24 nov 24, 23:41:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55198 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #225 Dátum: 10 jún 08, 19:19:05 »

nah énis most néztem meg,nekem nagyon tetszett...nagyon megfogott úgy az egész Mosolyog

mindegy,most nem is ezért írok,mert csak ismételni tudnám az előttem szólókat.Mosolyog

az utolsó részben,én vagyok nagyon hülye hogy nem tudom?
na szóval xD
amikor Lucy még ott volt koutával,az egyik pillanatban még együtt voltak,utána meg hirtelen Kouta eltűnik a francba,Lucy-t meg szétlövik?

vagy hogy volt ez?
többször is megnéztem ezt a részt de nagyon nem értettem...(ha valaki válaszolt már,sry,csak az első 5,illetve ezt az oldalt olvastam végig.)
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #226 Dátum: 10 jún 08, 20:48:55 »

Elég rég néztem már, de ha jól emlékszem ennyi történt,
hogy Lucy elébe ment a katonáknak, mivel őt keresték, így Kouta-ék folytatni tudták az addigi életüket.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #227 Dátum: 10 jún 08, 21:40:39 »

énis valami ilyesmire gondoltam,de a történtek után Kouta csak úgy szó nélkül elengedte?nekem ez a furcsa,ha valaki olvasta a mangát,ott nem részletezik ezt a részt kicsit jobban?
Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #228 Dátum: 10 jún 09, 08:55:51 »

A manga sokkal részletesebb, több szál is van benne, ami nem jelenik meg az anime verzióban.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #229 Dátum: 10 júl 11, 23:01:58 »

Én elkezdtem olvasni a mangát, de csak az első kötet végéig jutottam el, tovább meg nem akartam haladni, a rajzolását ugyanis tragikusnak véltem... érdemes tovább haladni? o.O
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #230 Dátum: 10 júl 11, 23:02:56 »

Érdemes. Mangát dobni a rajzolás miatt sosem jó ötlet. A végére átalakul a rajzolás, olyan lesz majd mint az animének volt.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #231 Dátum: 10 júl 11, 23:06:55 »

Tragikus? Szerintem teljesen jó, néhány helyen vannak benne érdekes dolgok, csupán ennyi szvsz.
Naplózva

Zer0
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #232 Dátum: 10 aug 29, 16:22:58 »

nekem ez volt az első rendes animém amit láttam ( pokémon, yugioh és hasonló marhaságoat nemszámítva)
és innen szerettem meg az animéket. nagyon jó mind a 13+1 rész megérte h megnézzem (asszem annyi van, fent van a gépen csak lusta vok kikeresni)
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #233 Dátum: 10 szep 07, 20:05:07 »

én (úgyszintén )imádom ezt az animét Nevet 2x néztem végig .. és azóta letöltöttem Nevet .. be tudnátok linkelni nekem esetleg a mangát? mennyire hosszú ? vagy van esetleg magyarul is ? mert nagyon érdekelne ..
Naplózva

Zer0
*

« Válasz #234 Dátum: 10 szep 07, 20:28:52 »

http://www.manga.hu/index.php?id=325&content=forditas
ez gondolom manga, bár én csak a zanimét láttam. nekem is tetszett. csak egyszer kicsi koromban is láttam akk enm fogott meg, mert nem sokat értettem meg belöle, aztán h nagyobb lettem, csak annyi maradt meg h a pucér nő embereket öl, szal előkerestem, megnéztem, és már más szemszögböl látom azt az animét ^^
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #235 Dátum: 10 szep 07, 21:25:41 »

Ez az anime nem tragikus? Akkor mi az? Lehet én vagyok érzékenylelkű de én egy teljes napig kivoltam tőle...
a gyilkolás az oké... kicsit hidegvérű de belefér. de a vége hát nemtudom... jó anime az tény te nem a legvidámabb.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #236 Dátum: 10 szep 07, 22:13:52 »

Elkeserítő és tragikus szívbemarkoló. Ez a 3 dolog teszi naggyá a szememben.
Nekem 3 pont volt ahol úgymond elérzékenyültem vagy effektíven nagatív volt :
- Mayu megerőszakolásának története. Ez elkeserített és a morálomat vitte le kissé nagyon. Egyből eszembe jutott , hogy a mai világunkban hány szerencsétlen gyermeknek kellhet végig szenvedni ilyen traumákat. Lehet hülye vagyok de nekem a szituáció után ez pörgött az agyamban.
- Mariko és Kurama búcsúja az élettől. Azt hiszem ez a tetőpontja az animének. Egyszerűen letaglózott a helyzet. Annyira szép volt maga a helyzet és annyira szívfájdító.*Nem a robbanást tartottam szépnek , mielőtt valami Móka Miki rávágná ^^"*
- Öhm , Lucy úgymond sortűzbe kerülése. Nah ott egyszerűen nem tudtam , mi van?! Azonnal megállítottam a lejátszót és meredtem magam elé. Mariko sokkból megpróbálva magam lelkileg újraösszedobni erre paff , megint egy pofon... Végül a remény azért megcsillan a nézőknek , az idő ami megállt anno , most ismét a béke idejét számlálhatja... Mivel mangát nem olvasom , így nem tudom pontosan kicsöngetett. ^^ Anime inkább a nézőre hagyja a döntést , de lehet , hogy papírra van vetve konkrétan.
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #237 Dátum: 10 szep 08, 15:58:09 »

még a mangát én sem olvastam de valami olyasmire tippelnék a végén: hogy elindult az óra amit lucy annyit nézett.. és megpróbált megjavítani is és elindult a lillium (a zenedoboz) és ha jól emlékszem az ajtóban kirajzolódik egy női alak .. ebből én arra következtetek h vissza jött Lucy^^
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #238 Dátum: 10 szep 08, 16:08:50 »

Azért annyira ne reménykedjetek, asszem a mangában sem kapunk semmi konkrétat hogy visszajött-e. ^^
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #239 Dátum: 10 okt 17, 09:04:44 »

A mangában meghal és a 2 személyisége 2 gyerek testében él tovább. Nekem ez jött le belőle.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins