24 dec 02, 18:49:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 514375 alkalommal)
0 Felhasználó és 132 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2730 Dátum: 09 júl 08, 20:40:32 »

De leállt az élet Nevet Ki milyen csapattal nyomul mostanába?
Mivel szinte folyton resetes vagyok a B.Renji-Rangiku-Rukiaval...hol van a régi formám Neeem
Mondjuk ma felvittem 27.szintig de b*sszus 14 verséggel, multkor p.e.-n volt annyim Pojén Hülye kódolási hiba, derékbatörte a maszkrol szőtt reményeim >.<#
Naplózva

kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2731 Dátum: 09 júl 08, 20:43:31 »

Megszerzett karik:don,kon,komamura,ikkaku,yumichika,mayuri,nemu,edoardo,shawlong,hanatarou,G.F,Soi Fon,isane,kira,hinamori,kuukaku,ganju,renji meg persze az alap karik,tousen

szintem:21 Lv

Statom: győzelem:225  vereség:328 smirksweat

Ezzel már lehetne resetelni ?
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 20:44:26 írta kery1234 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2732 Dátum: 09 júl 08, 20:46:36 »

Szent Isten!!! Borogatást kérnék... 225-328?? Azt meg hogy a bánatba csinted? azt kvagyorsan leresetelném a helyedbe, bár ha tudod, hogy 100 vereséged minimum lenne, akkor vidd tovább
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2733 Dátum: 09 júl 08, 20:49:00 »

hehe köszi renato Nevet Nevet smirksweat smirksweat asszem ebben eggyet értünk csak én azért kétdeztem mert ugye rohadt sok a resetelő és ugy nem akarok kapásból egy B.Bayakuya,B.Ichigo,Aizen csapatot kapni smirksweat
Akoor resetelek is Kúl

Am ezjó team:Tousen-Komamura-renji ?
Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #2734 Dátum: 09 júl 08, 20:50:56 »

Én akkor resetelnék a helyedben ha már megvan mindenki arrancaron smirksweat Bár ha már késő akkor nem pofázok ikszdé De mindenképpen kezdj újra Pojén
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2735 Dátum: 09 júl 08, 20:51:16 »

Hááát nekem így spec nem tetszik 1:zabálják a reit szal alig tudod majd használni a skilleket ráadásul hakuda kell tousen ill rókamura skilljeihez is így mégnagyobb a gond :S
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2736 Dátum: 09 júl 08, 20:56:12 »

HuH még nem reseteltem Ördögi
De sehogy sem tudok tovább jutni mert kipróbálok egy team-et és egybőlvesztek 2-ször is Szomorú
És sehogyse tudom megszerezni Hitsugayat mert ha jönne is kira (mertmárcsak egy kira és megvan)csak akkor akkor jön hogyha én team-et váltok amiben persze nincs bene matsumoto

És ugyan így vagyok kenpachinal is mert ha nincs se ikkaku se yumichika akkor jön ichigo meg ganju Nemyóó

Ok akkor megint válthatok teamet mert mindig amilyen team-et kitalálok az TUTI HOGY NEM JÓ ööööö  Nevet

rókamura Pojén Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 20:57:27 írta kery1234 » Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Shinigami

« Válasz #2737 Dátum: 09 júl 08, 21:03:26 »

Hát akkor úgy kéne csinálni hogy mindig legyenek benne olyanok akik kellenek a küldihez X'D Egyébként az hogy lehet hogy nálad nem jönnek úgy a Kirák? Hümm-hümm Nekem mindig jönnek most hogy Ichimaruhoz az kell.Szóval ne add fel hanem gyakorolj,próbálgasd a csapatokat, mert fogadok hogy nem csak azok a jók amiket itt kérsz,hanem magadtól is tudsz egy-két jót Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #2738 Dátum: 09 júl 08, 21:09:44 »

Vki tudna mondani 1 olyan teamet G.F.-el, amibe van 1 Shinigami??? És max 3rd seat karik legyenek benne, a 3 Arrancar és Matsumoton kívül Nevet
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2739 Dátum: 09 júl 08, 21:11:39 »

Ayumi: Már próbáltam de nem nagyon jött ösze már össze raktam olyan team-et hogy:ikaku,yumi,komamura vagy ikkaku-yumi-mayuri de nem nagyon vátak be eddig a legjobban a tousen-matmoto-nemu team ment a legjobban és köszi a biztatást is ayumi Mosolyog Nevet

Am most hogy vanak kapitányim most mondana nekem valaki egy jó team-et arancarra ? (most csak azért kértem mert még kapitánnyal nem mondtatok Nevet és tudom hogy ez a 135236846752545467467474745747-ik team kérésem de már mindeggyiket kipróbáltam és ahogy már irtam ezt most kapitányokkal hogyah irtok) Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:12:58 írta kery1234 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2740 Dátum: 09 júl 08, 21:14:48 »

Kery, nem piszkálódásból, de nem csak a neked írtak válhatnak be  Hümm-hümm Hümm-hümm
Kenpachi-Jinta-Rukia (többőnk kedvence Nevet)
Komamura-Ganju-Rukia (parasitic_jaeger csapata, amit természetesen legyőzött egy igen karizmatikus, és zseniális személy, akit szerénységből nem nevezek meg Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:15:25 írta renato » Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Shinigami

« Válasz #2741 Dátum: 09 júl 08, 21:16:23 »

renato: G.F-Hana-Kuukaku Nevet Eléggé szűkösre vetted a választékot ikszdé
kery:Tousen-Don-Urahara( ha nincs meg Urahara akkor meg Kon/Nemu) Nevet
Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2742 Dátum: 09 júl 08, 21:18:36 »

szal ayumi neki azért nem jön kira mert lieutenant és azok még nem ginnelhetnek.
Kery ajánlom az ikkaku-matsumoto-rukiát pl a lényeg h matsumotóval használd a limit release t mert akk nem zavarja annyira ikkakut és egész türhető, ha nagyon elfajult vagy mint én voltam használd az ikkaku-yumi-matsumotót nem a legütősebb de egész jó Nevet
és arrancarra ikkaku-kuukaku-ganju v kuukaku-renji-ganju szinte verhetetlenek Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2743 Dátum: 09 júl 08, 21:20:00 »

Haverom profilját viszem Nevet
Ayumi: Öhömm... egy levédett csapatot reklámozol xD Am 100% h azzal nem tudsz felmenni, mert a resetesek már okosabbak, és kinyírják azt a személyt, akit kell a győzelemhez...
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2744 Dátum: 09 júl 08, 21:20:33 »

Köszi a team-eket Nevet
Kis is próbálom őket de majd csak holnap és vki játszik holnap velem egy privátot ?
Am mostanában quick game ban harcolok olyan ellenfelekkkel akiket ár 3-szor legyőztem és utána megint találkozok vele de akkor feladja smirksweat Miért ?

Köszi volfid a taktikát is Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins