Saphira
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 07 júl 31, 13:57:56 » |
|
Hát ez nagyon király!!! tök jól el lehet játszani az ilyen virtuális állatkákkal.... és majdnem olyan arik mint az igaziak.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 07 aug 12, 23:26:25 » |
|
Ma az egyik teknősünk gondolt egyet és elment világot látni...  A szomszédból kaptuk vissza.. pedig ott nincsenek se teknőslányok se víz , mint nálunk... ;D Ki érti???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 07 aug 13, 08:38:35 » |
|
Nálunk volt hogy a szobába kiraktuk a teknőst járkálni és úgy elbújt hogy csak egy hónap mulva találtuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 07 aug 13, 13:59:34 » |
|
Volt egy csomó macskám, pinyteim, és egy kutyám. A hugomnak volt egy teknőse, most van egy kutyája és két rizspintye. Azonkívül még fejenként egy-egy macska kettőnknek.
(a macskáim mind meghaltak vagy elszöktek :'( A kutyám pedig a dédimamámhoz került szintén: :'()
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Amos
Vendég
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 07 aug 14, 00:47:32 » |
|
Nekem van egy macskám  Mafia, és már vagy 4 napja nem láttam ;D Pedig még nem is szabadna tüzelnie, ráadásul ki van miskárolva. És még akkor is egy kefegép.  Rajta kívül volt még 3 macskám, ők sajnos elpusztultak. (és látjátok? mind KANDÚÚÚR volt...  ) Van még akváriumom, meg a nagyinál baromfik.  Imádom a csirkéket.. :-[ De van kacsa is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 07 aug 14, 05:52:36 » |
|
Hú a csirkéket? :o Beavathatnál velük mit lehet csinálni... Most elgondolkoztam! Azért a tekik se és a halak se vmi izgi társaság, kérdés visszavonva!  Balin még életképes volt 1 hónap után...? ??? (mert tényleg szupin elalukálnak vagy 5 hónapig étlen szomjan, egyetlen veszélyes dolog, h rájuk lép az ember. :-X )Nekünk az egyik, akkor halt meg, mikor a téli álmukat követően (vmiárt a mélyhűtő mögött van a kedvenc helyük, ja és a falat is frankón elkezdték kibontani, mielőtt álomra hajtották volna fejüket... :  ) felébredtek virgoncan és üdén, startoltak is vízhez! Kivéve a legkisebb, ő még szundított volna, épp hogy csak ásított kettőt.. Mindenestre anya nem bírta cérnával és brutálisan a "tavacskába" dobta..., ez lett szegény végzete! ;D
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 07 aug 14, 06:46:28 » |
|
hehe... nekünk is volt csirkénk.  Még régen. És hogy mit lehet velük csinálni. háát... kergetni őket.  Néha úgy tudnak szaladni, hogy majdnem szívbajt kapnak, pedig senki sem akarja őket bántani.  Csak a kakas észre ne vegyen. ;D múgy a hal is jó társaság. Követi az ujjadat az akváriumon keresztül.  XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 07 aug 14, 06:50:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 07 aug 14, 06:53:36 » |
|
Akkor nekem milyen idegbeteg halaim voltak.  Azok mindent megakartak enni. Egyszer még a macskát is megharapták, mert az éppen vadászott rájuk.  Igaz, hogy a macska észre se vette. De a teknősök, azok meg az unokatesóm ujját úgy megharapták, hogy még vérzett is neki.  Igaz, a teknősök nem az enyémek voltak.  XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 07 aug 14, 07:03:05 » |
|
Ez aranyos, visszavágtak...  Csak hatástalanul.. Mondjuk bármelyik kedvencünkhöz hasonlítom magam.., ez eredmény: :-X azt hiszem ezt inkább nem is folytatom... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 07:30:17 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 07 aug 14, 07:29:47 » |
|
Akkor a kutyához hasonlítsam magam..? :-X  Húha vészes lehetek, mindenkit szánok környezetemben...  A pulink nem könnyű eset, de imádnivaló... Eleve úgy néz ki mint egy fekete raszta rongyszőnyeg...Igaz néha jobban karban van tartva. mint az én hajam..  Miket csinál..hm.. ??? Vagy rádugrik, vagy terelgetne (gyengéden harapdálja a bokád és közben mérges kutyát játszik, csak senki se veszi be neki...  ) vagy hanyat veti magát bárki előtt, a köztes időben pedig idegbeteg módján és fáradhatatlanul rohangál...  Még nézni is fárasztó... De a legjobb mikor elkezd sóhajtozni vagy szuszogni, az kész, akkor meg kell zabálni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 07 aug 14, 07:34:55 » |
|
Háát.. akkor vegyük az én kutyámat. Mosr nyolc hónapos, és eddig egyetlen eyg kutyám sem volt olyan rossz, mint ő.  Folyton játszani akar a nála öregebb kutyával, és nem vesz tudomásul, hogy az nem akar vele.  Egyfolytában szaladgál, mindent megrág, és éjszaka aludni sem lehet tőle, mert folyton vonyít.  Ráadásul az a szokása, hogy más kezét rágja, ami nem is lenne olyan nagy baj, ha nem egy Kaukázusiról volna szó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 07 aug 14, 07:39:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|