24 nov 26, 16:25:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime/Manga boltok, tárgyak, gyűjtemények  (Megtekintve 77859 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Bence0206
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 08 ápr 08, 13:20:58 »

Szerintem lenne ertelme de mondjuk min kb 38 bolt hogy minden megyeben min 1bol mert ha mondjuk BP-en lenne akkor mondjuk en Győri 14 éves gyerek nem tudna oda eljutni!!!:)Szomorú:'(ikszdé
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #106 Dátum: 08 ápr 20, 21:03:41 »

És most h véget ért az animecon, íme az új cuccok Nevet:

Hitsu plüss
Hitsu figura (egyenruhásX3)
Urahara sapka
Shounen Jump 12-es szám
Shakugan no Shana kitűző
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #107 Dátum: 08 ápr 20, 21:11:47 »

Moonie, egy olyan újság japán nyelvű? És milyen mangák vannak benne?
Tök jó cuccok lehettek ott... Pojén
Naplózva
Gato
Gennin
*

« Válasz #108 Dátum: 08 ápr 20, 22:23:27 »

Sakuraconon vett cuccok (előre is elnézést, hogy ide írom a Narutós részét is, de már előre lefényképeztem őket és nem szeretném újrakezdeni):
-Nendroid Death Note figurák (Ryuk, Light Santa Claus Version, L Reindeer Version): http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF1884.jpg
-2 Trigun figura + egy Sasuke (a Trigun figurák a HoldfényTeam "kacatos" dobozában voltak leértékelve): http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF1889.jpg
-2 Saiunkoku Monogataris telefonbigyusz, Saint Seiya nyaklánc, Narutos kulcstartók: http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF1894.jpg
-mangák: http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF1897.jpg
-Saint Seiya wallscroll (Spectre Aprodithe..a szereplőt nem szeretem, de szépen néz ki..meg egyébként is össz-vissz 4 Saint Seiyás cuccot láttam a standoknál.. Neeem): http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF2096.jpg
-Nadia figura (most sem értem, mit keresett NGE-s kapszulában, azt hittem rosszul látok..erre ma már kirakták összerakva): http://i3.photobucket.com/albums/y63/pesme/Sakuracon%202008%20BP/DSCF2099.jpg
Naplózva

A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #109 Dátum: 08 ápr 20, 22:26:44 »

Jézusom Gato, rengeteg pénzed lehetettXD Azok a DN figurák iszonyat aranyosak, nem hiszem el h nem vettem őket észre><

Tomi: nem, angol nyelvű, és még animebazárból rendeltem anno, csak a conon vettem át Mosolyog Van benne 1-1 fejezet Zombie Powder, Naruto, Hikaru no Go, Yu Yu Hakusho, Yu-Gi-Oh!, One Piece, meg a végén egy Kenshin sztorinak az első fejezete. Amúgy meg a Shounen Jumpban értelemszerűen a shounen mangákat publikálják, kicsit sajnáltam is h Bleach nem volt benne, de hát ez vanXD
Naplózva
kurosaki
Gennin
*

« Válasz #110 Dátum: 08 máj 13, 17:47:42 »

sziasztok!!!

Segitsetek kérlek már kb 30 Üres DVD-el rontottam azzal hogy nem tudok anime feliratot ki irni...
PLZ segitsétek aki már irt ki és jól tudom nem ide tartozik de léccci ..SzomorúSzomorú(
Naplózva
Shana
Vendég
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 25, 12:33:01 »

Nekem vannak Dragon Ball-os, és Sailor Moon-os kártyáim, bár azok közül is elveszett néhány. Mi inkább a kosaras kártyákat gyüjtöttük.
Mostanában ilyeneket csak az Anime Cosplay-okon lehet kapni. Nem értem miért ilyen dárgák, egy ceruza, amin Sasuke van, pl. 300-400 Ft. körül van. Nem voltam Cosplayon, csak a barátnőm mesélte (aki természetesen volt). Neeem :'X
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #112 Dátum: 08 máj 25, 12:48:44 »

Azt hiszem kicsit keversz, a cosplay amikor beöltözöl egy karakternek, a con a rendezvény neve kacsint

Igen, az animés dolgok bizony nem olcsóak :'X Nekem a legújabb szerzeményem egy nagy (szó szerint értsd) Rozen Maiden wallscroll. Nagyon megérte, ekkora méretben nem 3ezerért, hanem 4500ért lehet kb kapniXD
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #113 Dátum: 08 máj 25, 13:23:24 »

Öööööö képet kérek Ego-nővérkém  Nevet Ki van rajta?
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 13:24:30 írta Morimoto-kun » Naplózva
aoi kage
Vendég
« Válasz #114 Dátum: 08 máj 25, 21:28:39 »

Hy!
Vki tudna segíteni, hogy netről honnan lehet rendelni animé figurákat? Mert több órája keresem és...ezek szerint tehetségtelen vok... Nevet Szal lécci vki segítsetek!
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #115 Dátum: 08 máj 25, 21:34:05 »

Öööööö képet kérek Ego-nővérkém  Nevet Ki van rajta?

Rendben, a kép számomra parancs Nevet Tessék, tekintsd meg: http://bolthely.hu/fantasytower/id/01467_Rozen_Maiden_Wallscroll (eredetileg inkább Shinku+Sugintousat akartam, de ez is gyönyörű^^)

Aoi kage, javaslok némi visszaolvasást, szinte minden oldalon vannak feltüntetve boltok nevei, ahol mind lehet venni anime figurát, és rendelni is Mosolyog
Naplózva
Shana
Vendég
« Válasz #116 Dátum: 08 máj 26, 16:41:03 »

Azt hiszem kicsit keversz, a cosplay amikor beöltözöl egy karakternek, a con a rendezvény neve kacsint

Igen, az animés dolgok bizony nem olcsóak :'X Nekem a legújabb szerzeményem egy nagy (szó szerint értsd) Rozen Maiden wallscroll. Nagyon megérte, ekkora méretben nem 3ezerért, hanem 4500ért lehet kb kapniXD

Sorry Pirul Tényleg Pirul Olyan Wallscrollt én is néztem egy anime cuccos-vevős honlapon (Narutosat), és azt belátom, tényleg megérte neked. Mosolyog Mert néhány ismerősöm tényleg vett, és mondta, hogy milyen jó minőségű, meg sorolták a dolgaikat.  :'X Mosolyog
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #117 Dátum: 08 máj 26, 16:49:14 »

Hát ha wallscrollt akarsz venni, én a Fantasy Towert ajánlom teljes mértékben, 3ezerért nagyobbat kapsz mint máshol 3800ért, és a minőség tényleg nagyon jó Nevet Imádok a falamra nézni*-*
Naplózva
Shana
Vendég
« Válasz #118 Dátum: 08 máj 26, 16:59:43 »

Ez ari volt Mosolyog Én majd szerintem posztert fogok venni
A barátnőm meg megakarja venni Saya katanját. Mosolyog Láttot szintén egy ilyesfajta boltban. Mosolyog
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #119 Dátum: 08 máj 26, 17:02:29 »

Ne is mondd... olyan jó lenne vmi kardXD De hát méregdrága az én pénztárcámnak >.<#

Egyenlőre ezt a wallscrollt vettem, aztán még a nyári conon veszek pár dolgot, de most szükségem van a pénzreXD Azt hiszem nemsokára fogok írni egy listát az eddigi cuccaimról Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins