24 nov 24, 23:25:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55184 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #210 Dátum: 09 ápr 13, 21:10:44 »

hát szerintem te elvagy tévedve többen szeretik itthon és a világban az animét az tény hogy japánban megbukott de szerintem nem értelmetlen a mondani valója és azért mert nem nyert dijat attol függetlenül sok embernek tetszik és kielégiti az igényeiket bár mangát én sem szeretem de az animének szép a grafikája és jol meg van csinálva bár a végét jobbra kellet volna
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #211 Dátum: 09 ápr 13, 21:19:04 »

szerintem nincs semmi baj a végével, egy kis bizonytalanságban tartja a nézőt

Naplózva
Hachibi8
Újonc
*

« Válasz #212 Dátum: 09 ápr 14, 20:45:12 »

Az Elfenlied tök király, bár tény, a manga a Marikos részek után egyre csak sülyedt, de így is imádom! Az anime egy császár (főként hogy azt az idegesítő Nozomi-t vagy mit-tom ki pisilős lányt kivágták)! Nevet kacsint Kúl
Naplózva

Ne agódj, Hachi! Visszanő a csápi!
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #213 Dátum: 09 júl 04, 20:12:32 »

Ez, egy hosszú hsz lesz, így tessék felkészülni.

Grafika:
Volt oylan rész ami tetszett és olyan is ami nem.

Koutát, iszonyatosan hülyén tervezték meg......... Ekkora szemekkel férfi, hogy élhet? o_O.
Viszont a lányokat, pedig iszonyatosan jóra csinálták Nevet... Mármint Lucyékat... Mayu meg a többi human csajszi annyira nem volt érdekes ^^.

Zene:
Iszonyatosan-überkirály-faszverős-cukyság :"D. Életemben először tanultam meg egy anime zenéjét eljátszani  ^^". (igaz, hogy még csak a verse 1 megy D:)

Az opening csodás, gregorián stílusu. Főleg a Saint verzió viszi a pálmát, ami tényleg gregorián Nevet.
Az ending is egész jó. Illett a cselekményszál kibontakozásához ^^.
Az átvezető zenék is szépek lettek. Főleg a Lilium többféle verzióját rakták bele ^^.

Cselekmény:
Hát egyszerre tudnék sírni és fangirlsikolyokat képezni :"D.

Látszik, hogy loptak belőle. Viszont van egy olyan mondás, hogy a jótol lehet lopni, csak jól kell felhasználni ^^.
A történet, egyszerű de nagyszerű.
Adott a homo sapiensnél fejlettebb humán faj, akikbe ösztönként bele van kódolva az, hogy egyeduralkodó humán faj legyenek. Kicsi ecchivel, sok brutalitással és egy (vagy kettő) szerelmi szállal ^^.

Véleményem:
Az Elfen Lide, egy jó sorozat. Nem egy megváltó, mint pl. az NGE, vagy Akira, vagy GitS.
De mindenképpen élvezhető.
Egy 10-es skálán 7,9 pontot adnék neki, bár egyéntől függ.
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

S4 League MGM

« Válasz #214 Dátum: 09 júl 06, 09:35:50 »

fuu az elfen lied nagyon durva egy anime de ezért is szeretem az ilyen halál féle események olyan mint a gantz ban nagyon durvák azon kivült (18+) de angyon birom de lehetet volna több rész is. Pontosan
Naplózva

uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #215 Dátum: 09 júl 06, 12:24:43 »

Inkább pár OVA kellett volna , h a többi csápos csajszit is megismerjük ^^
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #216 Dátum: 09 júl 14, 14:37:23 »

Hm hát én most néztem meg...nemtudom miért de nekem iszonyatosan tetszett annak ellenére hogy hemofóbiám van Nevet
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #217 Dátum: 09 okt 10, 11:05:23 »

Elég durva,és depis anime,de ha valaki elkezdi,akkor muszáj végig néznie.
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #218 Dátum: 09 okt 15, 19:14:25 »

Pontosan nekem ez volt az első feliratos anime élményem és meg kell mondanom még mindig nagy kedvenc Nevet
Naplózva

Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #219 Dátum: 09 okt 15, 20:50:48 »

Nekem is ez volt az első a feliratozott animék között Nevet És nagyon teccett,végeztem is vele hamar ^^ Először asszem az openingje fogott meg és aztán néztem utánna hogy mi is ez.Elég véres és morbid anime de azért nézhető Hümm-hümm 8,5 pont 10-es skálán. Nevet
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #220 Dátum: 09 okt 16, 08:21:16 »

elég vicces,hogy ha belegondolunk,az Elfen nem éppen kezdőknek való,mégis sokan ezzel kezdenek Nevet (nekem a Naruto mellett volt ez az első feliratosom,és én is nagyon hamar végeztem vele)
Annak ellenére,hogy én animékben nem rajongok az ilyen morbid dolgokért,ez EL nagyon megfogott,hiszen rendkívül érzelemdús,lélekre ható és nem az erőszakon van a hangsúly. Azok is csak ugyanúgy kellékek,hogy fokozzák az anime hatását.
Naplózva

JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #221 Dátum: 10 jan 17, 19:20:01 »

Én személy szerint,mint szerintem sokan mások a Dragon Ball-al kezdtem,ez meg valahol a közepén volt,és ezen az animén azért el kell gondolkodni szerintem egy kicsit mire minden teljesen tiszta lesz.
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #222 Dátum: 10 ápr 18, 17:42:26 »

Kevés animére mondom azt, hogy "kedvenc", de az Elfen Liedet ide sorolom. Asszem tavaly néztem meg. Kár, hogy csak 1 évadot csináltak belőle. 2 Nap alatt végignéztem -.-...
Ez az egyetlen anime, amin férfi létemre kicsordult a könnyem. 1 filmen, animén se sírtam még, inkább csak röhögök a drámai jeleneteken, de itt más volt a helyzet. Szavakkal le nem írható.

Mangekyo88 >
Magának az egész animénak nincs mondanivalója, legalábbis nem olyan egetrengető vagy szemetszúró, mint pl a Death Note-é. De sajnálni tudlak, ha tényleg azt mondod, hogy az ég világon SEMMI mondanivalója sincsen. Elgondolkodtató.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 18, 17:43:41 írta Stance » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #223 Dátum: 10 ápr 18, 18:33:46 »

Én még nagyon-nagyon régen láttam, és tök véletlenül néztem meg. De láttam az animét, meg a special részt, aztán a mangát is olvastam.
Az opening tényleg eszméletlenül jóra sikerült. A zenéjére különösebben nem emlékszem igazából...
Utáltam Yuki-t (asszem ő az egyik főszereplő csaj) ahogy folyamatosan rámászott az unokatestvérére, én már rég lelőttem volna. Utáltam mikor Lucy Nyuu-t játszotta, nem szeretem az ilyen esetlen karaktereket, de mikor Lucy volt, szerettem.Nevet
Egy igazán durva anime, szép kis gyilkoló jelenetekkel, de szerintem nem nagy szám.
A Grafika szerintem egész jó.
Hogy van e valami mondanivalója? Ha van is nem emlékszem. De sokan azt mondják, hogy igen is van...
Számomra ez nem egy olyan anime amit többször is szívesen megnéznék, de nem bántam meg hogy láttam. Felejtős szerintem, de voltak benne jó jelenetek.
^.^
Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #224 Dátum: 10 ápr 18, 20:55:39 »

Az EL anime nagyon jó, de ha a mondanivalója is érdekel, akkor olvasd végig a mangát, sokkal hosszabb, több dolgot meg lehet belőle érteni. Én először a mangát olvastam, ahhoz képest az anime igencsak kevés.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins