Aes Sedai
|
|
« Válasz #4185 Dátum: 10 aug 21, 08:37:45 » |
|
Kedves mindenki!
Attól, hogy állandóan beírjátok ide, hogy "mikor jönnek már az új karik", nem fognak előbb jönni, akármit is értetek ezen amúgy.
Továbbá megkérném Kiko777 nevű felhasználót, hogy legalább alapszinten sajátítsa el a magyar helyesírás szabályait, mert a hozzászólásai így teljesen érthetetlenek, és emiatt akár törlésre is kerülhetnek! Az ékezetek használatára főleg nem ártana ügyelni. Ha esetleg olyan helyen vagy (pl. külföldön), ahol nincs magyar billentyűzet, azt jelezni kell a Fórum Moderátorainak, vagy Adminisztrátorainak.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4186 Dátum: 10 aug 21, 10:04:14 » |
|
Akk bajnokság mikor is lesz?Hányan vagyunk eddig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4187 Dátum: 10 aug 21, 13:03:15 » |
|
Azthiszem a bajnokságra 22-ig lehet jelentkezni, és 25-én lesz a nyitómeccs. Eddig ennyien vagyunk: - Kiko777
- zoli00014
- FallenOne
- renato
- Justin [HUN]
- és végül én, RenIchigo
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 18:28:57 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
name56
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Isten
|
|
« Válasz #4188 Dátum: 10 aug 21, 13:22:49 » |
|
nem teljesen a helyemen FallenOne van
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4189 Dátum: 10 aug 21, 13:52:16 » |
|
Na elkezdtem egy új accountot zoli00015 néven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4190 Dátum: 10 aug 21, 13:53:05 » |
|
Name56: nem értem mit akarsz mondani... Zoli: sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4191 Dátum: 10 aug 21, 18:01:38 » |
|
jah bocs aes sedai szlovákiában élek oszt ott nincs magyar bilentyuzet xD ugy hogy szorry RenIchigo:name56 úgy értette hogy o nemindul a bajnokságon hejette indul FallenOne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 18:05:44 írta Kiko777 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4192 Dátum: 10 aug 21, 18:31:18 » |
|
Jah értem Amúgy ezek szerint nem jött új kari Várhatunk még egy hetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4193 Dátum: 10 aug 21, 18:31:56 » |
|
Na sikerült feltolnom magam Arrancarra mielőtt jönnek az új karakterek. Kép: http://i35.tinypic.com/ilm8i8.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4194 Dátum: 10 aug 21, 18:43:40 » |
|
Grat Am. tegnap amikor egymás ellen játszottunk miért adtad fel? Simán elvertél volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4195 Dátum: 10 aug 21, 19:40:42 » |
|
Grat. adamems.....amugy remélem még ezen a héten meglesznek a új karik mert Grand_Kaiser-nak írtam unalmamba hogy mikor jonnek a új karik és asztmondta hogy amikor kész lesz mindegyik.... dehát az roppant sok ido xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4196 Dátum: 10 aug 21, 20:36:04 » |
|
Grat Adamems! Am közben jött egy 38lvl espada akinek -10-es rowja volt.Most már -11. Szerk.:Basszus ezt nem hiszem el xD.Most meg jött egy PE -9-es row-val.Neki is sikerült javítani a muatóján.-10 row.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 20:44:14 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4197 Dátum: 10 aug 22, 00:16:34 » |
|
Hát ezek a magasabb szintűek elhanyagolják magukat egészen Ha nekem meglenne Espadaig mindenki, akkor biztos aratnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4198 Dátum: 10 aug 22, 05:51:12 » |
|
ajaj még most se nincsenek új karik pedig má 2 nap telt el péntektől xD ... Amugy má máma van a jelentkezési határidő még olyan 16 óraig jelentkezhettek oszt asztáan vége... 25-ödikén meg a nyitómecsek... adig is válaszatok számot 1-től 6-ig (ez renato taktikája xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4199 Dátum: 10 aug 22, 09:02:15 » |
|
oké, én szeretném akkor a 3ast, amúgy 1 kérdés: 6an vagyunk, továbbjutnak 3an, és abból hogy kerül ki 1 győztes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|