Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 jan 30, 20:51:48 » |
|
Shiro... Úgy is szokták mondani, hogy magyar anime... Amúgymeg, csak Francia-magyar koprudukció, de nagyon jól sikerült. Főleg a mozifilm. A sorozat nekem, nem tetszik .... Eredeti VHS-en megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 jan 31, 23:15:43 » |
|
Nils Holgerson, Vili, a veréb, Szaffi, Johnny Bravo, Krisztofóró, A dzsungel könyve, Susy és Tekergő, Aladdin, Animánia, Simpson család Jajj, valamiért elsiklottam a magyar népmesék felett... pedig még azt is nagyon imádtam. Mennyi jót sikerült összegyűjteni Shiro:D Végre egy tényleg izgalmas szavazás:p Hm, akkor a 12. Bolygók kapitánya és 13. Power Rangers ezek nélkül nem lehetett élni anno:D Bár nem mese volt, de a Xénia lázra emlékszik valaki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 23:24:02 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 feb 03, 08:16:02 » |
|
Huhh nagyon megszenvedtem ezzel a szavazással. Rengeteg olyan mese/ rajzfilm van, amit imádok ezek közül, de hát dönteni kellett, és sajna nem 20 opciót állíthattam be. Egyébként Zemori, igen én emlékszem a Xénia lázra, anno onnan kaptam a becenevem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 feb 03, 21:28:15 » |
|
A Power Rangers-t nemrég kezdtem el újra nézni vagyis rámtört egy kis nosztalgia. Az első sorozatra gondolsz, amikor ilyen dinórobotok vannak benne? Mert dobhatná egy linet ha van. ^_^ ¤¤ Jaja, a Migthy Moprhin Power Rangerst nézem, de a youtubén nézem, mert nem találok olyan helyet ahol le tudnám tölteni. Egy linket azért tok küldeni: http://en.wikipedia.org/wiki/Mighty_Morphin_Power_RangersItt mindent megtaláltok a sorozatal kapcsolatban. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 feb 04, 00:19:29 » |
|
Power Rangers Emlékszem, mekkora mánia volt ez. Gyűjtöttük a bábukat, apám Bécsből hozta a nagy bábúkat és az összerakható fegyvereket is. Kint akkoriban sokkal több Power Rangers is hódított.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 feb 04, 15:23:00 » |
|
Az biztos. Én is sok bábut gyűjtöttem, aminek v. a karja v. a lába szakadt le. xD Most meg, olyan október körül döntötem úgy ,hogy végig nézem a Power Rangers-t, mert kíváncsi vok milyen sorozat úgy teljes egészében, meg még nem láttam az összes részt belőle. Megha jól tom a Power Rangersnek film változata is volt, vmi Turbó csapat néven. Nem volt rossz, bár kicsit furi volt más szereplőkkel.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 feb 06, 14:28:30 » |
|
jól láttam hogy a Gumimacik nincsenek benne? vagy csak én vagyok vakXD mindegy így is többet akartam jelölni mint 10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 ápr 20, 19:18:24 » |
|
Amikor még picik voltak a gyerekek a 'négy dino New Yorkban volt a kedvenc, na persze az összes felsoroltal együtt, hisz mindet nézni kellett. Máig legkedvesebb nekem az Ezüst Nyíl, vagy az ide nem sorolható?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 júl 21, 15:03:59 » |
|
Én már kiskoromban is anime-fan voltam, néztem Sailor Moon-t, bár arra már nem emlékszem, meg volt valami röplabdás is, ( na annak meg már a címét sem tom, ha valaki tud ilyesmit, írjon lécci), de a Dragon Ball-t vagy mit, nem csíptem Am meg Micimackó 4ever
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 aug 06, 18:38:07 » |
|
Én kiskoromban a Disneyt néztem. Ó igen a Micimackó nálam is favorit (volt, már csak simán szeretem). Én már kiskoromban is anime-fan voltam, néztem Sailor Moon-t, bár arra már nem emlékszem, meg volt valami röplabdás is, ( na annak meg már a címét sem tom, ha valaki tud ilyesmit, írjon lécci), de a Dragon Ball-t vagy mit, nem csíptem Am meg Micimackó 4ever
A röplabdás az Mila a szupersztár. http://www.youtube.com/watch?v=Z6BJtuU-d4U Én kicsi koromban Tele Tabi fan voltam.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 szep 14, 18:56:42 » |
|
És ami kimaradt: Ren és Stimpy A Hófehérke volt életem első horrorfilmje, tekintve, hogy lehettem kb 3-4 éves, mikor megnéztük pár gyerekkel sötétben, és majd összejött mindegyikőnknél a napi, mikor a mostoha beindul, szegény csóri kiscsaj meg rohangál este a fák között. Ja, és erdő mellett laktunk...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 szep 14, 19:17:42 » |
|
És a Pumukli mért nincs itt?? De kedvencem volt, atyaúristen!!! Most eszembe jutott elkönnyeztem. Amúgy engem mikor kicsi voltam Pumuklinak hívtak mert én is vörös vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 szep 14, 21:00:23 » |
|
Nekem filmek közül az alap Disney-mesék voltak a kedvenceim,sorozatokból meg... hát egészen apró koromban imádtam a Nickelodeont,a CN-t pedig angolul néztem,ott a Süsü keselyűk(asszem ez a magyar cím) volt a kedvencem,annak ellenére,hogy sokat nem értettem belőle szerettem még a Bátor a gyáva kutyát is,mert ijesztő volt számomra,és sokkoltam magam vele (fura gyerkőc voltam.. xD) De mindenemellett néztem a Minimaxon a Nils Holgerssont (most is imádom) és a Marsupilamit (nemtom ki ismeri-e,kis leopárdbundájú maromszerű lények az őserdőben,akkor éltem-haltam érte). Igazából nem voltam válogatós mesék terén,de az animéket akkor nem szerettem Nem tetszett a nagy csillogó szemük,meg a szürreálisan színes hajuk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 szep 18, 17:37:30 » |
|
Én miken nőttem fel?XDD Kacsa mesék, Tom és jerry, Csipetcsapat, vuk, Gumimacik, Scooby Doo, Hupikék törpikék... nem sorolom tovább egész nap mesét néztemxDD. Napi 14 órábanxDD.
u.i. pumukli powaaaXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 szep 19, 20:58:47 » |
|
Még azért hozzá lehetett volna tenni.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
|