Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 11, 22:50:24 » |
|
nem rossz! de nálam az első helyezett!  A szobériai Husky-nál szebb kutya számomra nem létezik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 11, 22:56:17 » |
|
Kutya... husky... nekem nincs jó emlékem róla. Kissé érzékenynek és túltenyésztettnek tűnik - de melyik nem az. Mondjuk a személyiségtől is függ! Gondolom kedves és édi:D De az én Bélám senki le nem körözi:D
Itt épp fürdik és totál lapos a szőrije emiatt:D Nem menekültök a képeitől:D Lassan beindul a gépezet:D
[A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 11, 23:01:04 » |
|
Némmá! Gk új topicja?  Zemori, jó kép!  Az én Bélám kevésbé nyugodt ilyen helyzetben. De viccesen néz ki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 11, 23:04:35 » |
|
Nehogy azt hidd, h szereti! Mostanra sikerült elérni, h megtűrje!!! Eddig olyan volt a lába, mint a rugó, ha vizet ért! Most is mindig úgy elkerüli, h csoda! Nem is kutya ez, hanem macska:D ( és még néha a cicc-re is hallgat >  gonosz kis gazdi hatása:D)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 11, 23:05:05 » |
|
Némmá! Gk új topicja?  Zemori, jó kép!  Az én Bélám kevésbé nyugodt ilyen helyzetben. De viccesen néz ki.  ez most jóindulatú hátbaveregetés?  egyébként tényleg ariii! A huskyk túltenyésztettek? Hidd el az enyém ne az-velem szemben dominál! Bármikor megharaphat, ha úgy tartja kedve...a legközelebbi rokona a farkasnak...még a német juhász sincs ilyen közeli rokonságban egy vadon élő farkassal! ;D ezt sajna énis bánom...lehetne szelídebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 11, 23:07:13 » |
|
Elmacskásodik a kutyád? Az én macsekom kiskorában folyton a vízzel játszott. Azóta nem olyan lelkes... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 11, 23:08:14 » |
|
Kölyök kora óta veletek van? Mert akkor elvileg alomtársnak kellene tekintenie! És szelídebb is lehetne. Én még a kaját is kivehetem a szájából Beának... Jó persze ő alig 30 centi, de ... na... ha nagyobb lenne se bántana a kis véreb:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 11, 23:09:45 » |
|
Júj, most lehet, hogy nekünk is lesz egy kölyökkutyánk! 2 macska mellé... :  Már csak apámat kell meggyőzni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 11, 23:10:11 » |
|
Mikor legutóbb tönkrement a gépem, eltűnt az összes kölyök kori képe Millának...., pedig olyan édes volt!!! Egy kis nagyon finom puha fekete szőrcsomó!!! :'( Én még a régi kuvaszunk szájából is kivehettem a kaját, a mostani kismaccsal nem próbálkoznék.....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 11, 23:12:27 » |
|
Kismaccsal nem is érdemes próbálkozni ilyesmivel... Tapasztalat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 11, 23:12:50 » |
|
veréb...  De egyébként egy Husky-t csak 2 hónapos korától szabad elszakítani az anyukájától... amikor meghozta a papám (isten nyugosztalja) kiengedte a zsákból és csak akkor pisilt :-[ olyan kis aranyos volt a liliommal a homlokán... nem tekint engem alomtársnak, mert tudja, hogy apu dominál és látja, hogy apunak én is engedelmeskedek... ezért a szemében vetélytárs vagyok...de eddig nem harapott meg...sőt, eddig egész jól elvagyunk... immár lassan 5 éve! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 11, 23:13:00 » |
|
Csak kölyökként kis agresszorok:D Nagyon bírom a harapós karmolós cicceket:D Nekem mindig véres és csíkos volt a kezem, amikor cicám volt:D De ráneveltem őket - kis kandúrkáim - hogy még nagyként is hajlandóak legyenek velem játszani. Nálam mindig fordítva megy, hamar kifáradnak >  Necro: úgy néz ki lett elég tapasztalata te Béládnak a víz terén, azért hagyta abba:D Nagyon mókásak a próbálkozásaik:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 11, 23:24:27 » |
|
Béla még hagyján... ..De a másik... Teljesen olyan, mint egy rigolyás vénasszony. Veszekszik velünk, becsontosodott szoksai vannak, stb... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 11, 23:26:33 » |
|
Zemori-san remélem igazad lesz.... és tényleg kinővi. mindig volt kismacska a háznál, de ennyire bruti soha. Habár ez az első nem rendes hzicica, vmi erdei norvég fajta hosszú lesz a szőre(ha van ilyen...)
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 11, 23:27:17 » |
|
Gk! Micsoda falka élet lehet az! Akkor nekem kifejezetten jó, hogy lányként kandúrkáim voltak! Lea meg az én gyöngyöm-böngyöm:D
Necro: O_O Nem semmi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|