láttam végig a sorozatot, nekem nagyon tetszett (a film egy okádék volt ) Persze nem egy death note vagy hasonló komolyságával bír, de simán shounen anime szintű. Mint mondjuk az alap Naruto. Van benne harc, van benne poén, van benne románc és végigvezet egy történetszálat, nem szól minden rész másról. Minden van benne ami kell Nem japánok csinálták, de a rajzolás anime szerű és a sztorija is jó. Nekem pl Zuko nagy kedvencem volt benne jó a múltja és a személyisége
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 feb 16, 21:55:53 » |
|
Az én kedvencem Sokka ^^ mondjuk Iro bácsi nagy arc, Zuko meg helyes és erős de akkoris a kis idióta Sokka marad a kedvenc ^^ most a Nickelodeonon asszem tegnap vagy tegnapelőtt lettt vége, most a délutánit követem, de lehet most bekapcsolom és belenézek az estibe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 feb 16, 22:34:54 » |
|
Flexee, most hogy így írtad a Nickelodeont eszembe jutott a Drake és Josh, ami közvetlen az Avatar után ment minden este. Most elraboltál tölem 3-4 napot, mert újra meg kell néznem a Drake és Josht
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 feb 16, 22:50:54 » |
|
Jó kis mese meg kell hagyni asszem eddig 3x néztem végig, viszont mióta már nincs nickelodeon tv csatornám azóta nem láttam többször
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|