renato
Vendég
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 09 nov 29, 09:03:30 » |
|
Én haverral szoktam privizni, néha-néha 1-2 Laddert lenyomok... de 1 héten 1x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 09 nov 29, 13:41:00 » |
|
Én asszem már 2 hónapja hozzá sem nyúltam xD DE most talán újra elkezdem... Adamems,te honnan vetted hogy decemberben lesznek új karik? O.O
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 09 nov 29, 13:49:31 » |
|
TIPPELT 2 hónapja? :O az szép... asszem fórumról Den bírta legtovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 09 nov 29, 16:04:14 » |
|
Hát igen de ez a játék el lett b*szarintva rendesen. Nem véletlen hogy a klánom is visszacsúszott a 3. helyre, a kutya nem játszik már...az összes jó karit lenerfelték, egy használható csapat nincsen de a sok low alapkarit meg széttápolták, annó még p.e.-re vittem 10 vereséggel most meg vár arrancaron is van 15 kb. mire felviszem... Az új karik meg úgyis bénák lesznek szal...
Nekem inkább csináljanak egy Fate arénát, a Zero, a Stay Nigh és Ataxaria kariajivalxDDD Összerakom az Ilya-Iri-Saber csapatot oszt zúzok...áh szép álomxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 09 nov 30, 14:06:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 09 nov 30, 15:07:47 » |
|
yuyu hakusho arenaban én is benne lennék....a naruto arena érdekes modon még most is élvezhetö vmilyen szinten annak ellenére h alig játszom vele...de ebböl a soul arenabol nekem már egy honap alatt elegem lettXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 09 nov 30, 15:54:29 » |
|
all in : nem biztos de lehet h. lessz budokai-arena és pokemon-arena is
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 09 dec 01, 07:11:03 » |
|
nekem tetszik, igaz mostanában nem játszom. arrancar vok, mindenki megvan (addig) grimmjow-n kívül, majd fogok játszani ha lesz update vagy új karik :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 09 dec 01, 11:32:16 » |
|
Jah, Chadot már az első 2 kör alatt ki kell nyírnod, vagy mehet a surrender... B.Byakuyával a csapatomba meg sztem ki is röhögne egy kezdő... non rossz lett már, NA-nak is csak az a szerencséje, h Luap-on kívül senki se gondozza... A többi arénáról meg annyit, h 2 hónapig tiszta jó lenne, de aztán jönnének a kedvenc nerfjeink
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 09 dec 01, 13:30:36 » |
|
Hát nemtom, nekem ilyen pokemon meg dbz aréna megnyitás max. anyit jelentene mintha köszönne valaki-tegyék, de nem hat meg különösebben mert egyáltalán nem érdekel egyik sexD Hát ign, pedig azért animébe egy Chad vs B. Byakuya nem húzódna el túlságosan...nagyon enyhén szólva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 09 dec 01, 14:41:46 » |
|
all in : nem biztos de lehet h. lessz budokai-arena és pokemon-arena is pokemon arena? az nagyon jóóóó föleg h ott jo sok karit lehet csinálni(már nem vagyok pokemon fan de régen az voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 09 dec 02, 16:35:02 » |
|
Ha újabb arénát csinálnának akkor az One Piece lenne legjobb hozzá. Még mindig fut animében és mangában is és sok szereplője is van.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 09 dec 04, 11:25:17 » |
|
Szép kis álmok ezek Bár annyira egyiktől sem hatódnék meg xD Max. egy yu yu hakusho-s arénát kipróbálnék
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 09 dec 05, 12:20:25 » |
|
Vagy talán egy soul-eater arénaxD Csak akkól a manga szerint kéne csinálniuk, az még mindig fut és így sokkal több skillt lehetne kihozni belőle...vagy még egy fma arénát is elbírna a gyenge gyomrom, de azt is manga szerint és annak ottvan a brotherhood is mint mangát feldolgozó 2. anime így az kivitelezhetőbb is volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 09 dec 05, 14:25:44 » |
|
Naaaa,egy fma arénát énis szívesem kipróbálnék Csak ugye arra is kell gondolni hogy olyan animékből gyártanak ilyen játékokat amiknek rohadtsok szereplője van.Most pont szerencse volt hogy egy kis túlzással a 2 legfelkapottab anime pont ilyen....sok fannal De egy fma-sat hamar ki lehetne végezni.Pl. egy yyh-s aréna reálisabb lenne mert ott ellenfél ellenfél hátán van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|