24 nov 25, 03:48:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55336 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #180 Dátum: 09 jan 14, 20:13:01 »

Most néztem meg az animet és a mangát nem sokkal előtte olvastam el. Tetszett a manga, de az anime hozzá képest nagyon meg volt húzva. Nem értem miért nem lehetett volna egy szokásos, 25 epizódos verziót csinálni. Az anime egy csomó dolgot nem magyaráz meg. Ennek ellenére tetszett az anime is, és ami nagyon tetszett az az opening zenéje. Az egyszerűen mindent visz 8annak ellenére, hogy simán kihallom, hogy bizony a kedves japán énekesnek nem sikerült teljesen pontosan kiejteni a latin szöveget.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #181 Dátum: 09 jan 14, 20:53:54 »

Köszönöm én is az infót, magyarul már rég elolvastam a manga első ötvenvalahány részét, de így most el tom olvasni a folytit is angolul. Nevet
Az animét én is láttam, nekem nagy favorit, nem is értem a japánoknak miért nem jöb be.  Technikai KO Vagy csak én vagyok nagy horrormániás. Ördögi Ördögi A vége viszont tényleg gagyi, utálom, mikor egy jó animét bénán zárnak le. Technikai KO
Persze a manga - mint általánosságban - itt is jobb mint az anime. Nevet

hát én ebben vitatkoznék mert a mangában érthetetlen a vége felé történet és gagyibb a rajzolás is eléggé el van naggyolva néhány karakter
Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #182 Dátum: 09 jan 14, 21:14:58 »

Bocsi, pontosítok, az eddig elolvasott magyar fejezetek alapján mondtam, hogy jobban tetszett a manga, mint a végignézett anime.  Mosolyog Most viszont végigolvasom a manga maradék részeit, kíváncsi leszek, mennyire lesz más.  Nevet Az viszont tény, hogy egy-két karakter elég csúnyácskán van megrajzolva  Technikai KO- főleg a féri karakterek -, az anime grafikája igényesebb.   Mosolyog
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #183 Dátum: 09 jan 14, 21:19:01 »

nem sokk mindent veszitesz ha nem olvasod el a mangát érthetetlen!
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #184 Dátum: 09 jan 14, 23:08:49 »

Én végig tudtam követni az eseményeket. Nevet Nekem nem tűnt érthetetlennek és végre megtudtuk, mitől is Elfen Lied a címe.  Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ayame
Akadémiai tanár
*

« Válasz #185 Dátum: 09 jan 28, 19:07:40 »

Hát én most keztem el nézni és elég érdekesd  arra lennék kiváncsi hogy Nyuu közelebb fog kerülni Kountához és ha igen akkor melyik részben elöre is köszi bow bow
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #186 Dátum: 09 jan 28, 21:30:19 »

Talán nem árulok el túl sokat, ha azt mondom, hogy Nyuu nem fog közelebb kerülni Koutához kacsint
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #187 Dátum: 09 jan 28, 21:55:04 »

Hát én most keztem el nézni és elég érdekesd  arra lennék kiváncsi hogy Nyuu közelebb fog kerülni Kountához és ha igen akkor melyik részben elöre is köszi bow bow

Hát igazából a legközelebb egymáshoz talán a végén kerülnek az utolsőó részben ami szerintem egy nagyon szívbemarkoló rész és szerintem nem árulok el nagy titkot ha  azt mondom, hogy nem Happy End-es a vége. Mosolyog
Naplózva

farkasvok
Újonc
*

« Válasz #188 Dátum: 09 jan 30, 18:32:28 »

vazze nem mükszik az oldal ahol le tom tölteni v.ki segtsen (ugyértem a mangát)
és ha valaki netán tud egy oldalt ahol l tom tölteni magyarul az animet kérem segítsen
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #189 Dátum: 09 jan 30, 22:18:33 »

Csak magyar feliratot találsz szerintem hozzá, szinkron tuti nem készült
Feliratos mkv fájlok pedig letölthetőek innen
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #190 Dátum: 09 márc 18, 16:19:18 »

No, elolvastam végig a mangát angolul, tényleg nem semmi.
Még számomra is elég sokkoló, pedig általában jól bírom az ilyen műfajt. Technikai KO
Meg is értem valamilyen szinten, miért nem akarták így befejezni az animét, bár a manga legalábbmagyarázatot ad az animében elvarratlan szálakra.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #191 Dátum: 09 márc 18, 21:16:23 »

Mert az Anime megbukott Japánban, tehát senki nem volt különösebben kíváncsi rá. Hiába volt Európában és Amerikában meg Ausztráliában nagy sikere, Japánban megbukott. 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kityee
Újonc
*

« Válasz #192 Dátum: 09 márc 20, 23:08:09 »

Huhh hát végülis első anime a Naruton és a Saman King-en kyvül de imádom Mosolyog lehet kövezni érte de én ezt egx csodálatos animének ismertem meg és nem tántorítok a véleményem mellől Nyelvesít Lehet hogy kicsit véres~ de szép nah pussz Nevet
Naplózva

Aki sokat beszél, elkerülhetetlen hogy egyszer okosat ne mondjon!
Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #193 Dátum: 09 ápr 10, 17:04:20 »

Mert az Anime megbukott Japánban, tehát senki nem volt különösebben kíváncsi rá. Hiába volt Európában és Amerikában meg Ausztráliában nagy sikere, Japánban megbukott. 

Nem csak az anime bukott meg Japánban, hanem a manga is.

Én bevallom, az anime-t erős közepes-nek tartom, míg a manga-t....... jobb lett volna nem megcsinálni.
Rengeteg a manga-ban a logikai bakik, az érthetetlenség, az előre letudható harcok (mindig valamilyen véletléen folytán menekül meg a "főhősnő", s nem saját erejéből, mint pl Naruto, Yagami Light, Ichigo vagy más anime karakterek.), a befejezés borzalmas, a sztori követhető, de unalmas, minden **** belepakolva, vérfertőzés 1000-el, és sorolhatnám.

Én speciel a japánok helyében nem az anime-t becsültem volna, bár lehet, hogy a manga-t nem is kezdték el olvasni.
Mert az anime-ben minden felesleges dolgot megoldottak (pl fölösleges karakterek mint Yuka barátnőjét kihagyták, új befejezés mely legalább nem annyira rosz mint a manga utolsó 5 fejezette.).

Bár amit végleg nem bírtam se az anime-ben, se a manga-ban: Yuka (rohadt iritáló + idegesítő), a diclonusok mindig pucérak (nem értem, miért nem lehetett rájuk ruhát adni - ennyi erővel Orochimaru sem adhatott volna ruhákat a foglyainak meg Sasuke-nek), gusztustalan poénok (nem igaz, hogy csak pisilős meg orgazmusos poénok vannak benne), pedofília a köbön (már hányszor erőszakolják meg az a szerencsétlen Mayu-t? 10-20 - apja + X ember + a sapkás g**i).

Szóval szerintem az anime jobb, közepes az anime, de a manga az botrányosan **************************.
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #194 Dátum: 09 ápr 10, 17:08:23 »

Most pedig - bocsánat Chakra, tudom, hogya dupla post-olás tilos -, bocsánatot kérek mindenki-től, akinek az Elfenlied anime mellett bejött a **** manga is. bow

Csak hát nem nagyon van értelme a műnek, nincs mondanivalója ( a fajgyűlölet meg nem válasz, mert akkor nem ölnék egymást orba-szájba).

Szóval bocs az előbbi postomért mindazoknak, akik imádják (mert pucér lolik vannak benne, meg fröcsög a vér). bow
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins