24 nov 17, 00:27:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277588 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1500 Dátum: 12 márc 20, 11:24:44 »

Mert tényleg most kelt fel. ikszdé Az első képen még aludt (a kutya helyén természetesen). Aztán megjött a kutya aki izgágáskodott és ráült a macskára. ikszdé Na ennek köszönhetően ébredt fel és mászott el onnan, ekkor készült a kép. ikszdé Szóval nem csoda, hogy morcos "haggyá" feje van. ikszdé

Az én kutyám nem csökött. Durci Csak vén. Nevet Szeretet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 11:25:28 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1501 Dátum: 12 márc 20, 14:41:27 »

Prémes bundájú fehér cica. Ámor Mindigis olyat szerettem volna! *.* Nem adod nekem? Hümm-hümm
A kutya is tiszta édes. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1502 Dátum: 12 márc 20, 14:48:28 »

Neked adhatom mert egy kis szemétláda. ikszdé Nem véletlenül Hiszti a neve. Pojén
Na jó sajna anyám imádja, emiatt nem adhatom. Depresszióba esne ha nem lenne meg a macskája. Szomorú Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1503 Dátum: 12 márc 20, 16:11:54 »

A közös kép a legdurvább, ahogy bámul ott a macska ikszdé
Az első képén meg nagyon helyeds, és a másodikon  is nagyon durva a kis arca Nevet
MOndjuk a leírás alapján sokkal mocskosabbnak képeltem el.  Nevet

Rufus meg az első képén tényleg oylan, mit egy virsli, a közös képen simán tipikus kutya, de a második képe nagyon jó lett. Tök okos tekintete van rajta Meg az is tök jól néz ki, ahogy őszül.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 18:19:07 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1504 Dátum: 12 márc 20, 17:24:40 »

Hát az a macska valami tündéri. Már ha nem látjuk milyen fejet vág ikszdé A kutya meg tök jól néz ki a második képen, pedig én alapból az ilyen kiskutyákat lábtörlőnek vagy vakarncsnak titulálom...

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1505 Dátum: 12 márc 20, 18:30:56 »

MOndjuk a leírás alapján sokkal mocskosabbnak képeltem el.  Nevet
Néhány napja nem hempergett szénben és sárban szóval most egész tűrhető. Nem fekete és nedves, összeragadt a bundája hanem simán szürke. >.<# Szerencse
Rufus meg tényleg nagyon okos. Pirul Imádom. Nevet

Macskáról majd ha lefürdött és végre rendesen meg lett fésülve csinálok egy aranyos képet, amin cuki fejet vág. Bár igen ritkán vág cuki fejet mert egy dög. Hmm... Inkább úgy néz az emberre, hogy "Mit akarsz tőlem te alsóbbrendű kis mutáns? Én vagyok itt az istencsászár." Tipikus macska. ikszdé Max ha kaját akar kunyizni akkor aranyos. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 18:31:46 írta Ritli » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1506 Dátum: 12 márc 24, 20:21:17 »

Kígyó? Hát azt aztán bárhol lehet kapni. Nevet A mi városunk aztán minden, csak nem nagy, mégis mindkét kisállatkereskedésünkben lehet venni. Nevet
Denevér meg van a papámék garázs padlásán. ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1507 Dátum: 12 márc 24, 20:56:43 »

Amúgy, én még denevért is szívesen tartanék, de ilyet még nem hallottam, hogy valaki denevért tart otthon. Nevet Ez csak azért ugrott be, mert útközben nagyon sokat láttam, még a pusztán is. WTF? Azt hittem a várost jobban kedvelik.
Nekünk van denevérünk, kettő is, a nevük Batman és Batgirl. Nevet Tényleg minden éjszaka a házunk előtt repkednek már egy éve, így a mienk, jó őgy nem tartunk ahogy gondolod, de a mienk attól még. >_<
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1508 Dátum: 12 márc 24, 21:11:40 »

Bár, előbb utóbb szeretnék tartani egyet, csak fogalmam sincs, milyen fajtát kéne. Magyarországon egyáltalán milyen kígyófajtákat lehet kapni? Olvasgattam már utána de valahogy nem jutottam többre. Esetleg valaki nem tud erről valamit?
Szivárványos boát például a sok helyen lehet venni, de királypiton is taálható a hazai kereskedelemben. Úgy általában, pár óriás kígyó fajt bele lehet szerezni, csak egy részükre vonatkozik elég sok előírás, amiről ha hozzákezdesz egy példány beszerzéséhez ugyis tájékoztatnak. A legegyszerűbb, ha elsétálsz egy kis állat boltba, és megkérdezed.  Mosolyog
Meg persze egy nagy terrárium kell nekik, megfelő hőmérséklet, páratartalom, meg csípik a sok fényt, hogy tudjanak napozni.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1509 Dátum: 12 márc 24, 21:13:13 »

Én valami nagymacskát tartanék szívesen, kiskorától kezdve nevelgetném, szelídíteném.. Hümm-hümm Dehát ez egy veszélyes és illegális cselekedet lenne részemről, arról nem is beszélve hogy közel sem biztos, hogy jól érezné magát nálam. Másrészt amúgy is honnan szereznék pl.: egy tigriskölyköt? Nevet Pedig olyan édesek. Pirul
http://4.bp.blogspot.com/-zDwc9jNBwmw/TiwfnFnPX7I/AAAAAAAAAbE/D59_AjT3o5E/s1600/baby+tiger.jpg
http://www.mobiletoones.com/downloads/wallpapers/animal_wallpapers/preview/17/54328-baby-tiger.jpg
Szeretet
Olyan szívesen foglalkoznék ilyen kis vakarcsokkal. Pirul Lehet elmegyek állatkerti gondozónak. ikszdé

Masashi, ezek tényleg édesek.^^
http://images2.fanpop.com/images/photos/2700000/Baby-bats-bats-2740710-800-1191.jpg
Naplózva

Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1510 Dátum: 12 márc 24, 21:18:03 »

Hanii, neked ajánlom a gepárdot, megadja valamenynire a naygmacska élményt,egész jól tartható háziállatként, nem evszélyesebb, mint egy kutya, és ha itthon nem, is de a világon sokfelé tarttották már városi körülmények közt, az utcán sétáltatva, meg iyleenk, gond nélkül házikedvencként.

Masashi, itt Sopronban, max. hatvanezres kisvárosban is, kapásból van egy éállatkereskedés, ahol mindig több példány, és többnyire több faj van, és egy másik, ahol néha szoktak lenni.  Igazából fél óra alatt kb. tizenötezer forinttal már szerezhetsz egyet, csak ugye a hely... talán a vörösfarkú boát ajánlanám, az tipikusan fán élő faj, egy átalakított karcsú szekrényben kapásból állatságos terráriumot lehet neki csinálni, viszonylag helytakarékosan. Igazából egy jól felszerelt megfelelő méretű terrárium jóval drágább, mint maga a kígyó, de meglehet oldani. Én jópár hüllőt, kétéltűt, ízeltlábút tartottam már hosszabb-rövidebb ideg, ha esetleg lesz valami kérdésed, sikíts rám ha gondolod.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 21:27:03 írta STM » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1511 Dátum: 12 márc 24, 21:43:21 »

A legolcsóbb, ha tenyésztezs nekik egereket, csak ugye ez felvet egy sor másik problémát  ikszdé
Aztán később majd max. át kell térni patkányra.  Nevet

Ha van oylan ismerősöd, akinek mit tudom én, valami tanyája, avyg ilyesmi van, kirakathatnál iylen élve fogó csapdákat, mikor volt a vércsénk, bár neki jó volt döglötten is, a kígyók meg ritkán fogadnak el nem élő táplálékot, de volt hogy egy befőttes üveg egeret kapott valakitől, ilyen másféllitereset. Egy részük még élt....

...ha már szóba került amúgy, az a vércse sem volt semmi. Úgy került hozzánk, hogy szigeteletlen elektromos vezetekre szállt le, és az egyiken leült, a másikhoz meg hozzáért a szárnya, és megcsapta az áram. Ez egyébként a ragadozó madarknál még mindig gyakori halálozási ok, és nem mind halnak meg azonnal, de nyilván nem húzzák sokáig, ha nem találnak rájuk, és általában egyébként is maradandó sérüléseket szereznek a nagyobb madarak is. Ő elvesztette az egyik szárnáyt "könyéktől" és az egyik lábát térdtől. Még egy darabig rajta voltak, de kb. szétégve/kiszáradva, aztán a szárnya hazsnálhatatlan részét letépte jóformán, majd amputálva lett, a lába meg onantól bénán, és mereven, mint egy műláb még sokáig megvolt, csak az  ízület meg a bőr tartotta, de elbicegett velem később fokozatosan egyre jobban levált, próbálta leszedni, aztán mikor már csak egy kis bőr tartotta, le lett vágva ez is. Na, még ebben az állapotban is, ha valami élőt kapott, nem láttad, ahogy mozog, csak ráfeszült, villant valami, és már a kalitka alján ült,fogta a lábában ás ette a tarkóját (a vércsék ugye többnyire egy tarkócsípéssel végeznek végül az áldozatukkal, de ez abszolút követhetetlen sebességgel történt, max azt lehett látni, ahogy utána elrántja a fejét). A ragadozó madarak tök állatok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 22:02:17 írta STM » Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1512 Dátum: 12 márc 24, 22:04:33 »

Masashi: egy kérdésem lenne hozzád: Ezen is úgy fogsz túllépni mint a többi korszakodon? Amennyire ritkán megnézem a fórumot azt vesszem észre, hogy állandóan változtatgatsz. Manson-Hidan-Kakuzu-uchiha-tetkók-stb. Így hozzá se kezdj az állattartáshoz. Egy állatra nem egy múló hóbortként kell tekinteni. Ha eltelik 3-4 hónap akkor majd nézhetsz ha már csak nyűg lesz. És senki nem fogja megvenni, ha el akarod adni, mert minden állatból a kicsiket szabad csak venni. Max az állatkert veszi be.
A másik: Ha tényleg komolyan gondolod a kígyótartást, akkor ne csak ,,legyen" egy a terráriumban, hanem viseld is gondját normálisan. Tágas tér, víz ennivaló, mozgási lehetőségei legyenek. Soha nem bírtam, amikor egy állatot egy 20cm*50cm kis ketrecbe vagy terráriumba zártak. Kegyetlenség. Ha már van, akkor éljen normális életet, ne csak vegetáljon. Nézd meg milyen körülmények között tudod majd tartani, és ha csak EGY KICSI KÉTELYED is van, ne vedd meg, ne szenvedjen az állat.

STM: Vércsét tartottatok? Csak hobbi szinten vagy szüleid esetleg te komolyabban foglalkoztatok vele? Értem én vadászni meg ilyenek. Vagy csak ennyire magyaros beállítottságúak vagytok?

Egeret vagy patkányt TENYÉSZTENI nem mindig jó ötlet. A szomszéd tenyészett és mindig túlszaporodtak. Hozta át a görényeknek az egereket meg a patkányokat. Egy idő után azonban valami oknál fogva megvadult az idősebbik patkányok, és mindig haraptak.

Aranyosak a denevérek? Valakit harapott már meg? Egész jó kis veszettséget terjeszt.

Ha tényleg valami ,,vagány", játékos, bolyhos vagy vicces állatot akartok, vegyetek egy vadászgörényt. Olyan mint egy macska csak jobb. A híresztelésekkel szemben nem is büdösek.

A Gepárdhoz: a hazai jogrendszer nem teszi lehetővé elég sok állat tartását. Én szívesen tartottam volna selyemmajmot, vagy tartanék, csak nem lehet. Szomorú
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1513 Dátum: 12 márc 24, 22:10:52 »

AZért tartottuk, mert sérült volt, és megtaláltuk. Kapott egy szép nagy kétszintes kalitkát, amit építettünk neki, nyáron az udvaron állt, télen a műhelyben, próbáltuk kicsit szelidítgetni, de örökre vad maradt, aztán egy unalams télen egyre mániákusabban kezdett égni a szeme, hol alig evett, hogy úgy ugrott rá a húsra, mintha élne, és csak úgy fallt, majd egy reggel halott volt. Ennyi a történet.

A macskák meg fényévekkel jobbak az idegesítő, hiperaktív, tompa görényeknél. Na jó, annyira nincs ám velük bajom, de ismertem párat, és a macskák milliószor jobbak.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1514 Dátum: 12 márc 24, 22:20:13 »

Mi volt a baj a görényekkel?  Játékosak, szeretetre és társaságra éhesek. Ha csak egy kis kalitkában van tartva soha nem lesz ,,igazi" házi kedvenc. 
Sajnálom a vércsét.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins