Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 jan 26, 21:25:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 jan 26, 21:55:40 » |
|
Scooby mindenképpen meg spongyabob és kiskoromba sok lolka bolka ment a tv-énkben
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 jan 26, 22:08:31 » |
|
Simpson Család, Tapsi Hapsi, Dodo Kacsa, Tom és Jerry, 101 kiskutya, Hohoho horgász, Oroszlánkirály, Kacsa mesék, Mézga család, Tininidzsa Teknőcök...Ezeket jelöltem be, de nehéz volt választani . Emléxem a tininidzsa teknőcök még játékban is megvolt Nindendo-n XDXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 26, 22:09:25 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 jan 26, 22:56:15 » |
|
Hűű nálam Scooby-Doo, Hé Arnold, Tom és Jerry, Balu kapitány ezek voltak abszolút favoritok illetve még van, csak mire felsorolnám elfáradnék .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 jan 26, 22:58:18 » |
|
a Hé arnold nadon jó *__* multkor volt nickelodeon mert ilyen kódolatlan csomag volt és néztem xD Volt Fecsegő tipegők meg Spongyabob és hé arnold x"D apám hülyének is nézett hogy mit nézek... mondjuk már megszoktam az anime miatt xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 jan 26, 23:00:59 » |
|
Az tényleg nagyon jó. Emlékszem a Nickelodeonos időszakokra, a kézi gránát is kevés volt, hogy a tv mellől kiszedjenek. Fecsegő Tipegők, Hé Arnold ezek voltak a legnagyobbak:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 jan 26, 23:05:37 » |
|
Fecsegő Tipegők? A mozira is jegyet váltottam xD Listára felkerült a Micimackó. A Power Rangers-t nemrég kezdtem el újra nézni vagyis rámtört egy kis nosztalgia. Az első sorozatra gondolsz, amikor ilyen dinórobotok vannak benne? Mert dobhatná egy linet ha van. ^_^ ¤¤
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 jan 26, 23:18:01 » |
|
Én a CN-ön éltem 6éves koromig és akkor még angolnyelvű volt az egész. Emlékszem Tom @ Jerry , Dexter Laboratóriuma , Looney Tunes , Pindúr Pondrók(xd Mohó Jojó után szabadon) és a többi ilyen rajzfilm volt a kedvencem. De Menyus és a Pirosseggű pávián rajzfilmje volt a legjobb.Na és a Cow & Chiken?És még a Disneyt nem is említettem...Nem baj , majd egyszer xd
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 jan 27, 16:06:12 » |
|
scooby-doo, boci&pipi(csak a nevem miatt néztem #) ),x-men(szerintem ez volt a legkitartóbb rajzfilmem) és a vuk ezen kívül nem ismertem sok mesét, sőtt, ezeken kívül semmit sem ismertem nem voltam régebben az a teve néző kisgyerek én olyan kis hyper manóvoltam, aki inkább a háziállatait üldözi azon kívül 2006-ig csak 3 csatornánk volt(RTL, TV2,M1) majd felfedeztem a mangákat, és később az azokból készült animéket ennyi a rövid élettörténetemmel egybefűzött háeszem á ezek közül mostanra már mindből néztem legalább 1 részt, ááá powa rangers, azt inkább kihagynám és a lazy town kategóriába sorolnám áááá az agyrohasztó mármint a lézi táun ááááá sorvad az agyam, pusztult ám a szürkeállomány, viszont, ha szar napom van, akkor annyit tudok rajta aszalni, hogy még másnap is bennem van a röhögő görcs
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 jan 28, 14:18:28 » |
|
Hát.. Simpson Család , Flúgos Futam, Boci és Pipi , Menyus, Dexter Kb ennyi Ha vaalki tudja az uccsó négy letöltési linkjét,vagy online nézhető magyar verzióját,szóljon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 jan 28, 18:23:37 » |
|
énigazáából a disney meséket imádtam nagyon mm a filmeket :'D meeg igy sorozatokból a hé arnoldot..(az apum kedvence is volt XDDDD) meg a spongya bob. örök :'D viszont emléxem h naagyon utáltam a pom-pom meséit vagymivolt a címe... amikor azakis pompom ottvolt a kislány fején...azt uutáltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 jan 29, 19:33:36 » |
|
Hmm Power Rangers, Scooby Doo, Tom and Jerry (ALAP!!) Pókember, X-men, Superman, Vuk, Hé Arnold, Transformers, TNMT... Még lenne jó pár amugy Centurions is elég jó volt meg a Bolygó kapitánya Looney tunes megint csak alap
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 29, 22:20:22 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 jan 30, 13:21:41 » |
|
Amúgy, szerintem az "Idő urainak" is ott a helye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 jan 30, 20:23:26 » |
|
Amúgy, szerintem az "Idő urainak" is ott a helye Hozzárakva. Nem jutott eszembe, mi akar lenní, így bele-bele nézegettem a videóba, (google) ismerős, de nem ugrik be. vannak akik azt gondolják, hogy anime xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 30, 21:10:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|