Oké, hogy a kyuubi nagyon erős, de azért neki sem végtelen a chakrája, madara, 6 bijuu és tobi után hogy harcoljon még szerencsétlen sasukéval is?
Nem mondtam, hogy most azonnal a háború után. Narutonak már így is rég el kellett volna fogynia a chakrájának, de a történetből (szerintem) még rengeteg van, rengeteg lezáratlan kérdés, rengeteg harc. Kétlem, hogy mindeg bele fog férni ebbe a háborúba úgy, hogy naruto már így iis le van strapálva.
Amúgyis tobinak még csak 3 útja van hol van itt még a vége?
Egyébként a legeslegjobb befejezés az lenne ha a főgonosz (aki nem tobi lesz egyébként sztem) megszerezné mind a hat utat juubival együtt, és naruto&sasuke együtt harcolnának meg ellene...
de elbuknának, meghalnának, aztán jönne a nagy csapat (tehát shikamaru meg a többiek) és elkezdenék gyepálni az ellent, lee kinyitná a 8. kaput és egyedül szarráverné, hát gyakorlatilag mindenkit akit csak kell.
Sakura viszont elhatározza hogy egyikőjüket mindenképp feléleszti chiyo baa jutsujával (mármint vagy narutot vagy szöcskét) és drámai döntés, hogy melyiket választja. A nagy gondolkodásban addig törné a fejét, hogy rájönne, ő mindvégig lee-t szerette aki most érte nyitotta ki a 8. kaput és halt meg, ezért őt élesztené fel.
Hinata pedig öngyilkos lenne amiért nem tudta megmenteni narutot, a szerelmét.
Karin is hasonló képpen érezne mint hinata (természetesen ő sasukeval kapcsolatban), de mielőtt ő is kiolthatná az életét a saját kézével, suigetsu levágná azt (karin kezét), aztán bocsánatot kérne, de máshogy már nem tudta elérni. Aztán megcsókolná és egymásba szeretnének.
Tsunadét nagyon lesokkolnák a történtek, már halucinálna, és azt látná, hogy a nyaklánca még mindig naruton van. ÚGy gondolná, hogy ez az egész az ő hibája, még egy embert utolért az átka az ő hibájából. Ennek okán ő szintén öngyilkos lenne.
Gai sensei ekkorra harcképtelenné vállna, ezért szó szerint beleőszülne a várakozásba és a feszültségbe. Pláne, mikor megtudná lee mit tett. Ekkor még a szemöldöke is beőszülne. És soha többé nem tudna a fiatalságról papolni. Ez hatalmas traumát okozva neki
(te jó chuck norris ez de beteg lett.
)