Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4155 Dátum: 10 aug 20, 09:26:09 » |
|
vagy majd csinálok saját klánt mert a barátomnak nincs oszt csinálok vele ha gondolod johetsz oda is de még gondolkozok rajta
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4156 Dátum: 10 aug 20, 09:44:14 » |
|
Ha akarod segítek a klánba (grafikai cuccos) mert értek hozzá >> Ryoka vagyok de kétszer kaptam hadnagy ellenfelet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 11:01:48 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4157 Dátum: 10 aug 20, 11:03:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4158 Dátum: 10 aug 20, 11:07:12 » |
|
Rendben, majd írj PÜ-ben hogy miket kéne csinálni Amúgy érdekes hogy 3x-ra kapok lieutenantot ellenfélnek
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4159 Dátum: 10 aug 20, 11:16:52 » |
|
oruly neki ha megvered kapsz 300xp-t tuti ha nem tobbet en kaptam egy vizardot ugy hivjak hogy mainiak 20 adik a ranglistan de nem nyertem xD de mi legyen a clán neve???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4160 Dátum: 10 aug 20, 11:22:23 » |
|
Legyen a név Naruto-kun.hu fórumozói xD (amugy nem ) ha megvan akkor bevehetnétek mivel most épp nincs klánom . nevem az Piro .... hehem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4161 Dátum: 10 aug 20, 11:24:37 » |
|
ok az lesz a neve hogy Naruto-kun fórumozók nelegyen ott az a .hu akkor má hárman vagyunk most csinálom ugyhogy mingyart kuldom a meghívókat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4162 Dátum: 10 aug 20, 11:28:00 » |
|
üdv újra mindenkinek, valaki tud egy olyan csapatot mondani, amivel felmegyek privaronra mert már idegesít hogy minden szartól kikapok, jelenleg gantebainne-aaroniero-mayuri teammel megyek, de ezzel is képes vagyok veszíteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4163 Dátum: 10 aug 20, 11:28:37 » |
|
ok az lesz a neve hogy Naruto-kun fórumozók nelegyen ott az a .hu akkor má hárman vagyunk most csinálom ugyhogy mingyart kuldom a meghívókat Igazábol azt csak viccnek szántam , de ha nektek jó akkor nekem is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4164 Dátum: 10 aug 20, 11:33:40 » |
|
Szerintem simán lehetne Naruto-Kun is Amúgy a nevem RenIchigo (tyű de nehéz let volna kitalálni xD) >> bele őrülök a Lieutenantokba Az a gáz, hogy mindegyik megver Ha nem lenne ez örülnék is nekik xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 11:37:25 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
name56
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Isten
|
|
« Válasz #4165 Dátum: 10 aug 20, 12:11:06 » |
|
üdv újra mindenkinek, valaki tud egy olyan csapatot mondani, amivel felmegyek privaronra mert már idegesít hogy minden szartól kikapok, jelenleg gantebainne-aaroniero-mayuri teammel megyek, de ezzel is képes vagyok veszíteni...
ez kaki csapat sado hime hana , dondochakka tessai ikkaku , AA isane dordonnii , ezeket érdemes megprószintani , én szayel chad jintaval voltam de nem oan jo mint volt mert szayelt szétnerfelték am ezzel 1 nap megvolt a prvi sőt 1 nap se volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4166 Dátum: 10 aug 20, 12:33:55 » |
|
a clán megvan meghívók elkuldve a neve Naruto-Kun most még rangokat se képet nemtedtem a kép majd rábizom renichigóra xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4167 Dátum: 10 aug 20, 15:32:47 » |
|
Ne haragudj KristianGal, (azaz Kiko) de most nem szeretnék egy klánba se bemenni, szal bocs, de ha nem gond nem fogadom el a meghívást
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 15:39:01 írta Kirigi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4168 Dátum: 10 aug 20, 16:16:11 » |
|
no most sírok xD csak viccelek semmi gond majd ha esetleg be akkars lepni szolyal meg a bajnokság nem érdekelne még lehet jelentkezni szerk.: Mikor jonnek má a karik má streszelek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 16:18:21 írta Kiko777 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4169 Dátum: 10 aug 20, 16:25:15 » |
|
Nem csodálkoznék ha benyomnának egy Fade to Black-es Dark Rukia-t, PE vagy Espada szintre xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|