Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #930 Dátum: 08 dec 31, 09:48:43 » |
|
nagyon szeretem az állatokat, nekem is van macskám . És elég kövér, 10 kg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #931 Dátum: 09 jan 02, 18:57:52 » |
|
bar duma topicba mar leirtam, itt is meg kell emlitenem, hogy a lovardaba ahova jarok elpusztult az egyik lovacska!  az igazat megvallva nem o volt a legjobb lo a vilagon, de rajta kezdtem el normalisan lovagolni, es vele is tanultam meg. olyan kis extra lassu es lusta volt, de epp ezert lehetett szeretni, mert jol el lehetett szenvedni vele. meg az ora vegere elenkult fel, amikor mar utoljara ugettunk. szal szerette szivatni a nepet, rola estem le masodjara, de eleg nyomi eses volt, mert Juszuf csak annyit csinalt, h ugetes kozben hirtelen oldalra ugrott, en meg a masik iranyba zugtam le egyenesen a sarba a vadiuj cuccaimban. szoval ertette a dolgat. meg amikor takaritottuk volt egy csaj aki nem merte takaritani mert ha a hasat csinalta akkor mindig sunyitott. jaj meg a kedvenc kiscsikom is mien irigy volt amikor takaritottam, mert egymas mellett voltak. de most nem lesz senki mellette  szegeny Juszuf mostanaban alig mozgott es bedagadtak a labai is... de ez oan szemetseg, o volt a legjobb lo a kezdoknek, oan lusta volt, es csak ritkan szivatta azert azokat akik nem tudtak oan jol lovagolni! miert kell elpusztulniuk az allatoknak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #932 Dátum: 09 jan 02, 19:26:57 » |
|
miert kell elpusztulniuk az allatoknak?  miért kell elpusztulniuk az állatoknak? miért kell elpusztulniuk az embereknek? ...pl. hogy tulnépesedés nélkül, másoknak is legyen esélyük élni. egy dologgal kell megbékélned: mindennek vége lesz egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #933 Dátum: 09 jan 02, 19:38:36 » |
|
Hú Seed amikor láttam hogy beírtál a topicba, már sejtettem a HSZ tartalmát... És keményebb szövegre számítottam...
Mért kell elpusztulnia mindennek? Ez a világ rendje.. Megszületünk, leéljük értelmetlen életünk, és feldobjuk a csuszit... Ez vonatkozik mindenre, mindenkire... Csak a mikor a kérdés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #934 Dátum: 09 jan 02, 19:40:05 » |
|
A mikor és a hogyan.
egy kis idézet a Skinless - The Optimist című számából: "life sucks... and than you die!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #935 Dátum: 09 jan 02, 19:45:49 » |
|
A hogyan.. Na igen.. A hogyan minél gyorsabb legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #936 Dátum: 09 jan 02, 19:48:44 » |
|
A hogyan nem csak a halálra vonatkozik, hanem mindenre. Egy párkapcsolat pl véget érhet szakítással, de halállal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #937 Dátum: 09 jan 02, 20:02:28 » |
|
Milyen vidám kis téma ez így a kisállatok topicban  Nekünk egy 2 éves Basett Hundunk van, aranyos, bár nem tanítható meg semmire 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #938 Dátum: 09 jan 02, 20:07:09 » |
|
Basett Hund? Az meg milyen kutya? Hund-ról következtetek kutyára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #939 Dátum: 09 jan 02, 20:09:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #940 Dátum: 09 jan 03, 22:50:36 » |
|
Van egy tök ari dagadt kutyám (talán ezért is lett a neve Pufi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #941 Dátum: 09 jan 07, 09:38:39 » |
|
Kutyiiiiiiiiiiiiiiiii! De édes! Nekünk csak egy pimasz macskánk van.... Naponta többször el kell náspángolni, mert nagyon neveletlen... Lehetetlenség megnevelni. Sajnos hyperaktív.... 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #942 Dátum: 09 jan 07, 15:18:23 » |
|
1kutya, 1macska és 4vadászgörényem van  Volt hörcsögöm, de többet állatvédelmi okokból nem veszek.. (ha látják h kelendő még több szerencsétlen sínylődik a kirakatban.....  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #943 Dátum: 09 jan 07, 15:43:52 » |
|
4 vadászgörény? Baszki és sétáltatni is szoktad őket vagy a kertben vannak de akkor elszöknek vagy hogy van? x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #944 Dátum: 09 jan 07, 15:51:49 » |
|
Görény ketrec a "lakásuk". Néha sétáltatom őket, de leginkább egy zárt helységben vannak kiengedve (udvari zárt helység) ott szaladgálnak és játszanak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|