Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #3990 Dátum: 10 máj 02, 20:13:43 » |
|
Ok,kösz sharko Nem ér semmit reni,én mindent látok ám Egyébként meg most jövök rá hogy elvileg tímet kérni jöttél ide xD Nahhakkor mintha rémlene hogy mondta valaki a Kaien-Sparrow Uryuu-Isane csapatot Megmeg a Komamura-Rukia-Nemu team is elég jó
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3991 Dátum: 10 máj 02, 20:21:51 » |
|
még hogy mindent lát... csóró szomszéd nénit is látod miközben fürdik? szegény te... Hmmm, kipróbálom ezeket is, azzal amit Sharko ajánlott csak annyi baj van, hogy keveset sebeznek, a kis szintűek meg nagyrészt csak ilyen Sado, GF, Ishida, Ichigokkal jönnek, így ledarálnak 1 emberedet, mire bejönne az összes támadás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3992 Dátum: 10 máj 02, 20:25:52 » |
|
kikérem magamnak,csak azt látom amit szeretnél látni Most substitute shinigami vagy? Akkor még össze is kerülhetünk mert én még csak shinigami xD Mondjuk még pár meccs,és ryoka,de akkoris szerk: sharko,kipróbéltam a Tessaios csapatod,és egész jó, 2/2 ^^ Egy ideig még elleszek vele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 20:26:50 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3993 Dátum: 10 máj 02, 20:31:17 » |
|
Elmondasz pár imát értem, ha SSen lekaplak, és visszaesel jó pár szintet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3994 Dátum: 10 máj 02, 20:33:16 » |
|
Ha-ha-ha xD Egyébként most is vissza fogok esni egy szintet úgyhogy kicsit hanyagolni fogom a laddert xD Majd talán legközelebb Esküszöm elmondok egy imát ha összekerülünk,melyiked szeretnéd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3995 Dátum: 10 máj 02, 20:34:07 » |
|
nekem az a kadvenc csapim amivel mész ayumi csak mostanában nem tul hasznos na most nyertem 250XPt ugy h kb 300 XP tartalék van ugy h most a napi teljesitményem+ de nem tom folytassam e a laddert...egész jol megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3996 Dátum: 10 máj 02, 20:36:35 » |
|
Nekem aztán teljesen mind1 xD Na, +2es streak, mára elég volt ennyi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3997 Dátum: 10 máj 02, 20:37:29 » |
|
Éééééés nem estem vissza szintet.Ez csoda,gyerekek Csak az a baj hogy elég közel vagyok mán hozzá,és így nincs kedvem folytatni... Egyébként 10-es vagyok,már majdnem Ryoka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3998 Dátum: 10 máj 02, 20:51:03 » |
|
nem birok leállni muszály tovább mennemXD na jo meg mondom a teamet amivel most vagyok: mosqueda-mayuri-kaien
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3999 Dátum: 10 máj 02, 20:52:48 » |
|
Te veszélyesen SA függővé válsz a végén *hajráááá* Köszi hogy megmondtad,de sztem nekem nincs meg az a Mosqueda gyerek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4000 Dátum: 10 máj 02, 20:58:07 » |
|
köszi de nem is vagyok függöXD lehet nem szabadna jáccanom mert kikatam és már csak 150 XP tartalék van kb:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4001 Dátum: 10 máj 03, 07:33:33 » |
|
Mosqueda-B.B./Komamura-Ryuukent próbáld, nekem régebben bejött, felmentem vele hadnagyig, csak berágatott a ratiom, ezért benyomtam a resetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4002 Dátum: 10 máj 03, 10:10:32 » |
|
oké köszi kiprobálom remélem menni fog mert most is a hajszál tart 30 on és -2 m van am tegnap a ryuuken-sajin-matsumoto csapatot probáltam...egész jo aaroniero meg a többi strategic skilles ellen szerk.: az se semmi beadott ellenem egy 10es shinigamit...15XP t szereztem:S szerk.: most meg egy 37es espadatXD -na most vagyok 30 lvl 2/3 dánál, az elöbb ugy gyöztm le h a gyerek 3x szivta meg a nejibana miattXD mind3x valoszinüleg mayuri bankai át akarta használniXD szerk.3: na végre +5 rowal én is privaron espada lettem már el is kezdtem bichigot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 03, 15:55:46 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
mg500
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4003 Dátum: 10 máj 03, 16:56:22 » |
|
Sharko: Látom te is PE lettél gratula. Tud valaki egy jócsapatot isanéval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4004 Dátum: 10 máj 03, 17:12:10 » |
|
isane-kaien-kanonji és kössz a gratot neked mindenki meg van PE n?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|