Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 14 ápr 01, 14:58:52 » |
|
Néha milyen jó lenne érteni a kisállataink nyelvén. Az ilyenek örök rejtélyek szoktak maradni. Így talán ez is. Régen a teknőseim voltak ugyan ilyenek. Volt hogy hajnalba kezdtek el sírni és nem hagyták abba. A kukac se kellett nekik, csak úgy sipákoltak. Ó, de hiányoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 14 ápr 01, 18:17:06 » |
|
Engem érdekel, hogy miről tudnak álmodni és miről gondolkodnak. Sokszor nézem a kuytumat és azon filózok mi járhat a fejében. Biztos nem ilyen autista gondolkodásuk van, hogy kaja meg séta stb... Még vicces is lenne ha valami komoly matek egyenleten gondolkodna nap mint nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 14 ápr 01, 18:22:23 » |
|
Velem egyszer előfordult, hogy sötét volt, és kimentem inni. Láttam hogy ott van valami szürke valami a széken. Mondom de jó, a macska. Oda megyek, elkezdem simogatni de.. a tapintása olyan mint a műbőr. Mondom what the f***? Felkapcsolom a villanyt, anya táskája... oké, ez rém égő volt, hogy elkezdtem simogatni egy táskát, és Saci néven szólogattam, de az még égőbb volt, hogy a macskám mindent látott, és az a tekintet.... te jó ég. Olyan zavarba jöttem tőle, teljesen égett a cicám tekintetéről hogy: "Hát te hülye vagy b***dmeg..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 14 ápr 01, 18:46:05 » |
|
Még szerencse, hogy csak a cicád látott. Ha én valami fura dolgot látok és rájövök, hogy kevin mellettem fekszik bebújok vele a takaró alá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 14 ápr 01, 20:08:32 » |
|
Ez valami védelmi hadművelet a kis kedvenceddel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 14 ápr 02, 06:36:46 » |
|
Olyasmi. Elbújok, ha megilyedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 14 ápr 02, 11:52:23 » |
|
A macskámra és kutyámra ez inkább jellemző, de a gazdi az a tipikus "Legjobb védekezés a támadás" párti, mindegy, hogy egy medve támad meg a folyosón, egy zombi horda, vagy Kiszel Tünde.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1747 Dátum: 14 ápr 06, 19:10:54 » |
|
Most már biztos vagyok abban, hogy a nyulakban az evolúció során kialakult egy külön érzékszerv annak megállapítására, hogy hová NEM szabad felmenniük (és persze ezek után fel is mennek oda )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 14 ápr 06, 19:43:15 » |
|
Annyira aranyos! Tovább fáj a szívem, hogy nem kaptam nyuszit és addig nem is lesz ameddig át nem költözünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 14 ápr 07, 09:44:28 » |
|
Nekem egy puli kutyám van.Édes, ha nem hajnali 2 kor ugat az ablakom alatt Ha valakit érdekel, majd rakok fel róla képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 14 ápr 07, 16:03:41 » |
|
Én nyuszit kapni csak húsvét után szeretnék. Előtte nagy az esély arra, hogy az ünnep alkalmából levágják. Sajnos tapasztaltam.
Bár két ilyen vadállat mellé, ami jelenleg van, nem igen jönne jól egy ártatlan nyuszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 14 ápr 07, 17:28:52 » |
|
http://oi60.tinypic.com/2mo4f85.jpgTádáám. Megérkezett hozzám az új családtag akiről már szó volt. ^^ És tévedtem, rá mégiscsak illik a Daenerys név. Mellesleg olyan színe van mint egy tengerimalacnak, szóval Malacka lesz a beceneve. Kis bújós szőrcsomó. Ja, és nyilván bemászik a monitor mögé, ahova nem lenne szabad, dehát mint lett említve, ez náluk egy plusz érzék...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 17:29:32 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 14 ápr 07, 19:58:55 » |
|
Rohadt aranyos Vera! Mindent megrág?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 14 ápr 07, 20:04:30 » |
|
Vera ez annyira cuki *.* Most teljesen megbabonázott, mennyi idős?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1754 Dátum: 14 ápr 07, 20:08:44 » |
|
Mini, MÉG nem. Csak az ujjamat... Az tetszik neki. Nagyon. Hencu, húha, talán 1-2 hónapos lehet pontosan így nem tudom, de olyan puha hogy ha felmászik a nyakamba bújok oda hogy simizzen.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|