25 márc 01, 19:09:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 534961 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3675 Dátum: 09 dec 05, 17:20:05 »

Igaz de akkor már soul eaterbe még több kari van mint yyh-ban Mosolyog Ott azért annyira nem volt sok, ha nem nézzük a jelentékteleneket, soulban azért van vagy 4-5 banda mindben min.5 megcsinálható karival de a legtöbben sokkal többel és az ilyeneknek mint pl. Mosquito nameg a főszereplőknek több "feldolgozása" is lehetnexD Szal szvsz. kb. 2x több karit ki lehetne hozni abból mint yyh-ból.
Naplózva

Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #3676 Dátum: 09 dec 05, 18:52:10 »

Ez is igaz,de sztem akkor is a yyh-ból több kari lehetne Nyelvesít Ott van a Sötét Harcművészetek Viadala, a Senshuis részek aztán az alvilági viadal meg stb. esküszöm egyszer összeszámolom hogy mennyi karit lehet kihozni belőle ikszdé De szerintem erről most ne nyissunk vitát mert effektíve semmi értelme és amúgyis OFF xDD
És egy kis nem off: újra elkezdtem jáccani. Nevet Kiváncsi leszek hogy meddig bírom idegekkel >.<#
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 18:53:25 írta Ayumi I » Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3677 Dátum: 09 dec 05, 22:04:12 »

OFF-olást kéretik abbahagyni! A téma címe Soul arena, és a Beach karakterekkel foglalkozik... Köszönöm!
Naplózva
Adamems
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3678 Dátum: 09 dec 21, 23:00:42 »

Karácsonyi Soul-Arena hírek:

Awesome News

SiB has been officially trained in coding. As you guys might or might not know the only ones who could code before was GT, Mark and Luap. GT and Mark live in Europe and Luap is WAY too busy even for NA to help us. Aside from my heart and soul living in Greece, SiB, Zelos and I live in the Americas and because of time zones we could not communicate to GT or Mark easy.

What this means is that we will know be able to do things like fixing glitches in less than 24 hours, coding 20 some characters in a month (if we wanted to), weekly balances (if we really needed to). We will also be able to do events very often, with special event characters and what not.

Bad News

SiB is busy with college and SiB's significant other for a while more so no updates for a while regardless of SiB's training.
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3679 Dátum: 09 dec 22, 15:54:50 »

Adamems!
Ez magyar nyelvű fórum!
Ha már másolsz egy angol fórumról, írj egy magyar nyelvű fordítást! Moderátor
Naplózva
Den
*

« Válasz #3680 Dátum: 09 dec 23, 16:30:46 »

Újév utánra igérnek 6 új karit...állítólag közvetlenül utána dehát ez náluk kb. február-márciust jelent, de simán kicsúszhat nyárra is akárxD De lehet elkéne kezdeni megint játszani...vagy nemtudom, lehet inkább megvárom kik az újak és eldöntöm megéri e értük kínlódni Nevet
Naplózva

Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #3681 Dátum: 09 dec 23, 17:44:59 »

Újból csatlakoznék ehez a témához Ördögi Kúl végre elértem a 3RD seat-ot Mosolyog Úggy hogy legyőztem egy arrancart és egy leiutantot. (Jött egy privarion is csak azt nemtuttam elverni ikszdé)
Aki nemhinné itt vannak a képek:

http://img22.myimg.de/ryokavsprivarionespada268cb.png <--- Privarion ESPADA-s
http://img22.myimg.de/Nvtelen2f1c3f.png <--- Itt vertem el az Arrancar-t
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #3682 Dátum: 09 dec 23, 17:52:10 »

Nekem is fel kéne kínlódnom magam Espadara, először úgyis bugosak lesznek a karik, vagy űbererősek, szal hamar Vizard lehet az ember Nevet
Mursa: szerintem mindenki elhiszi, és csak hiszi, mert a linken látni nem tudja Nevet (legalábbis nekem nem hozza be)
Naplózva
Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #3683 Dátum: 09 dec 23, 17:59:18 »

ez fura :S nekem behozza :S am most megyek Renjiért Nevet Soul-Boardson az Ichigo-Kuukaku-Sado csapatot ajánlották, szerintetek ez jólesz? Nevet
Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Shinigami

« Válasz #3684 Dátum: 09 dec 23, 18:39:12 »

Hohóóóóó mi folyik itt? xDD Nekem is kéne már jáccanom, jelenleg Ryoka vagyok mert lusta voltam felmenni Privanon Espadáig smirksweat
Renato,neked meg ott jön ki a rosszaság xD Nyelvesít
Naplózva

Den
*

« Válasz #3685 Dátum: 09 dec 23, 19:08:14 »

Csak az a baj hogy nincs semmi jó csapat, mindent lenerfeltek Nevet
Még régebben az Ulqui-Ryuken-Grimmel csinálgattam a +28-akat most meg ryokáig se megy velük vereség nélkül olyan gyengék lettek...lehet visszakéne térni az ilyen őskövületekhez mint a Hitsu-Ken-Hana Pojén
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #3686 Dátum: 09 dec 23, 19:47:50 »

Én most teszek rá milyen lesz a ratio-m, a lényeg h megszerezzem Ulquiorra-t meg Grümizsót... aztán majd reset, és mehet megint a streak-elés xD

Na kezdek már visszatérni, most jutottak eszembe a régi csapatok, elkezdtem most a Tousen-Don-Kisukéval, és a sok nerf ellenére is jól megy, Kisuke pl ha már második ütést hajtja végre (tehát az 1. skill 15ös részét), akkor átüt már a Taunton is... lestem enyhén xD
Szerintetek a Kenpachi-Jinta-Rukia csapat még jó?
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 24, 10:19:01 írta renato » Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Shinigami

« Válasz #3687 Dátum: 09 dec 24, 10:37:18 »

Nekem is kéne már új karikat szerezni,mert még az előző új karikból sincs meg senki...igen,egy kicsit elhanyagoltam xD
Szerintem az a csapat még jó,mert ha velük vagyok akkor olyan 60%-ban nyerni szoktam.Egyébként is,az ilyen régi jólbevált csapatok még mindig mennek nagyjából smirksweat
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #3688 Dátum: 09 dec 24, 10:46:07 »

Hát most eléggé elp*csáztak mikor a Keneset használtam xD a Tousenesnél meg az a baj, h már nem félnek Tousentől és Kisukétól se, így alapon Dont ütik... aki mellékesen a csapat gerince... nélküle Kisuke 20akat csapna, mert hülye aki nem használ skillt Ksuke támadása után..
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #3689 Dátum: 09 dec 25, 19:33:47 »

Na kezd újra visszatérni a kedvem, most az előbb már nyertem a Ken-Jinta-Rukia csapattal, a mostani meccsem még kérdéses, mostanába csak reseteseket kapok ki, ami kicsit megnehezíti a visszaszokást, főleg, ha tipikus vérprofi mákosokat kapok ki... de majd lesz jobb is a játékom, addigis rontom a ratiom xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins