25 máj 22, 07:49:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 323127 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 07 júl 31, 13:57:56 »

Hát ez nagyon király!!! tök jól el lehet játszani az ilyen virtuális állatkákkal.... és majdnem olyan arik mint az igaziak.. Nevet
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #136 Dátum: 07 aug 12, 23:26:25 »

Ma az egyik teknősünk gondolt egyet és elment világot látni...Mosolyog A szomszédból kaptuk vissza.. pedig ott nincsenek se teknőslányok se víz , mint nálunk... ;D Ki érti???
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #137 Dátum: 07 aug 13, 08:38:35 »

Nálunk volt hogy a szobába kiraktuk a teknőst járkálni és úgy elbújt hogy csak egy hónap mulva találtuk meg.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #138 Dátum: 07 aug 13, 13:59:34 »

Volt egy csomó macskám, pinyteim, és egy kutyám. A hugomnak volt egy teknőse, most van egy kutyája és két rizspintye. Azonkívül még fejenként egy-egy macska kettőnknek.

(a macskáim mind meghaltak vagy elszöktek :'( A kutyám pedig a dédimamámhoz került szintén: :'()
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Amos
Vendég
« Válasz #139 Dátum: 07 aug 14, 00:47:32 »

Nekem van egy macskám Nevet Mafia, és már vagy 4 napja nem láttam ;D Pedig még nem is szabadna tüzelnie, ráadásul ki van miskárolva. És még akkor is egy kefegép. ikszdé Rajta kívül volt még 3 macskám, ők sajnos elpusztultak. (és látjátok? mind KANDÚÚÚR volt... Nevet)
Van még akváriumom, meg a nagyinál baromfik. Nevet Imádom a csirkéket.. :-[ De van kacsa is Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #140 Dátum: 07 aug 14, 05:52:36 »

Hú a csirkéket?  :o Beavathatnál velük mit lehet csinálni... Most elgondolkoztam! Azért a tekik se és a halak se vmi izgi társaság, kérdés visszavonva! Nevet Balin még életképes volt 1 hónap után...?  ??? (mert tényleg szupin elalukálnak vagy 5 hónapig étlen szomjan, egyetlen veszélyes dolog, h rájuk lép az ember. :-X )Nekünk az egyik, akkor halt meg, mikor a téli álmukat követően (vmiárt a mélyhűtő mögött van a kedvenc helyük, ja és a falat is frankón elkezdték kibontani, mielőtt álomra hajtották volna fejüket... :Mosolyog) felébredtek virgoncan és üdén, startoltak is vízhez! Kivéve a legkisebb, ő még szundított volna, épp hogy csak ásított kettőt.. Mindenestre anya nem bírta cérnával és brutálisan a "tavacskába" dobta..., ez lett szegény végzete! ;D
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #141 Dátum: 07 aug 14, 06:46:28 »

hehe... nekünk is volt csirkénk. ikszdé  Nevet Még régen. És hogy mit lehet velük csinálni. háát... kergetni őket.  Nevet Néha úgy tudnak szaladni, hogy majdnem szívbajt kapnak, pedig senki sem akarja őket bántani.  Nevet Csak a kakas észre ne vegyen.  ;D múgy a hal is jó társaság. Követi az ujjadat az akváriumon keresztül.  Nevet XDXD
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #142 Dátum: 07 aug 14, 06:50:30 »

A mi halaink csak a kajára utaznak a teknősökkel együtt, minden más kívül esik érdeklődési körükön..  :Mosolyog Jé vagyis ezekre a háziállatokra is igaz, h hasonlítanak a gazdájukra... ??? Nevet Nevet Az ujjamat max leharapnák, ha bedugnám a vízbe... Nevet Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #143 Dátum: 07 aug 14, 06:53:36 »

Akkor nekem milyen idegbeteg halaim voltak.  Nevet Azok mindent megakartak enni. Egyszer még a macskát is megharapták, mert az éppen vadászott rájuk.  Nevet Igaz, hogy a macska észre se vette. De a teknősök, azok meg az unokatesóm ujját úgy megharapták, hogy még vérzett is neki.  Nevet Igaz, a teknősök nem az enyémek voltak.  Nevet XDXD
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #144 Dátum: 07 aug 14, 07:03:05 »

Ez aranyos, visszavágtak... Nevet Csak hatástalanul.. Szomorú
Mondjuk bármelyik kedvencünkhöz hasonlítom magam.., ez eredmény: :-X azt hiszem ezt inkább nem is folytatom... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 07:30:17 írta Kenshin » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #145 Dátum: 07 aug 14, 07:19:42 »

Nos, szerintem igaz, hogy a kutyák mindig hasonlítanak a gazdájukra. A három kutyám közül a kedvencem, teljesen olyan mint én.  Nevet Mindig féltékenykedik más állatokra, ha azok velem vannak.  Nevet A szemétkedik vele, mindig lábon harapja a bátyámat.  Nevet Nem kell megijedni, még van lába. Mivel a kutya csak egy palota pincsi.  Nevet De ha ezt a másik kettő csinálná, a maguk 90 kilójával.  Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #146 Dátum: 07 aug 14, 07:29:47 »

Akkor a kutyához hasonlítsam magam..? :-X Nevet
Húha vészes lehetek, mindenkit szánok környezetemben... Nevet A pulink nem könnyű eset, de imádnivaló... Eleve úgy néz ki mint egy fekete raszta rongyszőnyeg...Igaz néha jobban karban van tartva. mint az én hajam.. Nevet Nevet
Miket csinál..hm..  ???  Vagy rádugrik, vagy terelgetne (gyengéden harapdálja a bokád és közben mérges kutyát játszik, csak senki se veszi be neki... Nevet ) vagy hanyat veti magát bárki előtt, a köztes időben pedig idegbeteg módján és fáradhatatlanul rohangál... Nevet Nevet Még nézni is fárasztó... De a legjobb mikor elkezd sóhajtozni vagy szuszogni, az kész, akkor meg kell zabálni! Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #147 Dátum: 07 aug 14, 07:34:55 »

Háát.. akkor vegyük az én kutyámat. Mosr nyolc hónapos, és eddig egyetlen eyg kutyám sem volt olyan rossz, mint ő.  Nevet Folyton játszani akar a nála öregebb kutyával, és nem vesz tudomásul, hogy az nem akar vele.  Nevet Egyfolytában szaladgál, mindent megrág, és éjszaka aludni sem lehet tőle, mert folyton vonyít.  Nevet Ráadásul az a szokása, hogy más kezét rágja, ami nem is lenne olyan nagy baj, ha nem egy Kaukázusiról volna szó.  Nevet  kacsint
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #148 Dátum: 07 aug 14, 07:39:04 »

Nevet Nevet Már sajnálom szegény betörőket... a végén fel fognak jelenteni lelki sokk miatt, nyernek és több kárt okoznak, mint amennyit el akartak volna tulajdonítani... Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #149 Dátum: 07 aug 14, 07:42:12 »

hááát, igen. De nem mernek betörni.  kacsint Ezért hálás vagyok a mindig lelkes Kaukázusinak, akit egyebként Leónak, és a mostanság fáradt de annál félelmetesebb Benáthegyinek, akit Rockynak hívnak.  kacsint  kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins