|
Sevanna
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 09 jún 26, 08:46:15 » |
|
Igen, erre gondoltam.  Itt mindenki annyira viccesen néz ki. Kár, hogy ez a különkiadásból kimaradt. Meg volt még egy rész, ahol eszméletlen fejet vágott mindenki. Amikor eljöttek abból az étteremből, ahol Kakashi ellenségei vendégelték meg őket. Ott is nagyon LoL fejet vágtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 09 jún 30, 00:03:43 » |
|
Sevanna:
Ez a kis szösszenet az egyik régi adatkönyvben volt. Később ennek a kibővítésével jött létre a legendás 101. rész. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 09 jún 30, 11:36:46 » |
|
Mármint úgy érted, hogy az a kép, amit Saleen belinkelt vagy maga a rész, amikor Shikáék letámadják Naruto-ékat a ramenesnél? Mert ebben a különkiadásban ha jól emlékszem csak Ino rohanja le őket, pontosabban Sasuke-t. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 09 júl 02, 16:26:00 » |
|
A manga az adatkönyves, az csak addig van, hogy Ichiraku és a lánya Kakashira kattannak. ^^ Asszem az animében is ott az Ino-Shika-Cho csapat. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 09 júl 04, 13:35:42 » |
|
Igen ott van, de azt már nem mutatják, ahogy Ichirakuék elvörösödve nézik Kakashit, kár h az nincs benne  Megmutathatnák már az arcát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 09 júl 05, 14:05:41 » |
|
... azt már nem mutatják, ahogy Ichirakuék elvörösödve nézik Kakashit, kár h az nincs benne  ... Valóban kár, mert mutatják őket. Nézz utána. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 11 aug 18, 22:19:36 » |
|
Az nekem is jöhetne ^^ amúgy nem működik a link Chakra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 11 aug 22, 06:34:37 » |
|
Az első hozzászólásban lévő link javításra került.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 11 dec 01, 21:37:28 » |
|
Gondolom csak az időhiány miatt, de van valami különösebb oka, hogy ezeket nem rakjátok fel az online mangaolvasóra?
Szerk.: Az ezeket alatt az összes ilyen különkiadásra gondoltam, a félreértések elkerülése végett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 01, 21:39:47 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 11 dec 21, 19:03:30 » |
|
Ja, lol. Úgy emlékeztem, hogy fent vannak.  De ha holnap nem felejtem el, akkor felpakolgatom az összes ilyet.  -- Feltöltve mindegyik. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 09:31:02 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
balzsa
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Örvény Falu
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 12 márc 28, 19:39:58 » |
|
Rámen Leves Hozzávalók: 750 ml csirkealaplé 2 evőkanál mogyoróolaj 1,5 póréhagyma szeletelve 1 sárgarépa szeletelve 2 cm gyömbér darabolva 2 evőkanál szójaszósz 16 dkg tészta (rámen leves tészta) 1 közepes csirkemellfilé 6 laskagomba 2 főtt tojás 3 szál újhagyma 2 marék szójababcsíra Só, bors Egy lábasban forrósítsuk fel a mogyoróolajat és dobjuk rá a póréhagymát. Pár percig pároljuk. Ezután dobjuk hozzá a sárgarépát, a fokhagymát és a gyömbért, majd főzzük 2-3 percig. Ezután öntsük fel a húsalaplével + 2,5 deci vízzel. Ezután adjuk hozzá a szójaszószt és ízesítsük sóval, borssal. Forraljuk fel, majd főzzük 15-20 percig lassú lángon. Ha letelt az idő, halásszuk ki belőle a zöldségeket (már nem lesz szükségünk rájuk). A levet tegyük vissza a tűzre, tegyük bele a csirkemellfilét és a laskagombát, majd lassan főzzük körülbelül 7 percig. Nem szabad felforralni, mert úgy kiszárad a csirkemellfilé. Ha kész, szedjük ki belőle a húst egy külön tálra, tegyük bele a tésztát, és lassú tűzön főzzük készre. (kb. 3 perc) Tálalásnál merjünk a tálkába a tésztás levesből, és díszítsük fel a következőkkel. A felszeletelt csirkemellfilével, szeletelt újhagymával, főtt tojással, szójababcsírával és gombával. Ekkora mennyiségből körülbelül 2 adag lesz. Ennek a receptnek az ötletét a www.videojug.com oldalon található rámen recept ihlette. Jó Étvágyat! A Képek alapján Naruto is ezért van oda :-) És én is, mivel abbahagyhatatlanul finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|