grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #3975 Dátum: 10 máj 02, 09:52:03 » |
|
megtaláltam a régi csapatomat: hanatarou-hinamori-luppi volt vele +8-as streakem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3976 Dátum: 10 máj 02, 10:55:29 » |
|
hu meg probálom mert megint visszaestem most én is egy régi csapimmal probálkozok a kenpachi-ikakku-tessai al
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3977 Dátum: 10 máj 02, 12:53:10 » |
|
Nahh,ha mindenki régebbi csapatot választ akkor énis kipróbálok egy olyant Mondjuk a jóöreg Renji-Hinamori-Sado csapatot Abban az a jó hogy erős,és minden kari tud stunnolni ^^
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3978 Dátum: 10 máj 02, 13:53:59 » |
|
de hinamori t h lehet jol használni egy AOE s csapatban? nem kuukaku vagy ilyesmi kellene hinamori helyett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3979 Dátum: 10 máj 02, 14:14:42 » |
|
Mi...a...rák...az..az...AOE? x'D Ezzel megyek most is és régebben is mentem már,nem volt semmi bajom vele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 14:15:22 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3980 Dátum: 10 máj 02, 14:49:24 » |
|
all of enemies mindenkire hat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3981 Dátum: 10 máj 02, 14:57:36 » |
|
Jaaaaah érteeeeeem Szal AOE...hmm xD Nyugi sharko,jól lehet használni.Nem ezen van a hangsúly,hanem a stunnoláson ^^ Kuukakuval még nem próbáltam,de lehet hogy az is sorra kerül majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3982 Dátum: 10 máj 02, 15:12:12 » |
|
hehe én is ugy kb 2 hete tudtam meg h mi az AOE nekem most megy ezzel a csapival(kopp kopp) eddig +3 mam van és még aaroniero ellen is nagyon hatásos ja és ha vele kerülnétek szembe akk tessai 4. skilljét kell használni mert különben semmi haszna nem lesz tessainak ha aroniero rárakja azt az 1. skilljét -na szép megint visszaestem egy szintet:S 28 vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 18:50:00 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3983 Dátum: 10 máj 02, 19:57:32 » |
|
Most melyik csapatról van szó? Lemaradtam,gomene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3984 Dátum: 10 máj 02, 19:58:17 » |
|
Szép jó estét mindenkinek! Elkezdtem játszani ismét, de sajna minden jó csapatomat tönkretették próbálok kísérletezni pár régi csapat átalakított formájával, de sajna nem jön össze... valaki nem tudna egy jó csapatot PE-ig? Vagy vmi jó streakelős csapat is megfelelne, először úgyis a streakre hajtok előre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3985 Dátum: 10 máj 02, 20:01:48 » |
|
Jééééééééééé kit látnak szemeim? Welcome on board again Az újabbak közül egyik sincs meg? Mert ha igen akkor sharkot kell faggatni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3986 Dátum: 10 máj 02, 20:05:15 » |
|
Te látsz? Bazz, elhúzom mégjobban a függönyt xD Hááááááát, megvan Pesche és Dontochakka, meg Kaien.. rajtuk kívül senki (asszem)... a régebbi csomagból még Ulqui és Inner hiányzik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 20:09:12 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3987 Dátum: 10 máj 02, 20:09:02 » |
|
ayumi a kenpachi-ikakku-tessairol volt korábban szo hello ujra köztünk renato én most 0ztam napi teljesitményem mivel ujra 30 vagyok egyenlöre titok melyik csapattal ez most bejön renato: itt egy csapi ami egész jo mayuri-kuukaku-kaien
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3988 Dátum: 10 máj 02, 20:12:19 » |
|
Köszönöm, kipróbálom, hátha ezzel összejön vmi normálisabb streak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3989 Dátum: 10 máj 02, 20:12:54 » |
|
Nem tud valaki egy jó csapatot grimmjowhoz.Elegem van már h mindig akkor vernek meg mikor már csak 1 győzelem kellene az in a row 4-hez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|