rondár
|
|
« Válasz #180 Dátum: 09 szep 29, 15:23:17 » |
|
Yaren: 1.) Ha lenne a szomszédomban olyan üzlet ahol mangát vehetnék, akkor bolti, de mivel nincs, ezért inkább online. 2.) Nos, mivel a családom nem engedi hogy tetszőlegesen költsem a pénzemet, ezért valszeg inkább alkalmankénti vásárló lennék. 3.) Természetesen szívesen vásárolnék. Mangát venni öröm. 4.) Mangákat vennék. A tárgyak annyira nem érdekelnek. 5.) Sooook
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #181 Dátum: 09 nov 06, 22:54:27 » |
|
Áh most nincs itthon az összes a gyűjteényből, szal majd ha itt lesz mind adok képet, de mangából kezdek kicsit felzárkózni Hellsing 1,2,3,4,(5 megrendelve) Nana 1,2,3,4,(5 megrendelve) Bania a pokoli futár 1,2,3,(4 megrendelve), 5 Rurouni kenshin 1,2,3,4 Angyalok menedéke 1,2,3,4 Démonnapló 1,2,3,4 Trigun: 1,2 A káosz kapui 1,2,3 Naruto 43,36 Árnybíró 1,(2,3,4,5,6 megrendelve)
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #182 Dátum: 09 nov 24, 20:42:30 » |
|
Szerintem biztos lenne rá igény ha nyílna Magyarországon (legalább a nagy városokban) egy japán stílusú anime, manga bolt. Mert eddig mangákat csak könyves boltokban láttam ott se túl sokat. De anime-s cuccok is érdekelnének engem (remélem másokat is) és ha nyílna egy ilyen üzletlánc (tehát egységes lenne) biztos lennének vásárlók.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #183 Dátum: 09 nov 24, 21:06:47 » |
|
Én is vennék anime-s cuccokat de sajna nem ismerek anime boltokat, conok meg nincsenek a közelben. Marad a netről való rendelés, de azzal meg az a baj hogy "nem tudom pontosan mit rendelek".
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #184 Dátum: 09 dec 09, 19:42:04 » |
|
Már vannak olyan üzletek ahol lehet venni mangákat és onnan rendelni is lehet, a gond csak az hogy egyedül Budapesten van ilyen és a postaköltség nekem aki Dunakeszin lakom, egy ezressel megdrágítja a rendelést. Nem ártana ha Vácon, Debrecenben és mondjuk Egerben is nyílna ilyen üzlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #185 Dátum: 09 dec 09, 19:49:53 » |
|
A nagyobb városokban (Debrecen, Szeged, Győr, Zalaegerszeg .....) tuti lenne rájuk vevő..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 09 dec 09, 21:59:26 » |
|
Az összes nagyobb könyvesboltban kapható már manga kötet... Alexandria könyvesboltokban biztos kapsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #187 Dátum: 09 dec 10, 17:04:13 » |
|
Mangákat igen, na de anime-s cuccokat is? Nálunk (Debrecen) nem... úgy tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 09 dec 10, 18:00:39 » |
|
Én csak azt írtam, hogy kapható manga... Animés cucc nem.. De hidd el hogy akad pár boltban ilyesmi, csak nincsennek ráspecializálódva... Egyszerű rajzfilmfigura kategóriában adják az anime figurákat pl... Rendesen szét kell nézni... Ugyanez vonatkozik a CD-DVD-t árusító boltokra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #189 Dátum: 09 dec 12, 10:45:27 » |
|
1. A webshop az jobb, és könnyebben elérhető lenne 2. Csak azokat venném meg amiket nem lehet letölteni 3.Persze 4.Cuccokat, meg néhány animét blue rayben 5.A rurouni kenshin 16. 17. 18. egészen a story végéig, aztán a Naruto 4., és a DN 1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 10:48:08 írta Hubsika-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
SasukeMilo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 10 feb 01, 17:47:26 » |
|
ATON: én is úgy tudom sajna, hogy Debrecenben nincs animés üzlet... de ha esetleg valaki tud ilyenről ott, legyen szíves szólni! Arigatou^^ Amúgy is jól jönne, ha választanék valami jó kis cp-t, két hét múlva farsangi bál nálunk ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 10 feb 28, 15:28:10 » |
|
Én Budapesthez egész közel vagyok,de egy normális anime cuccos boltról sem tudok,pedig ilyen kis bizsukat szívesen vennék,mint Itachi Akatsukis gyűrűje stb.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #192 Dátum: 10 feb 28, 16:25:27 » |
|
Akkor ajánlom az AnimeLand üzletet. A vezetői jófejek, és ott sok cucc kapható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #193 Dátum: 10 feb 28, 18:17:40 » |
|
Én tudom ajánlani a SakuraZaka nevű boltot, ami az Erkel Utca 6. -ban található, bővebb infó az oldalukon -> http://www.sakurazaka.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #194 Dátum: 10 ápr 17, 17:22:12 » |
|
Nekem Naruto anime mangám van 1.-8. kötetig, a 8. köteten rajta van Fekete Dániel és naruto csapatának az aláírása(i).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 18, 16:38:43 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|