25 ápr 05, 03:10:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302591 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Gk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zisten

« Válasz #75 Dátum: 07 júl 11, 22:50:24 »

nem rossz! de nálam az első helyezett!

A szobériai Husky-nál szebb kutya számomra nem létezik!
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #76 Dátum: 07 júl 11, 22:56:17 »

Kutya... husky... nekem nincs jó emlékem róla. Kissé érzékenynek és túltenyésztettnek tűnik - de melyik nem az. Mondjuk a személyiségtől is függ! Gondolom kedves és édi:D
De az én Bélám senki le nem körözi:D

Itt épp fürdik és totál lapos a szőrije emiatt:D
Nem menekültök a képeitől:D Lassan beindul a gépezet:D

[A mellékletet az Admin törölte]
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #77 Dátum: 07 júl 11, 23:01:04 »

Némmá! Gk új topicja? Nevet
Zemori, jó kép! Nevet Az én Bélám kevésbé nyugodt ilyen helyzetben. De viccesen néz ki. kacsint
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #78 Dátum: 07 júl 11, 23:04:35 »

Nehogy azt hidd, h szereti! Mostanra sikerült elérni, h megtűrje!!!
Eddig olyan volt a lába, mint a rugó, ha vizet ért! Most is mindig úgy elkerüli, h csoda!
Nem is kutya ez, hanem macska:D ( és még néha a cicc-re is hallgat >Nevet gonosz kis gazdi hatása:D)
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #79 Dátum: 07 júl 11, 23:05:05 »

Némmá! Gk új topicja? Nevet
Zemori, jó kép! Nevet Az én Bélám kevésbé nyugodt ilyen helyzetben. De viccesen néz ki. kacsint

ez most jóindulatú hátbaveregetés? ikszdé
egyébként tényleg ariii!
A huskyk túltenyésztettek? Hidd el az enyém ne az-velem szemben dominál! Bármikor megharaphat, ha úgy tartja kedve...a legközelebbi rokona a farkasnak...még a német juhász sincs ilyen közeli rokonságban egy vadon élő farkassal! ;D ezt sajna énis bánom...lehetne szelídebb...
Naplózva
Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #80 Dátum: 07 júl 11, 23:07:13 »

Elmacskásodik a kutyád?
Az én macsekom kiskorában folyton a vízzel játszott. Azóta nem olyan lelkes... Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #81 Dátum: 07 júl 11, 23:08:14 »

Kölyök kora óta veletek van? Mert akkor elvileg alomtársnak kellene tekintenie! És szelídebb is lehetne.
Én még a kaját is kivehetem a szájából Beának... Jó persze ő alig 30 centi, de ... na... ha nagyobb lenne se bántana a kis véreb:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #82 Dátum: 07 júl 11, 23:09:45 »

Júj, most lehet, hogy nekünk is lesz egy kölyökkutyánk! 2 macska mellé... :Mosolyog
Már csak apámat kell meggyőzni. Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #83 Dátum: 07 júl 11, 23:10:11 »

Mikor legutóbb tönkrement a gépem, eltűnt az összes kölyök kori képe Millának...., pedig olyan édes volt!!! Egy kis nagyon finom puha fekete szőrcsomó!!! :'(
 Én még a régi kuvaszunk szájából is kivehettem a kaját, a mostani kismaccsal nem próbálkoznék.....
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #84 Dátum: 07 júl 11, 23:12:27 »

Kismaccsal nem is érdemes próbálkozni ilyesmivel... Tapasztalat. Nevet
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #85 Dátum: 07 júl 11, 23:12:50 »

veréb... Nevet De egyébként egy Husky-t csak 2 hónapos korától szabad elszakítani az anyukájától...
amikor meghozta a papám (isten nyugosztalja) kiengedte a zsákból és csak akkor pisilt :-[ olyan kis aranyos volt a liliommal a homlokán...
nem tekint engem alomtársnak, mert tudja, hogy apu dominál és látja, hogy apunak én is engedelmeskedek...
ezért a szemében vetélytárs vagyok...de eddig nem harapott meg...sőt, eddig egész jól elvagyunk...
immár lassan 5 éve! Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #86 Dátum: 07 júl 11, 23:13:00 »

Csak kölyökként kis agresszorok:D Nagyon bírom a harapós karmolós cicceket:D Nekem mindig véres és csíkos volt a kezem, amikor cicám volt:D De ráneveltem őket - kis kandúrkáim - hogy még nagyként is hajlandóak legyenek velem játszani. Nálam mindig fordítva megy, hamar kifáradnak >Nevet

Necro: úgy néz ki lett elég tapasztalata te Béládnak a víz terén, azért hagyta abba:D

Nagyon mókásak a próbálkozásaik:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Necro
Kezdő Jounin
*

« Válasz #87 Dátum: 07 júl 11, 23:24:27 »

Béla még hagyján...
..De a másik... Teljesen olyan, mint egy rigolyás vénasszony. Veszekszik velünk, becsontosodott szoksai vannak, stb... Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #88 Dátum: 07 júl 11, 23:26:33 »

Zemori-san remélem igazad lesz.... és tényleg kinővi. mindig volt kismacska a háznál, de ennyire bruti soha. Habár ez az első nem rendes hzicica, vmi erdei norvég fajta hosszú lesz a szőre(ha van ilyen...)
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #89 Dátum: 07 júl 11, 23:27:17 »

Gk! Micsoda falka élet lehet az! Akkor nekem kifejezetten jó, hogy lányként kandúrkáim voltak! Lea meg az én gyöngyöm-böngyöm:D

Necro: O_O Nem semmi!
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins