24 nov 17, 09:46:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277777 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #1620 Dátum: 12 júl 20, 22:31:07 »

Szerintem a teknős is jó háziálatt.
Egy barátomnak is van, de nem semmi jószág. Felmászik a kövére, beráncigálja a függönyt az akváriumba, aztán felmászik rajta. Innentől kezdve végtelen kalandban van részünk mire megtaláljuk. A másik kivételes tulajdonsága, hogy imádja az akadálypályákat amiket csinálunk neki. Nem valami gyors, de amióta rájöttünk, hogy imád csúszdázni, nos, azóta mindig teszünk bele egyet. Poén amikor laza 15-20 perc alatt visszamászik, hogy újra lecsússzon, pedig akármerre mehetne helyette, de ő mégis ezt választja. Jutalom nélkül is ezt szereti csinálni. Aranyos.

Lina, képet mutatsz róluk/róla?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1621 Dátum: 12 júl 21, 19:24:44 »

Szerintem is cukik a teknőcök. Mosolyog Régen jártunk horgászni valami nóném tóhoz, és >>één<< kifogtam onnan egy teknőcöt. Nem tudom, hogy sikerült, egyszer csak kapásom volt, kirántottam a botot, áthajítottam szegény párát a fél világon keresztül, aztán... hát, megtartottuk. Nevet Béla lett a neve. Bélát hazavittük, akváriumba tettük, kapott... őő, már nem emlékszem, mit, de evett valamit, mer' nem halt éhen, meg semmi ilyesmi. De aztán két-három nap múlva Béla túl büdösnek bizonyult, ezért vissza kellett őt telepíteni a régi otthonába. xD Aranyos volt, mikor elengedtük, és semmi jelét nem mutatva annak, hogy hiányozni fogunk neki, elkotort a vízbe. Amúgy nem gondolná az ember, hogy milyen gyorsak, pedig... baromi gyorsan tudnak kavarni a kis mocskok. Nevet
Igenigen, képet, Lina, képet! Nevet
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1622 Dátum: 12 júl 22, 19:00:48 »

Ő az én kicsi Ernőm Nevet http://www.kephost.com/images4/2012/7/22/rkmlooiu4kkqj9exlc0z.jpg
Ő pedig a nővérem Mócija Mosolyog http://www.kephost.com/images4/2012/7/22/m9hbtrnq9w9txkzzsua8.jpg
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Nikuccia
*

« Válasz #1623 Dátum: 12 júl 22, 20:29:33 »

Te Lina... arra az Ernőre ráférne már egy manikűr, nem gondolod?  Pojén Nagyon cuncik mindketten, de a tiéd a rozsomákkarmaival valahogy jobban bejön. ikszdé
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1624 Dátum: 12 júl 22, 20:48:54 »

Ezen már én is gondolkoztam, de azért meg kellene kérdeznem egy állatorvost, csak valahogy még nem jutottam el odáig Nevet A nővéremé az kisebb és keveset eszik lassan. Ernő viszont rengeteget és nagy gyorsan Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Morause
Vendég
« Válasz #1625 Dátum: 12 aug 07, 15:59:48 »

Gondoltam ideírom mert háziállat téma. Van egy macska itt a családnak, mivel vidéken élünk nem korlátozzuk a mozgásterét azzal hogy lakásban tartjuk folyton, ezért az estét a pincébe tölti amiben van ki-bejárási lehetősége hogyha csavarogni támad kedve.
Mindenesetre hogy fiatal és töpörtyű egy jószág azért jól megdominálta a háztömb méretű kandúrokat a környéken. De a tegnap estéje nem volt vmi fényes és gondolom egy másik macska mégis úgy elverte hogy élet-halál közt van... nem eszik, nem iszik, csak fekszik.

Már történt velem hasonló mikor legutóbb volt két macska (Cingár & Lecsó Nevet) és a Lecsó macska télire megbetegedett és nem evett nem ivott. Majd 2011 december 30-án reggel 10 óra tájékán orbitális macska nyávogásra kelve lementem megnéztem mi a gond, és gyakorlatilag elkaptam a macskám utolsó néhány percét ahogy végigkínlódott és meghalt. Ezért déjá vu érzésem támadt most!

Tudom hogy fogtok páran érdekesen reagálni de figyelmeztetek mindenkit hogy figyeljetek oda mit mondtok mert senki nem tudja hogy milyen helyzetek uralkodnak itt!

Köszönöm hogy elolvastátok.

szerk. --> bocs az esetleges hibákért, de most nehezemre esik figyelni!
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 16:06:24 írta Morause » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1626 Dátum: 12 aug 07, 16:11:16 »

Hát lehet h el kéne vinni 1 állatdokihoz. (majd megmondják h mi a baja)
Az enyém meg az ablakon esett ki (tavaly a 4.ről), de megúszta 1 lábujjficammal, 1 szájfelrepedéssel, és 1 enyhébb agyrázkódással [mondjuk esés közbe megkapaszkodhatott (1 pillanatra) a garázsajtóba lent (volt ott 1 csikarás féleség), az lelassíthatta].
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morause
Vendég
« Válasz #1627 Dátum: 12 aug 07, 16:19:22 »

Sajnos ez erre fele nem így megy... de nem akarok részletekbe bocsátkozni maradjunk annyiban hogy itt még az orvosok sem végzik úgy a munkájukat ahogy kéne, és nem csak a levegőbe beszélek.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1628 Dátum: 12 aug 07, 16:27:18 »

Hát jobbat nem tudok (akár mérget is ehetett), vagy ha tényleg verekedett lehet belső vérzése (ezekkel egyedül nem tudsz sok mindent kezdeni).
De azt javaslom h nézz utána neten h a tünetei alapján mi lehet a baja és esetlegesen mivel lehet házilag kezelni.
Am a mi körzetink is 1 "libapásztor" ha beteg vagyok nem megyek rögtön dokihoz, hanem a neten utána nézek h mizu.  smirksweat
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1629 Dátum: 12 aug 07, 17:38:12 »

Hát nem tudom mintha talán jobban lenne, de a kamillás vízen kívül úgyse tudnánk máshogy ápolni, de mind1. Nem festem az ördögöt a falra, ha esetleg elpusztul akkor majd úgyis megírom, de ha nem akkor is.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1630 Dátum: 12 aug 07, 17:41:55 »

Hát reméljük a legjobbakat.
[uhh az én macskám meg itt várja h játsszak vele (nincs kánikula, élénkül)]  ikszdé
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #1631 Dátum: 12 aug 07, 19:59:23 »

Nekem kutyusom van. Shi-Tzu. A neve: Bobby Nevet.. Túl sok Supernatural-t néztem:D
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #1632 Dátum: 12 aug 07, 20:16:23 »

Hát, pedig a részletes részletek ismerete nélkül nehéz lesz értelmes tanácsot adni, meg igazából nem is nagyon lehet. A macskád nyilvánvalóan szenved, és te, mint a gazdája, kötelességed enyhíteni, csillapítani, vagy ha a helyzet olyan súlyos, akkor végleg megszüntetni a kínját. Ha a környéken nincs jó állatorvos, vidd el máshova, valami értelmes ember csak praktizál tán 60 km-es körzetben.
Az utolsó előtti, előtti bejegyzésed viszont nem tudom hova rakni... Miért, mire számítottál, hogy fognak reagálni az emberek, akik elolvassák a hozzászólásod? Nem tettél semmi rosszat, nem te okozod az állat fájdalmait, nincs oka senkinek úgy reagálni, mint amire felhívtad a figyelmünket, hogy ne úgy reagáljunk.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1633 Dátum: 12 aug 07, 21:01:48 »

Egy szóval sem említettem hogy tanácsért fordulok ide... pusztán szóvá tettem mivel ez egy fórum, itt akár ok nélkül is történhetnek dolgok. Tudom hogyan kell kezelnem az állatot de annál többet nem tudok érte tenni max ha megszüntetem a szenvedését "amúgy". De az lenne a legeslegutolsó dolog amit tennék. A részletekbe meg azért nem bocsátkozok mert az már nem tartozik senkire, tehát senkire.
Hidd el ha tehetném a lehető legjobb környezetet nyújtanám annak a kis lököttnek, de nem tudom megtenni mivel megvannak az én kezeim is kötve.

Nem mellesleg, összeszedte magát annyira hogy nagy nehezen kimenjen az ajtón... most meg úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben. De egyértelmű hogy elverték mert találtam rajta nem egy sebet, és még sántít is kicsit.

ui.: úgy néz ki hogy felfog ő épülni... mert már mozgolódik de még nincs nagy életkedve. Lehet agyilag is lefáradt vagy átértékelte pirinyó életét vagy nem tudom de olyan mint egy öngyilkos barom. De legalább nem volt komolyabb sérülése.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 15:04:54 írta Morause » Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #1634 Dátum: 12 aug 10, 18:31:10 »

Ma délután/este nosztalgiázós hangulatomban voltam, így előkerestem a régi képeket, és ráakadtam néhány gyöngyszemre, ki is mazsoláztam nektek párat. Nevet

kép1 -> kárcsú Lilit tornáztatják. ikszdé
kép2 -> Lili mosoly.  Pojén (Hát fókuszálni itt még nem nagyon sikerült. xD)
kép3 -> Elég csúnya látvány, de ilyen, mikor be van szarva a petárdáktól. ikszdé
kép4 -> Ez meg az én csőlakó cicám volt. Mosolyog
kép5 -> WTF?! Csőlakó??
kép6 -> Nagyon bájos pofija volt.  Pontosan
kép7 -> Daloló gyönyörűség. Nevet
kép8 -> Ez olyan vagány kép Liliről szerintem. Nevet Gyönyörű felhők, zsiguli, lobogó fül, király testtartás, ecetfa, csak egy szivárvány hiányzik az idillségből.
kép9 -> Ez meg egy mai szerzemény. Cseppet sem bújós fajta, de most valahogy ilyenje volt. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins