hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 11 júl 21, 14:28:07 » |
|
A papáéktól most vitték el a fiatal kost, mert állandóan nekünk akart jönni (érdekes, nekem nem), ezért valami arab étterem tulajdonos elvitte, és valószínű gyros lesz belőle. Annyira szerettem pedig, és engem sose bántott. Már volt egyszer egy ilyen eset, hogy ez az arab étterem tulaj felajánlotta, hogy megveszi a kosunkat, de én nem engedtem. Aztán már eldurvult a helyzet, mert tényleg kezdett bevadulni, már rám is rámrontott, nem csak a mamáékra. Végül beleegyeztem. Aztán vettünk egy új kost, (nem tudom minek, hiszen előre tudtam, hogy ugyanígy fogja végezni ő is) és tessék. Elvitték. (Igaz, a papa kárpótlásul az öcsémnek és nekem adta a birkáért kapott pénzt, de az nem pótolhatja szegény Gusztit.) Nem fogom megengedni, hogy megint kost vegyenek, mert megszeretem, és majd fáj a szívem, amikor viszik, hogy mások kajája legyen. T.T"
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 11 júl 21, 16:21:44 » |
|
jajj de hülye vagyok bocsi kicsit félre értelmeztem ^^" akkor nyuszi ...hát ahoz viszont nem értek .. bocsi még 1000x a félértést ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 11 júl 30, 11:34:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 11 júl 30, 12:24:47 » |
|
Hanii, nagyon aranyosak az állataitok. Tiszta állatkert van nálatok. Tök jó lehet ennyi állat között. Biztos mindig történik evlük mindenféle marhaság. Állatoknak erre hajlama van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 11 júl 30, 13:26:33 » |
|
Köszi.^^ Hát, igen, elég sokan vannak. Nembaj, szeretjük őket. <3 Általában a birkák egymást öklelgetik, vagy néha rájuk jön az 5 perc, és olyankor trappolnak meg ugrándoznak fel-alá a kertben, keresztül a kacsákon meg a tyúkokon... Szegényeket mindig a szívroham kerülgeti. Azt látni kell, amikor a kacsák meg a tyúkok a csigákon veszekednek. Meg amikor a macskák bemennek az udvarba, na, a birkák rögtön neki. Amikor még sok nyuszi volt, a nyulak minden egyes alkalomkor, amikor valaki "behatolt" a területükre, dobbantgattak (így riasztották a társaikat) és a nyüzsgő udvar egy pillanat alatt kihalttá változott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 11 júl 30, 13:40:01 » |
|
Ez tök jó lehet. Ezt bírom az állatokban tényleg, hogy mindig van velük valami hülyeség. A mi macskánk is olyanokat tud csinálni néha. A két birka az nagyon aranyos, mondjuk az nem csodálom, ha a többiek, a kisebb állatok tartanak tőlük. Jah amúgy Foltinak milyen gonosz feje van már. Vannak ilyen nézésű macsekok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 13:43:29 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 11 júl 30, 13:59:59 » |
|
Gonosz cica. Látnád akkor a félszemű macskát, az milyen ijesztő. xD A 2 birka kész rémálom. Reggelenként arra ébredsz, hogy beeeeeeeeeeeeeeee-beeeeeeeeeeee, és onnantól kezdve, ha nem adsz nekik kukoricát enni, csak a panaszos bégetésüket hallod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 11 aug 03, 12:15:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 11 aug 03, 14:29:00 » |
|
Jaj de kis aranyos! Hogy érted, hogy nyugodt állapotban? Abban a ketrecben szokott nyugtalan is lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 11 aug 09, 08:47:55 » |
|
Úúúú hanii *-* Fóka a legédesebb. Persze a többi is cuki de ő *-* A legédibb Nagyon szép Nekemadod? (ha nem akkor ellopom )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 11 aug 09, 09:24:47 » |
|
Fóka tényleg tiszta cukcsiii! A volt osztálytársnőm kutyusát is így hívják. Amúgy tényleg Lajosnak hívják a nyuszit? Szép neve van!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 11 aug 09, 11:05:29 » |
|
Néha szívesen nektek adnám. xD Amikor széttépi a papucsomat. Aha, Lajos. Papa szokta elnevezni ilyen szépen az állatokat. Kakasunk (R.I.P.) Elemér volt, az egyik kacsa Béla, aztán... többi kacsa név: Zénó, Heléna, Lujza, mi is van még...? Ma a Fóka velünk sátorozott, először behoztuk magunkkal és segített pizzát enni, aztán kiraktuk kakilni. xD Majd egyszercsak motoszkálást hallottunk, majd valaki elkezdte mozgatni a sátrat. Na én megijedtem. De amikor hallottam nyüszögést, tudtam, hogy egy kutya. Na, Fókica visszajött. Akkor lehemperedett a lábunkhoz, összegömbölyödött és elaludt.^^ =3 Szuszogott, majd később nem tudtunk aludni, mert felfújta szegénykémet a pizza, és olyanokat eregetett. xDD Persze, nem biztos hogy tőle jött a szag, de azt gyanítjuk. Kis cuki rosszaság. Aztán a barátnőm hajnalban kirakta, mert fel-alá sétált a sátorban és nyüszögött. Gondolom hívta a természet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 11 aug 13, 17:14:35 » |
|
Van lovatok?! :o Én iis... Végignéztem a képeket, nagyon édesek.. kész állatsereg.. Rikan nyuszmója is nagyon aranyos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 11 aug 14, 16:28:11 » |
|
Óóó, a felét se tettem fel. De köszi. Háát, volt mégegy paci, pontosabban egy póni, de szegénykém lesántult, mert már nagyon öreg volt, és ezért elvitték őt, azt se tudom, hogy él-e még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 11 okt 14, 13:45:53 » |
|
az én kis bernáthegyim még egyéves sincs demár úgyellök mint a huzat a 185centimmel meg a 80 kilómmal ...hát milesz itt később :OO :PP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|