Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 10 aug 18, 11:39:24 » |
|
Én hadnagyra először (asszem) a Hinamori - Renji- Izuru csapattal mentem fel, sőt 25-ős szintig velük toltam, azán cserélni kellett, mert nem állták meg a helyüket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 10 aug 18, 12:32:29 » |
|
Sziasztok uj vagyok a forumon.. es a temahoz en hadnagyra a meg arrancarra is a renji,kuukaku,ganju csapattal mentem amugy kerdeztem minden penteken uj kari lesz
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 10 aug 18, 12:47:40 » |
|
mikortól? csak mert ha most péntektől, akk elkezdek játszani megint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4113 Dátum: 10 aug 18, 12:49:39 » |
|
igen most péntektol... ha akarod elkuldom Pm-be hogy mit írt a fórumról Grand_Kaiser álitólag 7 új kari lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 10 aug 18, 12:54:49 » |
|
Én most nagyban az Ikkaku-Kuukaku-Ganju csapattal aratok, megvertem vagy 5 resetest (Köztük egy Ogichi-Byakuya-B.Ichigo csapatot) De az Izuru-Renji-Hinamori is megállja a helyét De jó csapat a Grand-Chad-Hanataru csapat is.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 10 aug 18, 12:59:36 » |
|
Jaj de jó.Új karik. Már alig várom.Hm. Talán én is játszok SA-val egy keveset majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 10 aug 18, 13:07:20 » |
|
Here:
- There are 6 characters made (7 actually but that one is not scheduled to come soon). - Every Friday there will be released a new character. - With each week release there may be an increase of uniqueness in character design. - The rank required to unlock them will be Arrancar and up. - There's an Espada level character in this batch. - There's going to be some very unique skills on some of the new characters (but there's plenty of bland skills too).
a angol tudásom nem valami jó azé itt van amit írt nekem grand_Kaiser
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 10 aug 18, 17:43:06 » |
|
Gondolom azt nem lehet megkérdezni tőle h melyik karakterek lesznek,mert úgyse mondaná el. TOP SECRET!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 10 aug 18, 17:51:51 » |
|
Szerintem sem mondaná el, ez olyan mintha tudnád mit kapsz xy ünnepre ajándékba De kíváncsi vagyok kiket kapunk
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 10 aug 18, 18:00:41 » |
|
- There are 6 characters made (7 actually but that one is not scheduled to come soon). - Every Friday there will be released a new character. - With each week release there may be an increase of uniqueness in character design. - The rank required to unlock them will be Arrancar and up. - There's an Espada level character in this batch. - There's going to be some very unique skills on some of the new characters (but there's plenty of bland skills too).
Fordítás:
-6 Karakter van megalkotva (Igazából 7 de a hetedik még nincs megtervezve.) -Minden pénteken fog 1 karakter megjelenni. -Minden megjelenési héten az újabb karaktereknek nőnni fog az egyedisége. -A szint ami kell a felnyitásukhoz az Arrancar vagy feljebb. -Lesz egy Espada szinten felnyitható karakter. -Lesznek nagyon egyedi képpeségek néhány karakteren de lesznek enyhék.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4120 Dátum: 10 aug 18, 18:04:40 » |
|
ez olyan mintha tudnád mit kapsz xy ünnepre ajándékba Hát semmit xD Na jó ennyire rosszul nem állunk még. Mindenesetre tippjeim vannak.Abba a 6-7 karakterbe már majdnem az összes HM karakter benne lehet.Res Grimmjow,res Szayel,Zommari v mi a neve,bankai Mayuri,Nel,NNoitra.Persze nem ilyen sorrendben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 10 aug 18, 18:19:50 » |
|
Talán kapunk egy Halibelt is nem? Én vagyok nagyon GYP-s, de mi az a res?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 10 aug 18, 18:21:00 » |
|
Harribelt, még nem kapunk az aréna az angol sorozatot követi, most jönnek amiket zoli mondott. Harribel még később lesz. Res = Resurreccion az arrancarok szabadon engedett formája.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 10 aug 18, 18:22:10 » |
|
kihagytad bankai hitsugayat xD remélem abba a "every friday" bele tartozik a mostani péntek is remélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4124 Dátum: 10 aug 18, 18:25:25 » |
|
Kösz az instrukciót mostmár világos Akkor tényleg azok a leg valószínűebbek amiket zoli írt. Elvileg beletartozik ez a péntek is (Kiko is írta)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|