Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #555 Dátum: 08 márc 21, 00:10:36 » |
|
Hát a vipera félékkel nem maratnám meg magam...  Ha már a magyar kígyó állományról van szó... Nem tom meik magyarországi vipera marása halálos is tud lenni...  Ha nincs idejében ellenméreg, és gyenge a szervezeted, akkor:  Azért ne rugaszkodjunk el ennyire valóságtól!  Bazilikusz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #556 Dátum: 08 márc 21, 00:11:18 » |
|
Én amugy szivesen tartanék itthon egy farkast vagy egy medvét, ti nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #557 Dátum: 08 márc 21, 00:13:07 » |
|
És hol tartanád? Az ágy alatt v. a szekrényben?  Egyébként én akkor inkább már tigrist vagy ilyesmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #558 Dátum: 08 márc 21, 00:14:26 » |
|
A pók elkapja a legyet, szúnyogot...miért kell bántani?  Minato, történetesen tudom, meddig követnek a rágcsálok, volt már nem kívánt egér szobatársam, de akkor is maradnék a békés módszereknél. Mindenki maga dönti el, nem igaz?  Dede, Wolf, ha az ilyesmi lehetséges volna, nekem egy saját állatkert sem jönne rosszul. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #559 Dátum: 08 márc 21, 00:15:39 » |
|
Öööhm .. Hogy is fogalmazzak. A Hp nem éppen megfelelő allatokkal kapcsolatos kérdések utáni kutatásra. A baziliszkusz egy ragadozó gyíkfajta. (Még a krokodilok tojásait is megzabálja.) Ja és én nem akartalak meggyőzni semmiről Will. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #560 Dátum: 08 márc 21, 00:25:09 » |
|
Egy szobában az egerekkel? Ismerős... Én egyszer egy éjszakára egy lakókocsiban voltam összezárva legalánbb egy tucattal...  Óránként hajítottam egyet kitört nyakkal a Körös holtágba...  2 órát aludtam akkor egész éjjel az egerek miatt...  Én rókán ábrándozok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #561 Dátum: 08 márc 21, 00:29:03 » |
|
rókus lenni fajin ! De én 1 medvét vgay 1 farkast szeretnék ... De ,ha még ebelfér 1 panda - t is  ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #562 Dátum: 08 márc 21, 00:35:08 » |
|
Róka?  Hmmm...minden nyáron összeveszünk a helyi rókaállománnyal, nekem egy ideig elég belőlük ennyi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #563 Dátum: 08 márc 21, 00:38:29 » |
|
Elszaporodtak felétek a rókák? Igaz benne is volt a hírekben, hogy a dunántúlon elszaporodott a róka állomány... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #564 Dátum: 08 márc 21, 00:40:59 » |
|
Az csak az egyik része a dolognak...de kegyetlenül bátrak. Simán itt kószálnak az udvar végében, ha kedvük tartja. Nálunk meg őket irtják. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #565 Dátum: 08 márc 21, 00:58:25 » |
|
Én eddig csak képről láttam rókát. Vagy talán egyszer az állatkertben.  Különben mindent írtanak, ami túlszaporodik, és veszélyes az emberekre. A róka meg veszettséget terjeszt. Bár én sem vagyok oda az ilyen megoldásokért, mivel nekem is tetszenek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #566 Dátum: 08 márc 21, 01:12:01 » |
|
Ebből is látszik, hogy nem sűrűn találkozol velük.  A rókák lelövése nem jó ötlet, az tény, én sem örülök neki, de többet tudnak ártani, mint mondjuk egy apró egér.  Nem is egy ilyen estről tudok a közvetlen környezetemből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #567 Dátum: 08 márc 21, 01:24:16 » |
|
Megértem. Talán én is lelőném.  De nekem sosem az egerekkel volt gondom elsősorban, hanem a patkányokkal. Udorító kis dögök. ráadásul mennyi betegséget hordoznak. (Ráadásul a pestis terjedését is nagyban elősegítették.) És előszeretettel rágják le az egyedül hagyott csecsemők füleit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #568 Dátum: 08 márc 21, 01:28:53 » |
|
Köszönjük Minato, ma is jól fogunk aludni.  Előszeretettel? Kiragadni egy-két esetet, és ijesztgetni a jónépet? Ilyet a média szokott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #569 Dátum: 08 márc 21, 01:29:50 » |
|
Ez utóbbi tényleg igaz?  (mármint a babafülek) Egyébként múltkor néztem dokumentumfilmet a patkányokról. Ott azt mondták, ha az emberek kihalnak vmi katasztrófa v. a globális felmelegedés miatt, a patkányok valószínűleg túlélnének minket. Mert sokkal nagyobb az ellenállóképességük és nagyon okosak. (Mutattak is ilyen kísérleteket, h. mennyi mindent meg tudnak oldani a patkányok )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 01:30:35 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|