Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 13 feb 22, 23:26:12 » |
|
Ch, az én nyuszim sokkal cukibb, arra mégse mondott senki semmit. Nem ide tartozik, de Gdat, karácsony már tök rég elmúlt, miért nem cseréled már le a nem aktuális képedet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 23:28:50 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 13 feb 22, 23:31:54 » |
|
Jennynél senki nem lehet aranyosabb. Ha valaha valami is az volt, azt már rég megette. Már túlságosan megszerettem az avatárt és nem találok jobbat ami kifejezi a személyiségemet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 23:32:38 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 13 feb 22, 23:35:46 » |
|
Ch, az én nyuszim sokkal cukibb, arra mégse mondott senki semmit. Attól függetlenül hogy mondják e még aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 13 ápr 05, 15:08:05 » |
|
Nagyiméknál született 4 kiscicus Nemsokára teszek képet Ui.: Ha valaki szeretne az szóljon mert el kéne őket passzolnom
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 13 aug 03, 23:43:58 » |
|
Azóta már biztos szépen cseperedik az a 4 kiscicus. A macskám nehezen viseli a kánikulát, egész nap fekszik. <--- Katt a képre akkor nagyobb lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jortegloria
Kezdő Jounin
Nem elérhető
A legjobb dolgok a világon nem dolgok.
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 13 aug 07, 10:39:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
-culturecolour.weebly.com-
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 13 aug 19, 11:55:09 » |
|
Kimi gyönyörű elfogadnám. Nekem csak néhány lődörgő pókom van, ma pl megtanítottam egyet úszni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 13 szep 26, 22:47:00 » |
|
Itt a kis "emos" Pankám. A labda függő, drogos. -> Ezt ma fotóztam. Niki, nagyon aranyos a nyuszid, bár nem tudom mi lett vele, csak Sofiról tudok. Csodálom, hogy ide még nem raktál be képet. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 13 szep 27, 14:46:36 » |
|
Soha nem mondtam még ilyet egy emósra, de ő naggyon édes, egyenesen zabálnivaló, hol a kés meg a villa?! Csipog a labdája amúgy? Mert olyankor tudnak különösen a rabjává válni, a csipogós labda már keményebb drognak számít a kutyáknál, ha jól tudom. :DD A nyuszi Münchenben maradt, amennyire tudom, Szofiról meg raktam már képet amúgy a fórumra, csak nem ebbe a témába, valahogy el van hagyatva ez is mostanság, és gondoltam inkább ott mutatom meg a cicát, ahol sokan láthatják, bár ha már ennyi szó volt róla, akkor kiteszek róla egy képet, nem bánom. http://i41.tinypic.com/sxizwl.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 13 okt 14, 17:16:04 » |
|
Naná, hogy csipog, meg van veszve értük. Régebben tenisz labdákkal játszott, most már azok alig jönnek szóba. Viszont labdával a szájában ugatja a turistákat és a vaddisznókat, majd néha kiejti és nem fókuszál a lasztira, emiatt a hegyoldal tele van csipogós és teniszlabdákkal. Azt hittem elfogod hozni, olyan aranyos volt! Nagyon aranyos még mindig Szofi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 13 okt 31, 17:46:30 » |
|
Új házőrzőnk van. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1378029_739294662752285_497074315_n.jpg Alapítványtól hoztuk el, akik az Illatos úti menhelyről mentenek állatokat. Brikettnek hívják, 3 éves kan, és elméletileg német juhászkutya keverék. Nagyon édes és okos kutya, csak egyelőre még engedetlen, meg szökős. Elég nagyot tud ugrani, a múltkor úgy szökött ki a kertből, hogy kiugrott egy 170~ centis kaput.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 14 jan 11, 21:35:55 » |
|
Van 3 keverék kutyám: Jake (labrador-keverék), Csubi (német juhász-skót juhász) és pointer-keverék. Meg egy macskám, Zsömike. :33
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 14 feb 12, 18:10:59 » |
|
Szeretem ezt a fajtát. Gyerekkoromban is német juhászunk volt, csak annak sárgásabb volt a hasa meg a pofija és a háta meg a feje teteje volt fekete.... hasonlított a Rex felügyelőre. A macskám és a fekvési póz amit felvett:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 14 feb 13, 21:19:04 » |
|
Az enyém meg ma nagyon élvezte a napot, meg, hogy dögönyöztem! Cuki kis Emily
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 14 feb 13, 21:36:15 » |
|
Milyen kis helyes. Látom nem csak az enyém szeret kezet nyaldosni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|