Nekem tetszett ez az anime, átjött a mondanivalója.
Mikor elkezdtem nézni (tegnap) nem gondoltam volna, hogy ilyen szerelmi háromszög lesz benne. Azt hittem, hogy egy szimpla horror anime amiben csak a hentelés megy. Kellemesen csalódtam.
A véres jelenetek nem ráztak meg mert már a legtöbbet már láttam a Youtuben xD. Szóval én alapból tudtam, hogy ilyen véres lesz.
Nekem a kedvenc szereplőm Lucy/Nyu. Valahogy bejönnek ezek a gyilkolászós Yandere női szereplők. Talán azért mert annyira eltérnek az átlagos főhősnőktől. Igazából nem csoda, hogy ilyen gyilkolhatnékjuk van, hiszen szinte senki sem kezeli őket emberként. Még ruhájuk sem volt a laborban.
Lucy múltja nagyon megfogott. Szegény előszór bízott meg valakiben, aztán rögtön elárulják és elveszik az egyetlen örömét az életben. Jól mondta, akkor a kis srácoknak (de visszafogtam magam
), hogy inkább ők a nem emberek. Aztán jött Touka, aki mindig kedves vele és a szarvait is menőnek találja.^^ Azok nagyon szép részek, mikor együtt játszanak.
Kurama és Nana kapcsolatát még mindig nem nagyon értem. Az elején tök hidegen bánik vele, mintha csak egy kísérleti nyúl lenne, utána ellenszegül a parancsnak és megszöktetni őt. Ez még úgy okés is lenne, hisz mindenki azt hitte, hogy ő a lánya, mikor kiderült, hogy mégsem ölte meg újszülöttként. De, aztán kiderült, hogy az igazi lánya Mariko, AKA 35. Mariko sem érti, hogy Nana miért szólítja őt Papának, miközben ő szinte egész végig egyedül volt a sötét szobában. Szóval miért viselkedett Nana apjaként, miközben a valódi lánya is ott volt. (persze az apa rész csak azután értendő, hogy megszöktette őt.) A végső jelenete Marikoval tényleg megható volt. Nem bántam volna, ha eltudtak volna gondtalanul sétálni, kihagyva a robbanást.
A vége elég ködöz lett és a készítők a nézőre bízzák a döntést, hogy Lucy életben maradt vagy sem, ki áll az ajtóban. Én úgy gondolom, hogy Lucy életben maradt és ő ment vissza, hogy együtt éljen Koutával és a többiekkel. Mutatták, hogy a sortűzben letörik a szarva. Ugyanakkor az is látszódik, hogy a kezei jóval tovább nyúlnak, mint 2 méter(!). Az óra, ami el volt romolva és amit Nyu szerelgetett, hirtelen megszólal és a zenedoboz elhallgat. Persze itt is van csavar, mert Nyu próbálta megjavítani az órát de nem sikerült neki.
Wanta is láthatóan felismerte a kapu előtt álló személyt mert nagyon örült neki.