Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 09 júl 08, 20:40:32 » |
|
De leállt az élet Ki milyen csapattal nyomul mostanába? Mivel szinte folyton resetes vagyok a B.Renji-Rangiku-Rukiaval...hol van a régi formám Mondjuk ma felvittem 27.szintig de b*sszus 14 verséggel, multkor p.e.-n volt annyim Hülye kódolási hiba, derékbatörte a maszkrol szőtt reményeim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 09 júl 08, 20:43:31 » |
|
Megszerzett karik:don,kon,komamura,ikkaku,yumichika,mayuri,nemu,edoardo,shawlong,hanatarou,G.F,Soi Fon,isane,kira,hinamori,kuukaku,ganju,renji meg persze az alap karik,tousen szintem:21 Lv Statom: győzelem:225 vereség:328 Ezzel már lehetne resetelni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 20:44:26 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 09 júl 08, 20:46:36 » |
|
Szent Isten!!! Borogatást kérnék... 225-328?? Azt meg hogy a bánatba csinted? azt kvagyorsan leresetelném a helyedbe, bár ha tudod, hogy 100 vereséged minimum lenne, akkor vidd tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 09 júl 08, 20:49:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 09 júl 08, 20:50:56 » |
|
Én akkor resetelnék a helyedben ha már megvan mindenki arrancaron Bár ha már késő akkor nem pofázok De mindenképpen kezdj újra
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 09 júl 08, 20:51:16 » |
|
Hááát nekem így spec nem tetszik 1:zabálják a reit szal alig tudod majd használni a skilleket ráadásul hakuda kell tousen ill rókamura skilljeihez is így mégnagyobb a gond :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2736 Dátum: 09 júl 08, 20:56:12 » |
|
HuH még nem reseteltem De sehogy sem tudok tovább jutni mert kipróbálok egy team-et és egybőlvesztek 2-ször is És sehogyse tudom megszerezni Hitsugayat mert ha jönne is kira (mertmárcsak egy kira és megvan)csak akkor akkor jön hogyha én team-et váltok amiben persze nincs bene matsumoto És ugyan így vagyok kenpachinal is mert ha nincs se ikkaku se yumichika akkor jön ichigo meg ganju Ok akkor megint válthatok teamet mert mindig amilyen team-et kitalálok az TUTI HOGY NEM JÓ rókamura
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 20:57:27 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 09 júl 08, 21:03:26 » |
|
Hát akkor úgy kéne csinálni hogy mindig legyenek benne olyanok akik kellenek a küldihez X'D Egyébként az hogy lehet hogy nálad nem jönnek úgy a Kirák? Nekem mindig jönnek most hogy Ichimaruhoz az kell.Szóval ne add fel hanem gyakorolj,próbálgasd a csapatokat, mert fogadok hogy nem csak azok a jók amiket itt kérsz,hanem magadtól is tudsz egy-két jót
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 09 júl 08, 21:09:44 » |
|
Vki tudna mondani 1 olyan teamet G.F.-el, amibe van 1 Shinigami??? És max 3rd seat karik legyenek benne, a 3 Arrancar és Matsumoton kívül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 09 júl 08, 21:11:39 » |
|
Ayumi: Már próbáltam de nem nagyon jött ösze már össze raktam olyan team-et hogy:ikaku,yumi,komamura vagy ikkaku-yumi-mayuri de nem nagyon vátak be eddig a legjobban a tousen-matmoto-nemu team ment a legjobban és köszi a biztatást is ayumi Am most hogy vanak kapitányim most mondana nekem valaki egy jó team-et arancarra (most csak azért kértem mert még kapitánnyal nem mondtatok és tudom hogy ez a 135236846752545467467474745747-ik team kérésem de már mindeggyiket kipróbáltam és ahogy már irtam ezt most kapitányokkal hogyah irtok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:12:58 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 09 júl 08, 21:14:48 » |
|
Kery, nem piszkálódásból, de nem csak a neked írtak válhatnak be Kenpachi-Jinta-Rukia (többőnk kedvence ) Komamura-Ganju-Rukia (parasitic_jaeger csapata, amit természetesen legyőzött egy igen karizmatikus, és zseniális személy, akit szerénységből nem nevezek meg )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:15:25 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 09 júl 08, 21:16:23 » |
|
renato: G.F-Hana-Kuukaku Eléggé szűkösre vetted a választékot kery:Tousen-Don-Urahara( ha nincs meg Urahara akkor meg Kon/Nemu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 09 júl 08, 21:18:36 » |
|
szal ayumi neki azért nem jön kira mert lieutenant és azok még nem ginnelhetnek. Kery ajánlom az ikkaku-matsumoto-rukiát pl a lényeg h matsumotóval használd a limit release t mert akk nem zavarja annyira ikkakut és egész türhető, ha nagyon elfajult vagy mint én voltam használd az ikkaku-yumi-matsumotót nem a legütősebb de egész jó és arrancarra ikkaku-kuukaku-ganju v kuukaku-renji-ganju szinte verhetetlenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 09 júl 08, 21:20:00 » |
|
Haverom profilját viszem Ayumi: Öhömm... egy levédett csapatot reklámozol xD Am 100% h azzal nem tudsz felmenni, mert a resetesek már okosabbak, és kinyírják azt a személyt, akit kell a győzelemhez...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2744 Dátum: 09 júl 08, 21:20:33 » |
|
Köszi a team-eket Kis is próbálom őket de majd csak holnap és vki játszik holnap velem egy privátot Am mostanában quick game ban harcolok olyan ellenfelekkkel akiket ár 3-szor legyőztem és utána megint találkozok vele de akkor feladja Miért Köszi volfid a taktikát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|