noemimi-chan
|
 |
« Válasz #540 Dátum: 08 márc 20, 16:22:38 » |
|
hát nekem ez valahogy ez a béka dolog kimaradt( de a pincében volt lent nyáron elég, ugyanis folyómellett lakunk) , no mondjuk galambot fogadtam be ami kiesett a fészkéből, meg egyet amit meglőttek csigát hát amit mi csináltunk velük 6 évesen az inkább kínzás volt, de mi csak jót akartunk
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #541 Dátum: 08 márc 20, 17:01:06 » |
|
Miért mit csináltatok ? Megakartatátok szabadítani a csigát a fejétől , hogy ne kelljen annyi súlyt cipelnie ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #542 Dátum: 08 márc 20, 17:05:21 » |
|
nem állatkórházassat akartunk velük játszani, és "levetkőztettük" őket (eszedtük a házukat), de azt is kedvesen medetettük őkez, fürdettük stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #543 Dátum: 08 márc 20, 21:25:06 » |
|
Csigákat mi is fogtunk tesómmal, egy befőttes üvegbe tartottuk őket de egyszer túl sok vizet adtunk nekik inni és szegények megfulladtak. Meg fogtunk gyíkokat is, de azokat hamar elengedtük mert szüleim közölték velünk hogy védettek  Meg ebihalakat is fogtunk, de a macskánk feldöntötte a vödröt amibe tartottuk őket és csak egy élte túl, de az az egy fel is nőtt  Meg egyszer egy hernyót neveltem fel, vele csak az volt a baj hogy nagyon sokáig volt bebábozódva és a tél közepén kelt ki :'X Meg egyszer volt egy verebem  [De jó nem csak én vagyok oda a madarakért  ]
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #544 Dátum: 08 márc 20, 22:12:56 » |
|
Csigák, békák, gyíkok nálunk is megvoltak.  Meg a már említett egyéb állatok. Plusz, nálunk szintén voltak egér, és pocokmentési akciók, sokszor sikeresek is, valamint lepkenevelés is. (azok is elég változatosak voltak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #545 Dátum: 08 márc 20, 23:33:35 » |
|
Pocokmentési akció? Na ne! Nállunk pocok irtási akciók szoktak lenni!  Meg patkányirtás! Nehogymár az a kártevő zabálja fel a gabonát! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #546 Dátum: 08 márc 20, 23:52:42 » |
|
Az egyetlen rágcsáló akit sajnáltam, hogy kinyírtak az egy pocok volt. Szép volt a bundája.  De igen. Vagy ők vagy mi!  A patkányt meg .... hú azt utálom a legjobban. Csak ezért az egy dologért sajnálom, hogy nincsenek kobrák errefelé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #547 Dátum: 08 márc 20, 23:55:15 » |
|
Vagy ők, vagy ti, srácok.  Nekem megfelel az ők kint, én bent verzió. Ne fájjon már nektek, ha tőletek több száz km-re megmentenek egy-két rágcsálót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #548 Dátum: 08 márc 20, 23:59:04 » |
|
Hát öö nekem nem fáj ha bele lépek a pocok csapdába, a pocoknak meg már nem fáj...  Szóval semmi gond...  Minato a kobra meg lehet előbb marna meg téged, mint a patkányt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #549 Dátum: 08 márc 21, 00:01:19 » |
|
A cobra nem pókot eszik ? Én már beszerzek valami bogár esző kaígyót és szabadon engedem a környéken aki meg agyon üti azt én ütöm agyon  ... Útálom apókokat !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #550 Dátum: 08 márc 21, 00:03:14 » |
|
Életemben nem halottam még, hogy egy kígyó pókot egyen... :'X A kobra rágcsálókkal kisebb emlősállatokkal táplálkozik!  Hacsak nem tévedek nagyon... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #551 Dátum: 08 márc 21, 00:04:06 » |
|
De van ami pókot eszik ... Ha más nem a baziliszkusz  mjad megkérem a harry Potter haverját , hogy adja mán ide ... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #552 Dátum: 08 márc 21, 00:06:02 » |
|
Nem hiszem hogy tévednél.  (de ha igen akkor már ketten vagyunk) Egyébként én örülök h. Mo.-on nincsennek ilyen mérges kígyók. (Mondjuk cserébe nálunk több a szúnyog  ) Baziliszkusz 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 00:06:52 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #553 Dátum: 08 márc 21, 00:07:07 » |
|
Nem a kobra nem pókot eszik. .. Legalább is nem csak azt. És tőlem iis elférnénk rágcsáló barátaiddal Will, ha tényleg csak az ajtóig követnének. Csakhogy nem így áll a dolog. A kobrákról : Beszereznék egy sípot, és azzal mászkálnék, elbűvölve a kígyót. Ily módon nem szabadulsz meg tőlem Gabeszka.  A baziliszkusz meg legjobb tudomásom szerint nem kígyó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #554 Dátum: 08 márc 21, 00:08:25 » |
|
A baziliszkusz egy hatalmas kígyó a HP-ben  (2. rész )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|