24 nov 16, 11:48:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277393 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1335 Dátum: 11 júl 16, 19:13:07 »

Igen, az lesz, szerintem elviszem majd mindenképpen ^^ Nem lenne túl jó, ha valami baja lenne és nem nyúzná itthon sokáig a kanapémat... >.<
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1336 Dátum: 11 júl 16, 19:18:01 »

inkább belőled nézném ki ezt.  Pontosan
Egyébként köszönöm ^-^ A te kutyád is tündéri  Pirul

Én nem csinálok ilyet! ikszdé
Csak amikor megláttam a képet a kutyusodról, rögtön az enyém jutott róla az eszembe. Nevet

És köszi. Pirul

Jaj de szép kiscica! *-* Így ránézésre egészségesnek tűnik, és ha eszik is, akkor még jobb, de azért tényleg vidd el dokihoz. ^^
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1337 Dátum: 11 júl 17, 12:28:51 »

CrazyCat jajj nagyon aranyos kiss cicaaa meg enném Ördögi Nevet:D és szép is*-* Ja vigyétek el dokihoz be oltatni meg minden egyebet csinálni Gondolkozik egy ilyen cuki,tündéri cicának ne h baja legyen*-* olyan aranyooos:D:D
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1338 Dátum: 11 júl 17, 14:39:12 »

Hát szerintem őt még nem lehet oltatni, nagyon fiatal Nevet De holnap viszem barátnőmmel egy elvileg nagyon jó fej dokihoz, hogy megnézze van-e baja. ^^ Én se akarom, hogy baja legyen, mivel egyre biztosabb, hogy megtarthatom *-*
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1339 Dátum: 11 júl 17, 20:39:09 »

Ezezez olyan aranyos *-* Én is ilyet szerettem volna mindig, és a neve is tényleg nagyon illik rá *-*
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1340 Dátum: 11 júl 18, 15:11:55 »

Óóó, de édii! Pirul Cirmoskaa^^
Én is mindig cirmosat akartam volna, de a mamáéknál sose jött össze, pedig a Kormi életében 40 cicust már biztosan ellett, de vagy nem lett cirmos, vagy pedig meghalt. Szomorú
Jéé, nekünk is ilyen szőnyegünk van. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Alexa
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1341 Dátum: 11 júl 19, 01:01:06 »

Nekem egy nyuszim van húsvét óta, ő lenne az:
http://img703.imageshack.us/img703/3616/16687328.png ^^
Neve nincs, ugyanis amikor megkaptuk még kicsi volt ahhoz, hogy kiderüljön, hogy fiú vagy lány (bár szerintem fiú ikszdé), azóta pedig nem próbáltuk kideríteni, így érdekesebb, hogy nem tudjuk miből van Nevet Amúgy eredetileg Chuck lett volna, de rajtam kívül senkinek nem tetszett  Szomorú
Naplózva

Everybody chicken!!
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1342 Dátum: 11 júl 19, 08:44:28 »

Óó, pedig nagyon édes!^^ Szerintem fiús kinézete van, de lehet hogy lány. xD ^^" Amúgy egyszerűen ki lehet deríteni: megfogod a grabancát, és megfelelő távolságról (hogy ne tudja szétkarmolni a fejed) kicsit a hasa alá nézel. Nevet
A viselkedéséből is ki lehet deríteni. A papáéknál is van egy, akit nem tudtunk megfogni, mert nem hagyta magát, és ezért nem tudtuk a nemét. Hoztunk neki egy társat, egy bakot, mert inkább lánynak néztük őt. Erre kiderült, hogy mind a ketten fiúk. Mellesleg megjegyzem, hogy az idő folyamán az a bak nyuszi átváltott a hímneműekre. ikszdé (magyarán beb*zult) ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #1343 Dátum: 11 júl 19, 12:12:19 »

hanii hát akkor jól össze hoztátok Nevet:D

Alexa: nagyon aranyos kis nyuszikaa Nevet:D

Ismerősőmnek is van nyula Bélának hívják...amikor lány Nevet de ezt öt nem zavarta meg a gazdiát se nagyon vicces amikor hívja h béci és lány>-<" De nagyon széép:)
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1344 Dátum: 11 júl 19, 12:57:44 »

Barátnőméknek is volt 2 nyuluk, az egyik az övé, a másik a bátyjáé. Az egyiknek a neve szintén Béla volt, a másik meg Sango. Nevet De ellopták őket. Szomorú
Naplózva

Szeretet
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #1345 Dátum: 11 júl 19, 13:13:53 »

fhuu el lopták a nyulakat és azt h ?:S kint voltak vagy mi?:/elég rossz lehetett :/
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1346 Dátum: 11 júl 19, 13:20:21 »

Nekik elég könnyű bemenni a kerítésen, tehát egy betörőnek semmiség. A nyulak ugyebár a ketrecben voltak, azt nem tudom, hogy ketrecestül vitték-e el őket, vagy kivették, de másnapra már nem voltak meg. (Éjjel törtek be) :/
Naplózva

Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1347 Dátum: 11 júl 19, 13:30:11 »

Nekünk régebben a vizslánk kölykeit lopták el az udvarból, csak 3 maradt meg mert ők bent voltak a házban  Szomorú. A kutyus is látszólag nagyon szomorú volt, ahogy mi is :/. Viszont utána a maradék három kölykét foggal körömmel védte, és végül őket nem is sikerült ellopni  Mosolyog.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #1348 Dátum: 11 júl 19, 13:36:08 »

Nekünk nem el lopták hanem meg mérgezték a kutyáinkat 2 Szomorú...még a régi házunknál...meg nagyon régen mikor kicsit volt a kedvenc cicámat mérgezték meg...pont suliba mentem mikor meg láttam..és nem akartam suliba menni nagyon rossz volt...most is be könnyezek mikor rá gondolok...

Nekünk am még görényünk is volt Nevet csak hát..elhunyt..de jó volt sétálni vinni a kis szörnyeteget:D fehér volt és piros szem Yóóóó jól nézett ki Nevet Giginek hívták ^^ elég barátságos volt nagyon szerettük egy ideig a házba volt aztán ki került a szárítóba( kis szoba helység) és minden nap be hoztuk 1-2 órára jól el játszott Nevet mindhova be bujt ^^ a tűzhely mögé vitt mindent tápot,papucsot,labdát(kis méretűt). 1x rajtam aludt el Nevet aranyos volt^^
Naplózva
Magariesta
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1349 Dátum: 11 júl 19, 13:46:57 »

Nekünk egy kis palotapincsik van. Kis dagadék  Nevet

Íme ő Picur :

KÉP
Naplózva
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins