24 nov 17, 15:22:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277916 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1695 Dátum: 14 feb 13, 21:37:26 »

Azt az én cicáim is szokták csinálni, meg puszi adni az orromra. Olyan édesek.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1696 Dátum: 14 feb 14, 08:42:48 »

Ezt kb minden cica csinálni szokta.

Gyönyörű a cicád, Mini. Tök cuki rózsaszín nyelvecskéje van, amivel mintha épp a hmm, egy érdekes gyűrűt akarna nyalogatni. Édes. Nevet

Én meg közben megváltoztattam, hogy cicám és kutyám is van, amiről nem nagyon tudtam eddig, hogy lehetséges volna. lol
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 08:45:31 írta Nikuccia » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1697 Dátum: 14 feb 16, 12:43:46 »

A cicád egyben kutya, vagy befogadtatok egy kutyát?Nevet

Köszi, oda vagyok érte, ma reggel is velem aludt de úgy, hogy felvette a pózomat, ha elhagyom az ágyamat, akkor a saját pózában kezd el aludni.
Viszont a mancsát szeretem a legjobban, ehez a színhez, rózsaszín mancsa van. Nevet
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #1698 Dátum: 14 feb 16, 14:39:18 »

Hát, Liliékre céloztam. Nem itt vannak, de attól még velem nőtt fel mindkettejük, szóval érted... Ez egy léthosszig tartó kapcsolat.(:
Szofi meg még mindig Szofi, vagyis néha csak Szof, vagy Szoftver, vagy Szofcsi, Szofia, változó azért, mint mindenkinél. Nevet

Neked van azóta új cicád vagy kutyusod, talán valami más ilyesmid? Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1699 Dátum: 14 feb 16, 14:45:44 »

Jaaah, ők nagyon aranyosak. Kaptál róluk új képeket esetleg?
Majdnem befogadtam egy mókust, de végül nem. Egy teknőst akarok lassan, egy olyan pici cukit már jó ideje, de amúgy a vadállatokon kívül ami tényleg a miénk nincs új állatom. A szomszéd kutya van még oda értem-értünk. Meg is mutatom, szerintem nagyon szép kutya:

Mindig hozzánk jön játszani meg egy kis simogatásra, az alsó szomszéd elhanyagolja. Szomorú

amivel mintha épp a hmm, egy érdekes gyűrűt akarna nyalogatni. Édes.
Miért érdekes a gyűrű?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 17:58:36 írta Minagi » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1700 Dátum: 14 feb 17, 16:02:45 »

Én egy kutyussal büszkélkedhetem. Igaz már vén lányka, duci, nagyot hall, betoji és kissé antiszociális, de akkor is imádnivaló  smirksweat ikszdé
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1701 Dátum: 14 márc 11, 17:08:19 »

Minagi csak neked csak most az első babafotók:
Itt a három törpe: http://oi59.tinypic.com/30ry808.jpg
Ő meg a pici aki nem tudom megmarad-e mert amúgy eszik meg megáll a lábán egy ideig, csak még gyenge meg pihenget, de szerintem ő a legszebb meg a legcukibb: http://oi59.tinypic.com/51rkhe.jpg (Csak itt hülye a kép, ha 2-szer ráklikk a nagyításra bezzeg jó lesz.)

Ja és van még egy amelyik nemsokára anyuka lesz. Úgyhogy le is forgathatnám a Farm ahol élünk 2014-es kiadását. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 17:09:31 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1702 Dátum: 14 márc 11, 17:28:09 »

Hát ezek irtó aranyosak Vera! Köszi. Be van tépve Pirul
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1703 Dátum: 14 márc 11, 17:30:42 »

Előbb pont azon gondolkoztam, hogy pórázra kötöm őket és elviszem sétálni. Vecsés akkora parasztokkal teli hely hogy meg se lepődnének rajta. x'DDDDDDDD (És itt a paraszt eredeti jelentését értem.)
Amúgy odajönnek hozzám, hogy megsimogassam őket.  Pirul
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1704 Dátum: 14 márc 11, 17:33:13 »

Épp azon gondolkoztam, hogy merre laksz Pesten belül, hogy kecskéitek vannak. Nevet
Mi is gondolkoztunk már kecskéken egy ideje... ha megmutatom a képeket a szüleimnek lehet megint elgondolkoznak rajta. ikszdé
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1705 Dátum: 14 márc 11, 17:38:28 »

Legnagyobb formák. Hümm-hümm Anyudék meg hátha megenyhülnek,  lehet nekik is tetszene, még tejet is adnak. Hatalmas surprise.  Pojén (Amit én nem iszok meg de az mellékes.)
Pesten panelba lenne epic kecskéket tartani. :"D (De te is vidéki vagy nem?>.<)
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 17:40:40 írta Viir » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1706 Dátum: 14 márc 11, 18:17:47 »

Nem, nem fognak. Szomorú Na sebaj, most úgy is sok más dolog van a ház körül. Tejet meg nem iszunk ideje, max sütibe teszünk néha, de jó ideje rizstejet iszunk.
Amúgy igen, vidéki, hegyi leányzó vagyok!  Hümm-hümm Na de ezek már offok, úgy hogy abba is hagyom. Nevet
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #1707 Dátum: 14 márc 12, 09:12:12 »

Miért van akkor kecskéd, ha még a tejét se iszod meg?  Hmm? Én minden reggel friss kecsketejet fogok inni, amint lesz egy csodaszép, hófehér kiskecském.  Hümm-hümm
Viszont nagyon édesek valóban, és nagyon remélem, hogy az a kis véznácskább is fel fog cseperedni és megerősödik, vigyázz rá. Mosolyog
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1708 Dátum: 14 márc 12, 09:30:46 »

Bukta, mert ma reggelre elpusztult. Szomorú Pedig tegnap evett rendesen meg minden... de hát ezek szerint nem erősödött meg annyira. Pedig nagyon kis szép volt meg már próbált lábra állni.
És pontosítsunk, nem az én kecskéim hanem apué, nekem csak nyulam van. A tejet meg ő issza meg anyu, meg csinál belőle sajtot meg túrót és azt eladja meg a tejet is, csomóan jönnek hozzá érte. (Te meg vigyázz nehogy véletlenül bakkecskéd legyen. x"DDDD Jó tudom ez gonosz volt.)
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 13:08:51 írta Viir » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #1709 Dátum: 14 márc 20, 20:52:36 »

Jelen pillanatban két állatom van. Egy Brit kék macska, és egy Bichon Frisé kutya. Azt vitathatnánk, melyik a nagyobb. Hümm-hümm

Viszont nekem a nagyobb testű kutyák jobban tetszenek. A közelségük és gyakran a kisugárzásuk is. És persze nagyobb biztonságban is érzem magam mellettük.

Nagyon Rottweileres voltam egyébként, de mostanában kezdtem más kutyafajtán is gondolkodni, azért nemsokára költözhetek, és a fiú akivel ezt kiterveltük, örömmel vállalna egyet, aminek nagyon örülök, mert amúgy nem szereti az állatokat, tehát első számú célom hogy megszerettessem vele őket, de a kutyusokat mindenképp. Nevet

Egyébként Kaukázusi pásztorkutyát szeretnék most, de a Kangalon és a Tibeti masztiffon is agyaltam már. Szerintem gyönyörű, termetes jószágok. Valószínűleg nem igen mernek majd a közelébe menni az idegenek. Pojén

Egyébiránt még a hüllőszerű állatokon is gondolkodtam. Egy leguánt szívesen látnék még a lakásban. Vagy egy termetesebb békát.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 20:53:21 írta Ms. Trager » Naplózva
Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins