24 nov 17, 03:34:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277650 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1515 Dátum: 12 márc 24, 22:26:43 »

Ez mondjuk azért jogos, főleg, ha állandó jelleggel bent van, meg ha akkora az a ketrec amekkora. De én normálsian tartott görényeket is ismertem, ésnem voltak rossz arcok, de oylan túl szimpik ők sem voltak nekem.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1516 Dátum: 12 márc 24, 22:32:00 »

Hát igen, kinek mi jön be. Ha te nem szereted őket, akkor nem szereted. Igen, van egy kis sunyiság bennük, és néha rohadékok is tudnak lenni, de én szerettem őket.

Masashi:
Nem érted a dolgot amit írni próbáltam. A személyiségedről próbáltam írni, és aki az egyik helyen ilyen, a másikon is valószínűleg. Milyen állataid is voltak a teknősökön kívül?
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1517 Dátum: 12 márc 24, 22:33:39 »

Szegény vércse. Szomorú
A görények tényleg édesek, a városunkban van egy csomó görénytartó, meg valahol egy mosómacit is tartanak. Pirul A múltkor ott mászott a kerítésen, áhh nagyon aranyos volt. Pirul
Gepárdot vajon engedi a jogrendszer? Szívesen tartanék. Talán az nem akarna engem és a barátaimat megenni. És vajon ha kiskorától kezdve szoktatom egy kutyához vagy más állatokhoz akkor őket sem eszi meg? Vagy feléledne a vadászösztöne? Mindenesetre jó sokat kellene költenünk húsra.^^" Hány kiló lehet a napi fogyasztása? ikszdé
Tényleg szívesen tartanék egyet.^^ Elvinném sétálni, ebben a kisvárosban (najó, közepes) biztos az első ember aki meglát az rögtön feljelentene. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
N
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1518 Dátum: 12 márc 25, 16:59:49 »

Nekem van két franciabulldogom. Az egyik neve Yoda. Ő albínó és az egyik szeme kék a másik barna. Neki van egy fekete lánya, Szidi. Apám tulajdonában van egy sikló (Cérna) valamint még az én szobámat díszíti egy kitömött varjú aki Madár névre hallgat  Mosolyog (számomra pont ideális háziállat mert nem szalad el, keveset eszik, nem rágja meg a cuccaimat Nevet )
És nemsokára még egy csincsilla is tulajdonomba kerül Mosolyog (természetesen élő xD )
Naplózva

"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ?
Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1519 Dátum: 12 márc 25, 20:19:25 »

Kicsit a témába vágnék, ha senkit sem zavar. ikszdé De szeretnék segítséget kérni. A macskámról van szó újra, elég szemtelen lett mostanság. Bár tiszta az alma, gyakran ajándékoz meg engem úgymond... (most például míg távol voltam, a csizmámat tette tönkre) Ha kijön ürítés után, mindig elkezdi magát húzni a kövön, szóval a csempét is teljesen összekoszolja. Amikor szerencsésebb vagyok, akkor a szőnyeget is. Nem értem, miért van ez, eddig teljesen normális volt.  Viselkedése másban nem különbözik, ezért nem tiszta a helyzet...
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #1520 Dátum: 12 márc 25, 20:21:37 »

Ha húzza a popóját a földön akkor valószínűleg férges. Amúgy milyen nemű?
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1521 Dátum: 12 márc 25, 20:26:05 »

Kislány cica. De akkor azt hiszem, hamarosan meg kell látogatnunk az állatorvost. Pedig régebben kapott féreghajtót, hogy később ne legyenek ilyen gondjai... nem, folyton párizsit eszik, de lehet, hogy megdézsmálta azt az egy szál virágomat. Az viszont elég kínos lehet számára.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1522 Dátum: 12 márc 26, 20:13:30 »

Sajna sokkal komolyabb, mint hittük. A belei fel vannak duzzadva, szóval azt hiszem, bélgyulladás. A doki adott neki szurit, meg írt fel receptet is, kapott féregtelenítőt, kiírta diétára. Eddig oké. De mi van akkor, ha nem eszik? Ötlet, hogyan 'tömjem' belé a kaját?  Neeem Ha elfogy az energiája, amit nem tud pótolni, akkor... vége...
Plusz, ajánlotok macskának kamilla teát? Anya szerint az is bélnyugtató hatású.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1523 Dátum: 12 márc 27, 19:37:36 »

Kamillatea (bár  túl erőset úygsem inná meg)  jöhet bármienek kb. KApjon a cica tejet, meg próbáljátok, mit ezsyik meg. Ha picit koplal, nem árt meg enki, de ha pár napig nem eszik semmit, akkor már aggódjatok, vigyétek vissza az orvoshoz, stb.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1524 Dátum: 12 márc 27, 21:02:32 »

Kamilla teát itatnánk vele, csak az szárít, így a patikus nem ajánlotta nekünk (sajnos így is keveset iszik, félő, hogy kiszárad). Illetve a tej.. lehet, hogy épp attól betegedett meg, mert sunyiban belenyalintott az enyémbe, míg nem néztem oda. Most rizs és csirkemell diétán van, ami abból áll, hogy a szétfőzött rizs közepébe belekevert húst kihalássza, és megeszi. ikszdé Úgy vettem észre, hogy étvágya azért van, mivel ha bejövök, rögtön kajáért nyávog és a rizshez fut, meg ha én odamegyek, jön velem ő is. Persze, a rizs nem 'kenyere' egy macskának sem, habár most mintha neki kezdett volna! de csak azt kaphat.
A féregtelenítőt meg mindig sunyin a szájában tartja, és kiköpi.  Neeem A bélnyugtató pasztát is nehéz belé juttatni. De most sokkal jobban fest kívülről, mint hétfőn és vasárnap este. Kicsit bágyadt, de egész jó. Remélem, a doki is így vélekedik holnap. Szorítsatok nekem!
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1525 Dátum: 12 márc 27, 21:19:52 »

Ha nagyon nem akarja megenni, nyomd le a torkán! Vagy oldd fel vízben, és kend a mancsára Faceg
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1526 Dátum: 12 márc 31, 19:19:00 »

Három szurin van túl, féreghajtók seregletén, illetve valami undorító pasztán, amitől szerintem életre megutálta a barátom kezét (le kellett fogni őt Nevet )
De ezek úgy tűnik, meghozták hatásukat. Megint életerős a cica, és már nincsenek felpuffadva a belei ^^ még egy vizit hátra van, meg egy kis diéta, de úgy tűnik, felépült. Mosolyog
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #1527 Dátum: 12 máj 10, 15:09:39 »

Ha a kutya kölyök lesz akkor szerintem csak kerülni fogja eleinte a cica.
Azt persze ne várja senki, hogy egyből puszipajtások lesznek. xd
Viszont az a jó abba, ha a cica felnőtt a kutya meg kölyök, hogy így könnyebben fognak egymáshoz alkalmazkodni, és a cila se érzi magát veszélybe.
Amúgy ne félj attól, hogy a macska bántja majd a kutyust, általában fordítva szokott lenni, na meg unokatesómnak van egy Yorkshire Terrierje aki sokat játszott a cicával. (a cica sajnos eltűnt)

Szóval nyugi, nem hiszem, hogy bármi baj történne, a macska inkább a szekrényre mászik, minthogy nekiessen. Nevet
(amúgy jó látni, hogy te is írsz néha! már kezdtelek hiányolni!)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1528 Dátum: 12 máj 10, 15:34:16 »

Ez amúgy csak a macska természetén múlik.
Az agresszívebb arcok ha kölyök kutya kerül melléjük és közel megy hozzá már zúzzák. Meg általában jellemző, hoyg akármilyen macska, ha nem fél szintén akármilyen korú kutyától már, akkor ha nem csípi, elég bunkó vele, fúj rá, pofozza ha odamegy, ha jóban vanank is bemos egyet-kettőt, ha nem tetszik amit a kuyta csinál, meg iylesmi. Ez mondjuk akkor jellemző ha a kutya ksikorában megtaulta, hogy a amcska a főnök, és nem akar változtatni, vagy ha nagyon nyugis arc, a amcska meg bunkó.
De én láttam felnőtt kutyát meg macskát is simán összeszokni, kicsit befigyel a fenti, de jól el vannak. Meg felnőtt kutyát kölyökmacskával, igazából hacsak egy kuyta alapból nem utálja különösen a macskákat, elfogadja a gazdái döntését, hoyg a macskát nem szabad bántani, és ő is ott van, és inkjább még barátkozni akar, vagy simán ignorálja rosszabb esetben, a farkasvér azért hat ma is rendesen, hiába nem csípi, ha a falka tagja, nem támdhatja csak úgy meg, vagy akármi. A macska meg vagy megbarátkozik vele, vagy elkerüli. Ha közel megy hozzá, picit balhézik. Oké, némelyik kutya persze alapból túlságosan utálja őket, és bevadul, ha meglát egyet.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1529 Dátum: 12 máj 10, 17:57:10 »

Jaaj, ez nagyon édes, barátnőméknek is ilyen van. Nevet Vicces kiskutya, nem fogtok mellette unatkozni. Viszont tényleg sok törődést igényel. (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins